Halloween

Har haft en lugn dag med pizza och film och mys hemma. Sen åkte jag mot Ljusdal, har vart och käkat middag hos farmor och nu lugna pucks hos mamma.

Min farmor är btw en väldigt speciell gumma. Hon beskrev "halloween" som äckligt! Hmm...ok... hon säger att många saker är äckliga. Även jeans. Hehe lite fel ordval tycker jag då.

Är så glad att vara med min Bellis igen. Hon var glad att se mig med =)
Hon är konstigt nog fortfarande vaken. Är väl läggdags snart.
Blir nog en tidig kväll för mig.

Happy (grose) halloween!


Onödigt

Nu har jag suttit och tvingat i mig captain Morgan och några cider men jag orkar inte mer.
Partypinglan i mig är borta. She´s gone. Dom andra gick precis men jag bestämde mig för att stanna hemma.
Jag är så förbannat trött. Varför inte passa på och ta det lugnt medan man har barnvakt?
Varför ska man passa på och dricka och gå ut på krogen där det oftast är tråkigt? Allra helst här i Hudik där jag fortfarande inte har några tjejkompisar. Ingen att skaka rumpa med. Så jävla tråkigt.
Varför lär jag mig inte?
Så nu sitter jag själv här hemma. Saknar min Isabelle.
Ska gå och tvätta av mig allt smink jag kletat på mig i onödan...
Längtar tills i morrn då jag får åka till Ljusdal. Men måste väl vänta tills eftermiddagen...blaj.

I gotta feeling

Nu har Bellis åkt till mormor och jag sitter solo framför datorn i mitt ganska så städade hem. Tänker inte dammsuga dock. Tar det i morrn i stället. Har fått upp bordet också. Alldeles själv. Fick bara hjälp med iläggsskivan av mamma.

I kväll är vi alltså barnfria och ska ha fest är det tänkt. Men i vanlig ordning när man försöker planera nåt så blir det inte som man tänkt det eftersom de fåtal vi frågat inte kan komma i kväll. Typiskt.  Och jag är inte alls taggad för nån fest. Trött och börjar bli sjuk tror jag. Isabelle har ju legat och hostat och nyst på mig hela natten så fattas bara... det får bli som det blir.

Lyssnar på "I gotta feeling" och försöker bli sugen =)

I morrn åker jag till Ljusdal, middag hos farmor och sånt..

Oj, nu plingade det på dörren.
Där står 2 små människor. Den ena med en konstig dracula(?)utstyrsel, den andra hostandes med en jacka över huvudet och en banan som pekar mot mig.
-Bus eller godis
-Måste nog välja bus för jag har inget att bjuda på...
-"Hundögon"
-Tyvärr...

Haha stackars...ärligt talat har jag en pollypåse bredvid mig för tillfället....lol. I´m evil. Snart får man väl hundbajs i brevinkastet.

Nä nu måste jag göra mig i ordning och tagga till som min kära syster skulle sagt.
Hoppas alla får en trevlig kväll och en trevlig halloweenhelg.

Mammaaa

Finns det nåt härligare än när man kommer hem trött från jobbet och det första man hör är - Mammaaa, och den vackraste tösabiten kommer springandes emot mig med världens finaste smile och hoppar upp i famnen och ger sin mor en stor kram och en blöt puss!! Åååh vad jag älskar det lilla livet!

Snart flytt...

Jag insåg att det är snart bara en månad kvar tills vi flyttar. Paniken börjar sprida sig i min arma kropp.
Men jag skrev en lista nyss som kan lugna ner mig för en stund.
Men det är såå mycket att göra inför en flytt. Och jag jobbar jättemycket dagarna innan det är dags.
Städandet är det jag fasar mest över. Det är jävligt svårt att få till det med allt. Och jag har redan 2 nerpckade kartonger hemma varav en inte går att stänga så en viss liten mini-människa går och plockar ur grejer ur den lådan. Hur ska det gå sen då? Hon älskar lådor, att plocka i och ur. Fram med gaffatejpen bah.

