Sannolikheten är...

Helgen var lugn. Vinkade av mami o syster på fredagkväll. Nu sitter dom på Kreta och glassar. Och Lindh är i Turkiet. Jag skulle så gärna vilja åka utomlands. Jag och Bellis. Och gärna nån till. Sola, bada och äta glass hela dagarna. Det vore härligt.

Tillbaka till verkligheten.
På lördagen gick vi på loppis. Skaffade ett sånt där nackstöd till Isabelle som man kan ha i bilen för endast 10 kr, och en bordslampa för 20 kr. Man tackar! Sen var vi i Låka. Man hörde pappas bil på långa vägar eftersom han hade fönstren nervevade och poppade Robyn´s "Dancing on my own" på högsta volym. Väldigt mogen pappa.
På kvällen hade vi mest trist.

För att ta igen det tråkiga så åkte vi på buspalatset på söndagen. Bara tösen och jag. Hon blev helt till sig. Har hon roligt så har jag roligt :)

Idag har det vart jobb. Försökt nött in matten som vanligt. Men vissa saker fastnar helt enkelt inte. I morrn är det prov. Ett litet prov påstår han. Alltså är det mindre chans att få godkänt tänker ju jag då. Det är väl större sannolikhet att få godkänt om det är flera frågor? Eller? Haha ni ser ju hur kass jag är. (Vi har prov i sannolikhetslära) Därför ska jag inte sitta här. Have a nice week folks!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
enkster

Bra smak då iaf farsgubben!

2010-09-06 21:24:58
Linda

Håller tummen det går bra på provet! :)

2010-09-07 10:35:54

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0