Förskolan...

Idag var det dags för sista utvecklingssamtalet på kantarellen. Det verkar flyta på fint där. Kristinebergs förskola har nu blivit en certifierad förskola, genom något som heter qualis. Tydligen är det bara 2 stycken i Hudiksvalls kommun som är det hittills, så det känns ju kanon!

Och Isabelles humör hade lugnat ner sig tyckte dom. Hon har ju vart en gnällspik i hela sitt liv, men nu verkar hon nöjd och glad för det mesta. Hon kan leka med vem som helst, men kan även sitta och dona själv. Hon hade också blivit duktigare att säga ifrån. Det finns ju alltid en unge i gruppen som är den som gör livet liiiite jobbigare för alla andra, men nu mera när Isabelle får en smäll så säger hon stopp och upprepar det sig så ger hon en smäll tillbaka. Det är väl kanske inte att uppmuntra, men det är inte mer än rätt så länge det inte är Isabelle som börjar. Så tycker jag iaf!

I morgon ska vi på midsommarfirande på förskolan. Vi har även köpt lite blommor till våra bästa fröknar! Egentligen man kanske skulle gått ihop med andra föräldrar, men jag känner knappt nån av de andra så det orkar jag inte med. Och Isabelle har nu sommarlov! Skönt för henne! För mammsen är det bara att fortsätta knega. Igår fick jag hoppa in på jobbställe nr. 4. Ingen intro, men vem behöver sånt? Det rullar på kan man säga.

I morgon åker vi till Ljusdal för ännu mera jobb, men sen är det minsann midsommar! Lövely!
Glad sommar!Fina midsommarflickor sen förra året!Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

Men åh har de lyckats blivit Qualis-certifierade, fasen vad bra! Tror att alla förskolor i Hudiksvalls kommun är med i ett avtal med qualis så vi jobbar för fullt med det också :) Tror vi ska bli granskade nästa år, så vi får hoppas på det bästa men det är höga krav :)

2012-06-19 21:05:12
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0