Sen uppsägningar och flyttändringar av bredband, tv, el, osv... Äh jag stressar upp mig alldeles för lätt.
Men jag ser inte fram emot det. Jag kommer vara nöjd när nya tapeter och golv är på plats och alla andra saker på plats. Vilket för oss brukar ta ca. 1 år. Vi fick ett begagnat bord för en vecka sen som vi fortfarande inte skruvat ihop. Vi bara är så av naturen. Ingenting blir gjort. Skönt med ett bord och stolar som inte är fallfärdiga iaf.

Just ja..vi ska ju ha fest på fredag. Då måste vi ha fått upp det.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen. 

Utflyttningsfest kan vi väl kalla det, på fredag efter sex kanske? Come on over!

Annars vill jag önska alla en härlig vecka! 

LBK

Tänk att jag kom ut igår ändå. Jag och Isabelle satt hemma hos Maria&Co och tittade när dom pimplade diverse drycker då helt plötsligt Leffe (Stefan) ringer och säger att han ska vara hemma hela kvällen så han kunde vara barnvakt om det behövas. Och lättövertalad som jag är åkte jag hem och tog en snabbdusch och drog ner med en vinare och kvällen blev riktigt lyckad. Spelade "med andra ord", kuligt! Sen röjde jag och Elin till Yellow Mike, men framåt ett började jag bli trött i vanlig ordning, tänkte då vara smart och dra hemåt innan alla andra, men nä då visar det sig att järnvägs stänger ett!! Dom hade tydligen ett samarbete med LBK och antog att ALLA ville se bandy. Så då fick man stå och trängas när man skulle få ut jackorna. I hate it.
Men överlag var kvällen skoj!

Efter fått i sig god mat hos mamma så åkte vi hemåt, har tvättat och nu blir det filmtittande.
Till veckan jobbar jag bara månd-onsd. Det är lagomt tycker jag.


Nappen

Man blev hemma hos mammsen hela kvällen. Fett dissad azzo.
Kollat på idol och ätit för mycket godis så som fredagarna alltid ser ut alltså.
Blir alltid lika irriterad av all reklam och lika irriterad av att dom ska sjunga en gång till.
Vill vi verkligen höra det? NEJ!

I morrn blir det fika med Ellan...kanske nån mer?
Sen får vi se vad som händer och fötter.

Ska krypa ner hos min prinsessa nu, som förresten hittade en gammal napp hemma som hon blivit förtjust i.
Har aldrig velat ha napp men nu har hon väl spanat in barnen på dagis där alla har napp. Hon har blivit en sån härmapa. Vad folk än gör så ska hon göra likadant. Gulligt för det mesta :) Men det där med nappen..lite sent att börja med sånt men hon suger inte på den, bara biter osv... hur som helst får hon ha den ändå om hon känner för det.

Nä nu måste jag lämna tillbaka syrrans dator innan hon ostbögar ihop.

Trevlig helg!

Desperate

Eftersom jag inte kan gå ut i morrn vill jag gå ut i kväll.
Lite sent påtänkt kanske.
Förmodligen är det väl ingen som går ut i kväll heller. Men om det mot förmodan skulle vara så, så kan vi ju höras sen :) Call me!!

/Desperate M

Barn

Igår tittade jag på en fruktansvärd filmsnutt på facebook. Det handlade om en liten tjej, vars styvfar misshandlade henne flera gånger, bröt båda hennes ben och sparkade henne en dag så hårt i magen så hon dog. Tror hon blev 2 år. Och mamman gjorde ingenting. Hon gifte sig med det äcklet. HUR kan man göra så??
Han fick 30 år, hon 27 år i fängelse. Är det egentligen tillräckligt?

