Grekisk lax

Grekisk lax (så fort det är grekiskt innebär det oliver och fetaost)

Ingredienser:

4 portionsbitar med lax
100 gram fetaost
2,5 dl creme fraiche
En skvätt grädde
Några oliver (om man tycker om)
Några körsbärstomater

Gör så här
Jag stekte laxbitarna i stekpannan en liten stund först
Sen lägger man laxen i en smörad ugnsfast form.
Blanda ihop fetaost och creme fraiche, gärna med en mixer. Bred ut krämen på laxbitarna.
Lägg på några oliver och körsbärstomater.

Tillagas i ugnen 175 grader i ca 20 minuter.

Så här i efterhand kan jag säga att man gärna kan vräka på lite kryddor också, så som salt och kanske citronpeppar. Var lite smaklöst vissa tuggor. Men annars gott. Bilderna jag knäppte sög ap-balle så ni kan ju inspektera den goda röran på tallriken nedan...

Den här damen tyckte inte alls det var gott... Hon är så petig.


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0