Hotell

Håller på och letar hotell för fulla muggar nu. Vi ska till sthlm med jobbet i slutet av maj och gå på elitloppet på solvalla, och då behöver man ett ställe att bo på. Hittade Mornington som låg i närheten men priserna varierar så jäkligt. Måste väl ringa tillslut.
Jag hade velat åka dit på påsklovet också då mamma och systeryster var sugna på att åka. Skulle vara kul att ta med sig Bellis till storstan. Eller? Jooo! Får se vad dom säger.

Igår lyckades jag sätta fröken både på toa och potta. Det som hon vägrat så länge. Inget AAAAJ alls.
Fast tyvärr kom det inget. Men det begär jag heller inte. Måste väl skaffa en speciell toaring till hennes lilla rumpa så småningom :) Så medans jag duchade satt hon på pottan och donade. Men hon knölade även ner sina pyamasbyxor i potthålet och det är ju inget smart drag må jag säga...:P

Fröken på dagis sa att Isabelle var väldigt duktig på att sjunga och dansa också. Hoppade omkring mycket och klappade händerna. Och det har jag märkt hemma också. Hon försöker verkligen sjunga vackert, hon ser så där allvarsam ut och hennes små näsborrar utvidgas till max. Min älskade trollunge!

Längtar varje dag till jag får hämta henne på dagis. Det är ju så roligt att se hennes glada nuna. Fast på sistone har hon tvekat lite när jag kommit. Stått och tittat på mig lite suspekt, men helt plötsligt...MAMMAAA och kramar och pussar får man. Gooos!


Här är min lilla prinsessa för 1 år sen! Kolla in dom mumsiga kinderna och det tandlösa leendet!
Tiden går allt för fort!




Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0