Det gör såå ont i mig när jag ser sånt. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan göra nåt dylikt mot ett litet oskyldigt barn. Det händer varje dag, över hela världen. Jag skulle vilja ta hem dom allihop och ge dom ett bättre liv. Och alla vuxna människor som beter sig illa, allra helst mot barn, nä dom förtjänar inte ens att kallas människor, dom skulle jag vilja förinta rent ut sagt. Jag blir så upprörd. Jag vill inte veta att sånt händer. Jag vill göra nåt för att hjälpa men vet inte vad.
Det är så frustrerande. Allra helst nu när man har ett eget barn som betyder allt. Jag jämför allt jag ser och läser i media med Isabelle. Tänk om det vore henne. Jag går omkring och är orolig varje dag över att nåt ska hända henne. Det är skitjobbigt.


Maffiabossen

Efter massa stress och farligt nära ett bensinstopp åkte vi på föräldramötet igår. Rektorn började snacka om allt det där allmänna om förskolorna som vi föräldrar bör veta. Sen delades vi upp och fick gå till avdelningarna, vi gick alltså till kantarellen. Tycker det är så sött namn :) Där blev det fika och lite info om hur dom arbetar där och lite mer info om fröknarna och så. Sen fick vi se bilder och filmklipp på barnen. Och lilla Bellis var med på en kort sekvens då alla sitter bredvid fröken och sjunger, utom hon. Hon satt mitt på mattan mitt emot fröken och dom andra. Såg ut som hon höll i sångstunden. Och så skulle dom stampa fötterna och hela hon började sprattla som en fisk. Haha dom kan så mycket fast dom är så små.

Och när jag hämtade henne på dagis igår då halvlåg hon i soffan och såg så överlägsen ut så jag blev rädd , hon riktigt vräkte ut sig medan en äldre tjej höll på och busa. Hon såg ut som en liten maffiaboss.

Och nu är man på jobbet. Gör inget annat. Blir jobb från förra måndagen tills i morrn, med enbart fredagen ledigt. Men är ju bara morgondagen kvar sen har man helg.
Tjejerna i Ljusdal ska väl ut och slira, men blir nog lugna pucks för mig tyvärr.

Shit vad varmt det är här inne nu. Ute är det kallt. Dah. Hoppas Tommie får på vinterdäcken idag nu då...



Föräldramöte!

Igår när jag kom hem från jobbet så sov far och dotter. Dom hade tydligen lagt sig vid halvsju..hehe..
Men stackars Tommie som börjar vid tolv-ett på natten måste ju lägga sig då så.. sjuka arbetstider.
Så efter kollat på färjan kände jag mig trött så jag gick och la mig också.
Har väl vaknat till ett antal gånger under natten...Isabelle får sina hostattacker och så blev hon ledsen när Tommie åkte. Efter det ville hon helst ligga mig. Lite småtungt i längden.

Idag jobbar jag. I Kväll ska vi gå på vårt allra första föräldramöte. Ska bli spännande =)

Till helgen ska vi nog till Ljusdal och hälsa på för då kommer våran favorittant Elin hem!
Ha en bra dag!

Mangus

Jag måste bara kopiera ett inlägg från en blogg jag följer (Ketchupmamman).
_________________________________________________________________________


Om tre timmar ska vi till BVC. Ellinor ligger i hårdträning. Det är ju språkkoll nu vid tre år. Jag är språkcoach. Jag börjar med den lätta standardfrågan:

- Vad heter du?

- Jag är tandläkarHåkan! vrålar Ellinor. Och jag tänder och släcker på blinkknappen!

- Jaha. Hur gammal är du då?

- Fem år?

- Nä, du är tre år. Vilken färg har du på tröjan?

- Grön!

- Bra! Hur många fingrar har du på handen?

- En, två, tre, fyra, fem!

- Ja! Br….

- sex, tolv, fjorton, nio?

- Eh, hehe, näe det blev lite många. Vad tycker du om att äta då?

- Mat. Som är gul. Gul mat tycker jag om. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

- Gul mat?

