Orka eller icke orka

Idag lunchade jag och och Bellis på stan med mamma/momme och så Fredrik på ett hörn. Vi åt buffé på skutan och där fick minsann Bellis äta med mig alldeles gratis. Mycket bra! Vissa restauranger brukar vara så snåla med sånt, men inte där.

Eftermiddagen blev fylld av gnäll och grin och tjat. Tösen slocknade utmattad på soffan vid tre. Inte så bra men vad gör man? En timmes lur så var hon som en ny gumma igen. Frågan är om hon ska fortsätta sova middag när hon börjar dagis igen på måndag. Sova eller icke sova. Orka eller inte orka. Vissa dagar går det, men andra är det hopplöst. Nå väl... Fortsatte med att käka lite pannkaka, sen drog vi till Borgarparken som hon pratat om hela dagen. Där var hon hur social som helst konstigt nog. Hon brukar vara ganska blyg men nu gick hon och snackade med några äldre grabbar. Hon babblade massa tok och killarna fattade ingenting. Ganska intressant att se och lyssna på.

Tog även en sväng förbi fögglarna och gav dom lite färskt bröd från Hemköp. Bortskämda fögglar är vad dom är!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Vi har flera barn på jobbet som vi lägger om det behövs, det är så olika på dagar. Vissa dagar är de supertrötta och andra inte. Så kan de säkert göra på Bellis dagis också, så slipper du bestämma nåt :)

2011-08-25 05:49:28
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0