Skridskopremiär

Idag åkte vi till Lindefallet och hälsade på Jennie & CO. Det blev en riktig äventyrsdag. Isabelle fick prova åka skridskor för första gången i sitt liv och hon var SÅ duktig! Tänk vad fort barn kan lära sig nya saker! Hon stapplade fram på skrillorna och provade även skjuta lite med klubba och puck. Jag blev jätteimpad och stolt som en tupp. Isabelle tyckte det var jättekul och ville knappt vila fötterna alls. Så det måste vi göra igen! Hon önskar sig skridskor av Tomten btw.

Efter det så fikade vi lite och gick vidare till djuren. Träffade kossor och kalvar på väldigt nära håll. Dom där korna var ju riktiga bjässar, och inte luktade dom smultron direkt. Skulle aldrig våga mig på att välta en sådan. Skulle aldrig lyckas med sådana jumbokossor heller.

Sen blev det ridning! Idag fick Isabelle rida på en liten häst som hette Granit. Även fast hon inte visade det utåt så tyckte hon det var jättekul. Hon såg ganska likgiltig ut när hon satt där och guppa på hästryggen, men det är ju lite småläskigt på samma gång :)

Min telefonsladd är borta så jag har inga bilder att komma med. Hur som helst har vi haft en kul dag. Man kanske ska flytta till Lindefallet? Där finns ju nästan allt vi kan behöva :)



Finns det NHL för tjejer?
/En positiv mamma som tänker framåt och vill bli bjuden på utlandsresor av sin dotter i framtiden...




Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
johan

tomten får inte glöma klubban om hon ska bli nhl proffs:)

2011-12-04 22:17:54
Anonym

Bra att du påminner oss! Det skriver vi upp på önskelistan! :)

2011-12-04 22:35:48

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0