- Och i min mage har jag en gul bajskorv. Den heter Mangus! Snart kommer den ut. Då ska jag vinka till den när den går till jobbet! Hejdå Mangus! Hahahaha, vansinnesskrattar Ellinor lyckligt.
_____________________

Såå underbart roande barn kan vara! Haha...längtar tills Isabelle börjar snacka vårt språk =)


Tjo flöjt

Igår efter jobbet åkte vi till söderrå i vanlig ordning och där träffade vi på lilla tösabiten Emma-Lee för första gången. Bara 2 dygn gammal. Kommer inte ihåg att Isabelle har vart såå liten...det går ju så fort. Hon var iaf hur söt som helst och låg där och grimasera lite så som bebisar gör :D

Efter massa gnäll och grin från Isabelles sida (förmodligen p.g.a av trötthet och värme) så åkte vi hemåt och käkade lite. Sen kom Sandra&Bakon på lite fikatime. Sen blev det massa godisätande och tittande på filmen beliver. Ganska bra rulle faktiskt.
Stumpan har vaknat och gnällt flera ggr i natt. Jag misstänker att det är eksemen som stör henne. Dom där jäkla salvorna hjälps ju inte. Får ta ett snack med bvc igen.

Och nu är man på jobbet igen. Är mycket jobbande nu bara för jag bytt bort min halloweenhelg. För då tänkte vi minsann anordna lite festligheter hemma hos oss för en gångs skull. Fast det är ju kanske inte halloween på fredagen? :P men jag tycker det är bäst att gå ut då så kan man vila upp sig till måndan då man ska jobba.
Får se hur det blir. Inget bestämt än, men har ni inget bättre för er är det ju bara att komma förbi :D

I morrn kommer mammsen och lunchar med mig och så har man turen att få låna hennes bil under veckan.
Världens snällaste mamma!


YES!

ÄÄÄNTLIIIIGEN ÅKTE HON UT DEN JÄVLA TÖNTEN!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kan jag sova gott i natt!

Besiktning: Failed

Idag åkte jag för att besikta saaben. Det gör jag inte om!
Åker in i hallen. Killen kollar det vanliga lite snabbt, startar sen bilen, stänger av den illa kvickt och säger att han inte tänker besikta klart bilhelvetet. Inte just dom orden men... Nä då var det läckage på avgassystemet.
Jaha! Frågade om han inte skulle kolla om det var nå flera fel, men icke! Nä bilen skulle fylla hela hallen med alldeles för mycket avgaser. Haha det var det jävligaste. -Du klarar av att backa ut själv va?
Jaa jag fick BACKA ut efter två minuter där inne. Så pinsamt. Det tänker jag inte göra om.

Sen åkte jag till Elin där Isabelle var. Lekte, babblade och käkade scones och te. Riktigt trevligt!
Bellis somnade på vägen hem och sussar än. Håller på och tvättar. Är lite klurigt när stumpan sover. Måste ner snart...

Hopp, pling på dörren. Jobbigt! Det var hon som ska flytta hit sen. Hon ville mäta golven för dom skulle byta i hallen.
Trodde hudiksvallsbostäder skötte sånt.

Och nu har Isabelle en helt nykläckt kusin. Igår kom Emma-Lee. En stor tjej! 55 cm och 4280 gr. Så roligt! Värsta tjejligan!

Började skriva här på bloggen vid 12.30, nu är klockan 15.00. Fröken prupp vaknade och vi har nu handlat och tvättat utav bara den.
Sen kommer mammsen med ett nygammalt köksbord.
Och sen blire väl fredagsmys.

Jobb i helgen.
Tjo!

