Skön dag

Hellu bloggen!
Har inte haft nån ork att skriva. Jag är ju inte helt hundra. Har typ en klump i min hals som täpper igen min syretillförsel (känns det som). Var till hälsocentralen och fick slemlösande (fast jag inte har nåt slem) och en slags astmamedicin, bricanyl. Så nu går jag och känner mig som Madde. Men inget av dessa hjälps. Det enda jag går omkring och tänker på är att andas. Får smått panik med jämna mellanrum. Kul liv.

Annars har det vart en skön och varm dag. Vart ute på lekplatsen och på balkongen och softat, hängt tvätt ute också. Kändes nice! Stefan har hjälpt mig få upp rullgardin i mitt sovrum också. Lovely! Skulle sätta upp i Isabelles rum också men då upptäckte jag att hon hade persienner. WTF. Vi har bott här 1½ år och jag har hållt på och satt för filtar på hennes fönster för att få det mörkt. Är man blind eller?
Nå väl. På lördag blir det ett arb.pass i Ljusdal så det blir en snabbvisit dit. Skoj. Då ska jag mobba min syrra som är blåslagen och har skrikvomerat hela dagen lång efter hennes första krogbesök. Det ska hon få höra länge.




Hippiebruden däckade i bilen. Lägg märke till hennes balla batman-plåster som syns genom hålet på knät som blir större för varje dag.

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

Hoppas det går över så du slipper vara som mig xD

Men har också nåt sånt där skumt som jag har haft sen i höstas, känns som någon trycker på halsen så man får panik...skumt...

2011-06-03 00:15:29
URL: http://cochise.blogg.se/
Bodypalace

trevlig och charmig blogg du har =)

2011-06-05 00:42:11
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Lena

ha ha ha, du är ju rolig du! Har haft persienner hela tiden utan att veta om det :)

2011-06-05 22:07:41
URL: http://lelibe.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0