Granny

Idag åkte jag och Isabelle ner på stan för att träffa min farmor, tog en fika på guldsmeden. Räkmacka och kaffelatte. Yummi! Sen tog vi en shoppingtur på h&m. Passade på att plocka åt mig några plagg när granny erbjöd sig att bjuda på hela kalaset. Blev en pyamas och mockasiner till Bellis, och en kofta och leggings till mig. Tackar!
Sen åkte jag och Brudarna mot de djupa skogarna. Åkte över Älve till Låka. Hälsade på hos pappa och sen hem till mamma. Blir middag i Låka igen i morrn.

Är även tänkt att jag ska på partaj hos Madde i morrn. Är ju rocknight på stadt med kristet utseende. Har aldrig sett dom så det är ju på tiden. Kommer bli dyngmycket folk! Hoppas bara man kommer in annars har man ingen annanstans att ta vägen eftersom järnvägs är stängt. Det finns ju såå många valmöjligheter här. Haha...

Nä nu ska jag spöa Amanda på ett parti yatzy sen kolla vem som får lämna idol. Jag ber till gudarna at det blir tönten Camilla som gör allt för att förstöra alla låtar hon försöker sig på. Varför valde dom inte Moa?

Trevlig helg!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0