Ytterkläder

Jag är på jakt efter ytterkläder till min lilla fröken som säkert står och fryser på dagis nu. Nä, just nu sover hon nog men annars liksom..det börjar ju bli iskallt och vi har inte skaffat nån overall eller täckjacka än.
Jag hade iaf tänkt hitta en begagnad overall som alltid kan hänga på dagis och att hon har jacka/täckbyxor hemma. Det är min plan. Men måste förmodligen vänta tills barnbidraget kommer. Är ju sjukt dyrt med varma kläder har jag märkt. Kostar ju lika mycket som för vuxna. Skillnaden är ju bara att hon kommer växa ur det i en rasande fart medan en själv kan ha samma jacka flera år.
Så om NÅN har en varm, mysig overall till salu i storlek 86/92, hör av er! Kanske är nån klädbytardag snart?

Jag måste också ha en ny vinterjacka. Och varma vinterstövlar. Åååh ge mig pengar så jag får shoppa!!
Den här månaden kommer jag inte få mycket alls. Kan väl ta ut några föräldradagar men lönen kommer inte förrän nästa månad. Sånt känns ganska pissigt.

I morse när jag lämnade stumpan på dagis så sträckte hon sig mot fröken själv för en gångs skull och vinkade hejdå utan grin igen! Känns helt underbart. Trodde det skulle ta längre tid innan sånt försvann. Fast det kommer säkert tillbaks då och då. Men nu har hon ändå vart ledig från dagis en vecka.
Och jag sitter på jobbet och slöar.
Har nu beställt tid för att besikta saaben på fredag. Håll tummar och tår på att det inte blir nå dyrare missöden.

Oj vad jag babblar på. Tangenterna går varma.
Äh...ha en bra dag!


PABLO FRANSISCO

Igår tog vi en tripp till Ljusdal. Fikade på finess, hälsade på Madde tillsammans med Linda. Käkade middag hos mamma, var där under kvällen men sen åkte jag hem och lämnade mitt lilla hjärta hos momme.
Det blir att hon sover där hela 2 nätter nu. Hualigen vad jag saknar henne nu.
Men anledningen var att vi har spenderat dagen i Sundsvall. Bara jag och Tommie.

Först åkte vi till Birsta. Kollade efter skor, hittade inga som föll mig i smaken. Jo nåt par, men dom var i tusenkronorsklassen och det är inte min klass. Så det blidde inga skor, inga kläder.
Gick sen på IKEA. Där hittade vi MARKUS. Våran nya, härliga kontorsstol. Och han var det enda som följde med hem. Förutom några niggerballz to.
Käkade sen 3 rätters kinamat. Mumma!

Men sen åkte vi till tonhallen för att se PABLO FRANSISCO. Världens bästa komiker! Han är grymt duktig på imitationer av människor och ljud och riktigt jäkla rolig. Men innan han kom upp på scen var det 4 uppvärmare som kom en efter en. Den ena roligare än den andra. En svensk, 2 niggahs och en jude.
Janne Westerlund, Ashley Fils-Aime, Flip Schultz och Sean Savoy. Dom var jävligt roliga.
Har skrattat såå mycket idag och är väldans nöjd med allt förutom att dom hade lite problem med ljudet. Pablo sprängde micken 2 ggr. Han måste allvarligt talat gå på nåt så hyperaktiv som den mannen är.

Nu är man hemma, ska väl chilla framför tv:n innan det är läggdags. I morrn är det jobb igen. Känns fortfarande ovant. Men i morrn får jag träffa min Bellis!! Längtar!
Hejsvejs!





Buspalatset

Skoj på buspalatset i vanlig ordning. Jag och Jennie kröp omkring hit och dit så nu har man ont i ryggen. Är ju egentligen för gammal för sånt där men kul är det ju =) Isabelle älskar att åka rutschkanorna. Dom går ju så fort!
Och hon fick sig ett kex som hon gick omkring och smaskade på där, men då fick lille Lucas syn på det och tyckte att han också skulle få smaka, så han smyger upp bakom Bellis, drar sig upp med hjälp av hennes kläder och försöker norpa kexet, men det hela slutade med att dom små liven trillade omkull. Lucas fick sig sen ett eget kex. Hehe såg lite roligt ut. Har massa bilder som jag skulle vilja lägga ut men det är röda ögon på alla och har inte installerat programmet som tar bort sånt så jag skiter i det. Vill förresten ha en ny kamera. Tack.

