Prao

Sent igårkväll kom Tommie på att han skulle till tandläkarn idag, lagomt till jag började jobba. Hittade ingen Bellisvakt så då fick hon följa med mig på jobbet en stund och praoa lite. Tur man har sånt lättsamt jobb där det inte gör nåt om man drar med sig ungarna :P Fast egentligen får man ju inte det... men hon kanske blev där en halvtimme så det var lugnt :) Försökte få i henne lite lunch, men som alltid när man är borta på ett nytt ställe och ska få henne att äta så vägrar hon. Nä, då fick hon syn på en banan som hon hellre ville ha. Hittade en leklåda också med massa roligheter. Pläpplen på tavlan var det också ja. Det låter så jävla härligt när hon säger pläpple. Och bulle och blöja också för den delen, eftersom hela tungan ska ut när hon pratar. Sen kom T och hämtade och jag jobbar till sju. 8-16 i morrn sen har man helg =)

Som vanligt måste jag få klaga lite på min kassa ekonomi också. Varför längtar jag till lönen då jag aldrig får nåt kvar ändå? 4300 gick bensinräkningen på denna månad. Helt jävla sanslöst! Som tur är delar jag den med T men ändå! Och tydligen hade vi inte betalat av servicen heller. Allt går åt helvete! Ingen som vet nåt extraknäck?

Pusslet ligger bakom mig och väntar, och jag undrar om jag ska fortsätta...det är väl bara si så där 950 bitar kvar... vi kör på det!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Jag blir i Ljusdal till fre kväll eller lör morgon. På torsdag jobbar jag 13.45-21.45 så vi skulle kunna ses innan iaf? eller när kommer ni till ljusdal?=) för på fre jobbar ja 9-17 så då är hela dan förstörd!

2010-01-26 18:47:40
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0