Micki

Helgen då? Gick ganska långsamt. Finns inte så mycket att säga. Alla sticker när jag kommer. Undrar varför... kollade på den minimala marknaden, käkade pirre med Sandra&CO, hälsade på farmor&CO, fick käka nån kräfta, mer än så blev det inte.

Igår kom pappa förbi med älgkött innan vi skulle åka hemåt. Han träffade då Micki (den röda katten), han sa på en gång att han inte trodde den katten skulle leva länge till. Eftersom han var så stirrig och satt och flåsade och verkade allmänt skum. Idag hittade dom en Micki som somnat in under grannens bro. Så sorgligt! Hoppas inte han led för länge bara. Det är så svårt att märka på vissa katter när dom mår dåligt. Allra helst han, som inte ens kunde jama. Men min pappa kan vi nog hädanefter kalla Kjell -kattviskaren. Och stackars Sotis, den andra katten sörjer säkert sin älskade själsfrände/nästan bror/bästa vän. Vila i frid lille vän... Katthimlen är nog full av mjuka moln där han kan ligga och kurra...

På vägen hem stannade vi i Delsbo och hälsade på Madde. Där hade hon en fyndlåda som vi hittade lite smått och gott i. Tack, vi tar granen nästa gång :)

Sen blev det lite träning. Känns värdelöst när jag bara lyckas komma iväg 1 gång/vecka. Men men, bättre än ingenting... måste försöka promenera lite mer också. Det är ju skönt när man väl kommer ut.
Ha en trevlig vecka folket!

Micki -alltid en del av gänget.

Micki och en krypande Belli...

 

<3



Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Radovic

Hej igen försöket kommentera nu och se om det går.



Ska också träna idag, förhoppningsvis blir det simmning :)

2010-11-09 09:31:28
URL: http://minbebis/blogg/fikamedmig
Malle

Skönt att kommentarerna funkar :)

2010-11-09 12:34:41
URL: http://marlenejonsson.blogg.se/
Johanna, Jenny & Lina

Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan

2010-11-09 20:24:54
URL: http://mammagala.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0