I kväll har det vart idol och götta...som vanligt.
Och i morrn då? Vad ska man hitta på? Jag vill göra nåt kuul... ge mig ett förslag nån? :D

0 new comments? Nejtack.

Och jag blir så förvånad för min lilla tjej börjar bli så stor och hon förstår såå mycket! Hon vet vart allt det "viktiga" finns, som t.ex. kakburken och hennes älskade skor som hon alltid leker med.
Lärt sig att flirta (måste försöka få ett kort på det, finns inget roligare :)), kramas och pussas. Försöker få henne att lära sig lite ord också men allt låter ju likadant...men här om dagen fick hon nästan till sitt namn...blev typ Bäääll. Det går framåt. Annars babblar hon mest på japanska.
Lärt sig massa bus på dagis, som att bli en degklump när det är dags för påklädning. Och när det är dags för d-dropparna på kvällen så rusar hon iväg för att gömma sig, lika om man ska torka runt munnen så springer hon skrattandes i väg.

Äh nu ska jag lägga mig bredvid min underbara dotter och sussa gott.
Trevlig helg!

Varning!

Igår kom våra vänner Jehovas på besök. Jag öppnar i vanlig ordning. 2 gamla tanter står utanför och börjar predika. Äh jag låter dom hållas. Dom snackar en stund sen brukar dom ge en broschyr så är det över. Men den här gången hann dom inte så långt. Just när ena tanten står och gräver i väskan efter ett bibelcitat kommer virvelvinden Tommie, flyger framför mig i dörröppningen och berättar klart och tydligt: VI SKA INTE HA NÅT, och drar igen dörren illa kvickt. Och där står jag. Vad hände? HAHA. Så nu har jag funderingar på att sätta upp nån liknande skylt:



Efter den incidenten, och mamma hälsat på, åkte vi till söderrå och lånade deras tvättmaskin eftersom vi inte har tvättid förrns om en vecka. Sen åkte vi till forsa och hälsade på Tessa som fortfarande har en bebis i magen som inte verkar vilja komma ut i första taget. Är väl lugnt och skönt där inne. Sådan far sådant barn...eller nåt :P

Och nu är det fredag igen. Nice!
Gick ner på dagis med Isabelle en sväng i morse för dom skulle knäppa kort där. Jag fick gå hem en timme medan dom höll på och för första gången så grinade hon INTE när jag gick. Nä hon log och vinkade. Så jäkla skönt.
När dom var färdig tog vi en shoppingtur på kvantum/maxi...
Och nu är vi hemma. Efter lunch och middagsluren så ska vi åka till buspalatset med Jennie, Johan och Lucas. Ska bli skoj!

Ha en fin och mysig fredag allesammans!

7 år

Idag är det våran 7-årsdag. Vem kunde ana att det skulle gå såå långt? :D

Annars jobbade jag min första riktiga dag idag. Det gick finfint.
Har inte hunnit med så mycket mer.
Sockertopparna sover och jag ska nog joina dom snart när csi och hollywoodfruarna är slut.

Och en bebis är på antågande inom en snar framtid...så spännande :) Så det inte blir nåt missförstånd är det Bellis som ska få ännu en kusin! Ska bli kul med en till bäs i familjen.

Nä, ha en kul vecka :)

Kristet utseende

Igår åkte jag till Madde för att förfesta med henne och massa andra. Riktigt roligt var det.
Vi åkte in till krogen alldeles för tidigt dock. Alla sa att det skulle bli världens kö men ICKE! Så resten av kvällen gick jag omkring och tittade på klockan och hade ont i fötterna. Och värdinnan herself kom inte ens ut på krogen.  Då har den lilla snipan suttit och kaxat över hur HON kunde dricka minttu bättre än alla andra, men tji fick hon. Det kallas karma!

