Ännu en "åsikt" om SD...

Många, nästan alla, har en "åsikt" ang. Sverigedemokraterna. Jag har också en åsikt om dom, baserat på fakta.
Jag har nu suttit och läst på lite ang. deras politik och jag blir mer och mer emot dom.


Här kommer lite text jag hittat om vad dom tycker och har sagt för dumheter...

Jimmie Åkesson påstår: ”att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna”.

Staten kartlägger inte religiös bakgrund på brottslingar i statistik och det är sällan som det noteras i en brottsutredning om någon är kristen, jude eller muslim. Våldtäkt är ingenting som islam förespråkar, tvärtom så är brottet enligt religionen allvarlig synd.

Jimme Åkessons kommentar till faktafelen var: ”Det finns nästan ingen information att tillgå, men i rimlighetens namn kan man anta att det stämmer.”

Är han på riktigt??

Sverigedemokraterna vill förbjuda byggandet av moskéer och hindra kvinnor från att klä sig i traditionella muslimska kläder. Om dessa förslag skulle genomföras skulle Sverige bryta mot 18:e artikeln i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna:

Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.

Jag tycker att dom ska bygga sina moskéer och bära sina kläder. Förstår inte varför svenskarna har problem med det?! Vad är det som stör?

Sverige har en reglerad invandring. I migrationverkets årsredovisning kan man läsa att 34 % av alla asylsökande fick avslag år 2009. Detta är en ökning mot 2008, då 24 % av de asylsökande fick avslag. Antalet asylsökande 2009 var 24 194 personer.
Är det så jävla farligt?

Det finns också krav för att bli svensk medborgare, i motsats till vad Sverigedemokraterna säger. På migrationverkets webplats kan man läsa att den som ska bli svensk medborgare måste kunna styrka sin identitet, ha fyllt 18 år, ha permanent uppehållstillstånd, ha varit en viss tid i landet och ha levt ett skötsamt liv i Sverige.

Så det är inte bara att komma hit och göra som man vill, som sverigedemokraterna påstår.
Bland de asylsökande 2009 var 2 250 ensamkommande barn.
Jag fårstår inte hur man kan säga nej till barn?

Sverigedemokraterna menar att man ska hjälpa flyktingar på plats. Detta är en illusion. Många grannländer till krigsdrabbade länder är ofta inte redo att ta emot flyktingar. Det är inte ovanligt att flyktingarna utsätts för våld och övergrepp, och att flyktingarna inte får nödvändig hälso- och sjukvård.

Sverige är ett av världens rikaste länder, och vi har råd att hjälpa folk som flyr krig, katastrofer och förtryck. Om Sverigedemokraternas främlingsfientliga politik blir verklighet, så skulle fler flyktingar dö, torteras eller inte få nödvändig sjukvård.

Sånt vill tydligen allt för många vara ansvariga för. Jag är definitivt ingen som vill stå bakom nåt sånt.

Så kort och gott: Skit ner er, era obildade lögnare!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0