Marknaden...

I helgen var det marknad här i Happy Hudik. På lördagen kom min farmor och farfar. Var ner på stan med dom. Gick och käkade på Radjos och sen en sväng på marknaden. Isabelle fick en ballong och en klubba. Klubban var en skänk från ovan för då kunde hon åtminstone sitta stilla i vagnen. Tyvärr blir ju dom där jäkla klubborna så fruktansvärt kladdiga. Både jag och hon fick den i håret... och klädseln i bilstolen MÅSTE tvättas. Det är såå många äckliga fläckar, dels från klubban och dels från Bellis svettiga huvud som legat där :P

På söndagen gick vi ner på marknaden igen. Mötte upp mamma och Stefan. Köpte en till klubba. Hittade även en jacka till Bellis. Lite stor, men till våren så :)
Isabelle fick åka karusell för första gången också. Först åkte vi en som bara snurrade runt runt. Sen flög vi med Dumbo uppe i luften. Hon såg ganska likgiltig ut när hon satt där bredvid mig, men efteråt ville hon åka mera så det verkade vara uppskattat trots allt. Hon vann dessutom en groda på ett lotteri (vinst varje gång). Glad bäs!

Träningsvärken har hållt i sig hela helgen. Har aldrig vart med om nåt liknande... Jag avbokade till och med spinningen igår för det skulle inte gått. Aj aj..

Annars jobbar man och kollar in matten. Substitutions -och additionsmetoden håller jag på med nu. Konstigt nog passar aldrig mina svar in på facits...

Längtar till lördag! För då är det fest! Jag och Morgan...yumm yumm!
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0