Vid tolv började kristet utseende spela, lyssnade på bärs som bärs sen gav jag upp och gick hem. Vilken olidlig smärta mina stackars fossingar fick vara med om i natt. Blä.
Kom hem till ett kanske...gick och la mig och klockan sju var det till att kliva upp och byta blöja och göra välling. Som vanligt. Fast fick somna om till nio sen.

Nu är jag trött och enormt sugen på pizza. Måste passa på att käka pirre när man är i Ljusdal.  Sånt kan dom ju inte i hudik...

Och jag längtar hem och i kväll ska vi titta film och äta chips och dip...oooh va jag vill svulla nu.

Granny

Idag åkte jag och Isabelle ner på stan för att träffa min farmor, tog en fika på guldsmeden. Räkmacka och kaffelatte. Yummi! Sen tog vi en shoppingtur på h&m. Passade på att plocka åt mig några plagg när granny erbjöd sig att bjuda på hela kalaset. Blev en pyamas och mockasiner till Bellis, och en kofta och leggings till mig. Tackar!
Sen åkte jag och Brudarna mot de djupa skogarna. Åkte över Älve till Låka. Hälsade på hos pappa och sen hem till mamma. Blir middag i Låka igen i morrn.

Är även tänkt att jag ska på partaj hos Madde i morrn. Är ju rocknight på stadt med kristet utseende. Har aldrig sett dom så det är ju på tiden. Kommer bli dyngmycket folk! Hoppas bara man kommer in annars har man ingen annanstans att ta vägen eftersom järnvägs är stängt. Det finns ju såå många valmöjligheter här. Haha...

Nä nu ska jag spöa Amanda på ett parti yatzy sen kolla vem som får lämna idol. Jag ber till gudarna at det blir tönten Camilla som gör allt för att förstöra alla låtar hon försöker sig på. Varför valde dom inte Moa?

Trevlig helg!

Kör försiktigt



Kör försiktigt!

Youtubeklipp

Är man just nå grym när man kommit på hur man får in youtube-klipp?! Haha...mest nöjd.

Tommie 23

Igår fyllde karln år. 23 närmare bestämt. Låter ju bra ynkligt. Var längesen jag var 23 tycker jag...
Han ville ha sin present direkt på morgonkvisten och det fick han.

Så här fin var min present :D



Hade ju inte fått biljetterna så vad gör man? :D
Kanske inte syns vad det står? Vi ska iaf på Pablo Francisco nästa söndag.
Skitrolig snubbe från Amärrikka, han är grym på imitationer och det ska bli skitroligt!
Här är ett av mina favoritklipp :)




Blev mycket fikande igår och idag kommer mami, bror och syster så då blir det mera fika. Ska bli kul att träffa dom. Var ett tag sen sist =) Sa till Bellis att mormor skulle komma sen och då blev hon också glad och kolla sig omkring. Lite svårt med tidsbegrepp kanske... :P

Så här såg det ut i morse när man inte kan sitta still.




Nä nu måste jag ta reda på gårdagens diskberg!

Fläskfile i vitlökssås med tagliatelle

Fick en förfrågan av Linda hur jag gjort min kyckling i vitlökssås som jag bjöd på i helgen. För det första lilla vän var det FLÄSKFILE! Och för det andra så kommer resten här :P

Fläskfile i vitlökssås med tagliatelle

Fläskfilen skärs i 2 cm-bitar, saltas och peppras, steks och läggs över på nåt fat.
Häll i 200 gr färskost -vitlök (creme bonjour el. liknande)
Låt det smälta i stekpannan
Om man vill ha mera sås och har mer kött, häll i grädde och en buljongtärning
Häll över köttet i såsen och låt det puttra en stund
Medan kokar man upp tagliatelle

Jag räknar en fläskfile på ca. 400 gr som brukar räcka till 2 pers.

Så enkelt var det! Har ingen bild men det blir djävulskt gott. Smaklig måltid!