Trött

Jag är sååå trött. Jag måste fan skaffa persinner/rullgardin, vad som helst. Det är ljust så tiiidiiigt och Isabelle vaknar när solen går upp och vägrar somna om. Hon somnade i stället om i soffan när hon kollade på Kalle och jag lagade mat. Såg ju så gulligt ut, men när hon vaknade efter en halvtimme och jag inte kunde få henne att somna om så var det skrik och grin och huvudvärken smög sig på ganska fort.
Både hon och jag är väldigt trötta nu, men inte läggdags riktigt än.

Redan klockan nio i morse så var vi på maxi och handlade. Snacka om pensionärsvarning. Ganska skönt att handla när det är lite folk. Fast såå lite var det ändå inte. Handlade en jävla massa. Kånk och stånk. In med allt i hemmet, parkera bilen, in med Bellis, in med varorna i kylen, på med galonisar och ut i sandlådan. Lekte en stund, sen gick vi in och lagade mat / somna.
Jag gjorde i ordning fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatisar och bea. Satt fint de!

Sen åkte vi till Tommie och drack kaffe. Sen tog vi en snabbpromenad på stan. Snabb och snabb...hade ingen vagn så det gick ganska segt. Men hon skötte sig någorlunda på kapp ahl. På H&M mindre bra där hennes mål var att springa så snabbt och så långt bort från mig som möjligt. Det gäller att ha ögon i nacken. Mardröm om man skulle tappa bort ungen. Vi letade vantar men hittade inte en vante.

Nu är vi hemma igen. Pingu på tv:n så stumpan sitter som förstenad.
Nu blir det fredagsmys på tumanhand.
I morrn: Jobb.

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0