Uutiset

Idag känns det som jag levt i Uutiset´s värld. Haha... men soft dag ändå på jöbbe!

Nu i kväll har jag kollat på sista avsnittet av Grey´s. Tårarna sprutade i vanlig ordning. Nu finns det inga bra program kvar. Får vänta till hösten. Men det går väl fort dit. Tyvärr.

Kollade runt på järnvägs och stads hemsidor. INGEN av dom har öppet på midsommarafton. Så typiskt Ljusdal. Torön var öppet men dit hinner väl inte jag. Kan inte nån dra ihop en grillning då? Om jag nu har Bellisvakt... Jag jobbar ju till kvällen men är ledig dagen efter så jag vill ju passa på och göra nåt skoj.

Nu har jag sparat ihop till en ny soffa. Men nu gäller det att hitta THE soffa också. Får se...såg många fina på Kjelles. Så länge den är fet så...

Idag somnade Isabelle själv. Tjoho! Nä, jag låg där inne i en halvtimme och klockan började närma sig nio. Hon höll på och rulla runt runt i sängen, sparkade på spjälorna, osv, så då fick jag nog och sa till henne att jag går ut och finns här ute, och konstigt nog blev det inga problem utan hon blev tyst och somnade på en gång när jag gått ut. Kanske hon tyckte jag störde henne? Hmm...hur som helst är det ett spår jag ska fortsätta med.

Efter imorrn har stumpan sommarlov från dagis. Skönt för henne. Hon verkar få små tjuvnyp dagligen. Idag frågade jag henne om någon nypt henne. Jag fick ett Ja till svar och ett namn på den som gjorde det och att det var i benet. Jag tror inte hon ljuger heller. Jag vet inte vad jag ska göra åt sånt om det nu är så. Det är väl så för dom flesta eller? Knuffas, nypas, bitas...skitungar!! Och idag fick jag hem papper om att våran förskola ska vara stängd under vissa veckor i sommar och ska flyttas till solbågen. Det skulle vara tvärtom men det hade tydligen hänt nåt i köket...Hur som helst hade vi fixat med semester och sånt så att Isabelle skulle slippa just sånt där med en massa nytt. Det kommer säkert gå bra ändå... Ändringar i personalen till hösten också. Känns som det blir ändringar till det bättre.

Nä, nu är det läggdags.
Hujj!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0