The saab

Måndag än en gång.
Helgen var väldans lugn. Vi hade ju en liten middagsbjudning i lördags. Tessa och Bäckis kom över och käkade.
Jag hade gjort fläskfile i vitlökssås med tagliatelle. Godaste maten ever! :P Efterrätten orkade jag dock inte engagera mig i så det blev vienetta-glass och kaffe.
Sen kollade vi på film; crank 2. Lika ball och hetsig som förra gången. Till det svullade vi godis och ostkrokar, så våra gäster rullade härifrån senare på kvällen.

Nu är stumpan på dagis. 2 sekundersgrin som vanligt. Hjärtskärande, men jag stannade för att kolla hennes låda och hörde att hon tystnade på en gång när dom gick in i lekhallen.
Bestämde med fröknarna nu att dom gånger jag jobbar kväll så får hon komma redan till 11.15 så får hon lunch och vila middag där. Blir så konstigt annars om vi ska komma och direkt gå och lägga henne. Blir nog bäst så.

På onsdag fyller Tommie år och jag har köpt den bästa presenten nånsin :D Brukar vara så svårt att hitta på nåt till honom men nu så! Om han inte blir glad då jävlar!

Idag ska jag tvätta kläder och köpa ett bilbatteri till saaben, sen blir det till att skatta, försäkra, beställa besiktningstid och be till gudarna att den går igenom. Måste ju ha två bilar till nästa vecka. Tveksamt om man hinner fixa allt tills dess. Om det är nåt jag och Tommie är duktiga på så är det att skjuta upp saker och tappa bort saker. Jag går omkring i denna lägenhet och letar hela dagarna efter saker som försvunnit. Igår var det ALLA räkningar som var borta. Hittade en i soporna...resten hittade jag idag. Så nu är det betalt och klart.

Nä va jag babblar. Ha en härlig vecka!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
sandra

Hehe vart hittade du resten av räkningarna då?

2009-09-29 05:29:12
URL: http://sandrateodorsson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0