3-årsdagen

Igår firade vi Isabelles 3-årsdag. Vi hade besök så gott som hela dagen lång. Hon fick såå många presenter och ändå har hon inte fått av alla. Idag åker vi till Ljusdal igen och då ska hon firas där med! Lyckliga unge!









En del av sommaren

Här kommer några enstaka, kassa bilder från sommaren...

 

Räksallad från Kondis. Tummen upp för den!

 

3 lodisar i baksätet på en bil...

En söt Elin på jvgs!

2 söta Elin på jvgs.

En söt Bellis i Lill Babs ladugård.

 

Sköj på caffärn!

 

Igår var vi på Kick´s. Premiär för mig. Typ samma som Texas. Alltså gött som fan! Sen gick vi på stadt och tog en kaffedrink till efterrätt. Jag har blitt ett stort fan av sådana. Det var apelsinsmak och grädde och var svinigt god. Synd att dom ska vara så jäklarns dyra bara. Tror den hette Kaffe Karlsson? Lät inte så värst flashigt, men det smakade flashigt. Sånt är så härligt med sommaren, att även fast jag började tidigt i morse så var det lätt värt det att gå ut och mysa med några av mina favvisar kvällen innan. Like it a lot!

Igår följde Isabelle med sin pappa hem till Hudik. Tror hon längtar hem till sina grejer ganska mycket så det var bra att hon kunde åka lite innan så hon får vara hemma flera dagar. I morrn blir det Hudik även för mig och det ska bli skönt att ha en helg hemma!

Nu ska jag stoppa in en hallon/björnbärspaj i ugnen så familjen har gott kvällsfika att se fram emot när dom kommer hem. Ovanligt att jag pratar om ätbara saker igen... Nåväl. God afton alla maskar!

 




Update

Verkar som det inte finns något internet i Ljusdal eftersom jag aldrig uppdaterar när jag är här. Men det finns ju roligare saker att göra. Som att jobba.

Har ju en och annan bild att lägga upp, men inte just nu. Jag jobbar mest om dagarna och när jag är ledig försöker jag göra något vettigt av dom dagarna. T.ex äta. Har hunnit med condis, jvgs, finess, m.m. I morrn blir det ev. Lill babs caffär och Kicks på kvällen. Äta bör man... Tur man är bra på nåt här i livet!

Igår började jag min "kökssoffe-makeover". Hittade en gammal kökssoffa i Låka som jag nu tatt mig an. Vit ska den bli och det kommer bli så bra så! 

På lördag fyller min lilla älskling 3 år. Det firar vi hemma i glada hudik. Kom den som vill!

Nästa vecka blir det massor med jobb igen, men sen kan man säga att jag har 3 veckors semester efter lite bytande. Ett jobbpass på 3 veckor. Kommer bli underbart! Vad ska man hitta på då tro? Lite mera furuvik och lite sthlm och såklart äta lite till.

Då vet ni!



Isabelle spenderar mestadels av dagarna på "mussmattan" där hon trivs allra bäst :)
(Bild från förra sommaren)


Kalufs-råd nån?

Nu sitter jag alldeles ensam i mammas hus. Ska snart bege mig mot jobbet. Slutar i morgonbitti. Och då skall mitt hår klippas och rensas ur ordentligt för första gången på över ett år. Jag skulle vilja göra nåt nytt med mitt tråkiga hår. Så säger jag jämt men hjälp mä! Ge mig nåt förslag. Annars blir det bara "klippa topparna och tunna ur". På sistone har jag mest gått omkring med en bulle på huvudet för det går ju inte ens att borsta igenom min kalufs. Well well... Får se. Det kan ju inte bli värre. Eller?

Nä, bäst att sätta igång med hårborstningen så man inte behöver skämmas ihjäl hos frissan i morrn.
Tjing!

Delsbo-pics.

Här kommer bilderna Madde tog när vi var på delsbostämman :)









Sötaste skruttan!

Hornslandet

Idag efter jobbet så åkte jag till Hornslandet med Isabelle och Tommie. Där hade Hedblom/Teo placerat husvagnen så fint på en strand. Det var riktigt fint där ute och jag hade gärna stannat om jag kunnat. En annan gång kanske. Isabelle trivdes också i havsluften och roade sig med att kasta sten i vattnet om och om igen. Men Olivia var inte poppis idag heller. Osis.







Nu är jag ledig från mitt ordinarie jobb i hela 6 veckor och kommer börja jobba i Ljusdal på måndag. Det blir en hård första vecka. Men i augusti får jag lite semester. I morrn åker vi. Ska bli skönt att komma hemifrån =)

Hudceller

Här om dagen kom jag hem från jobbet och var totalt ensam hemma. Ja, men då passar det sig bra att ta ett bad tyckte jag. Passa på innan man åker till Ljusdal där det inte finns nåt badkar. Som om jag är nån badfantast och badar i tid och otid. Ärligt talat gillar jag inte att bada. Det finns ju vettigare saker att göra. Men men...jag vräkte i badskum, hittade en gammal skrubbhandske och en liten badborste. Och jag skrubbade och borstade min kropp noga så ingen död hudcell skulle finnas kvar. Jag körde lite extra på kärlekshandtagen där mina vackra bristningar syns allra mest. Kan man skrubba bort döda hudceller kan man väl få bort ett och annat streck?
Nej, det funkade inte. Men då vet vi det!

Dagen efter låg jag och jäste på Hedblom/Teodorssons gräsmatta och lapade sol och jag riktigt kände att strålarna fastnade mycket bättre eftersom det bara fanns levande hudceller på min arma kropp. Mmm... så det lönar sig att ta en skrubb då och då. Hade för övrigt en mycket mysig eftermiddag där med solande och korvgrillande. Isabelle hittade Olivias alla gosedjur som såklart också skulle ut och sola. På mig. Hon hittar gosedjur vart hon än kommer. Det är fortfarande ett problem. Och den människa som ger Isabelle ett gosedjur i födelsedagspresent blir utan tårta!



En bild på Isabelle och Olivia för ett år sen. Isabelle har ett ungefärt likadant ansiktsuttryck när hon träffar Olivia än idag. Men en dag kanske dom blir kompisar. Vare sig dom vill det eller inte...


Psykad...

Att jag alltid ska bli psykad när jag tittar på tv...




Kändistät helg...

Ja, men vad hände mer i helgen då?
I lördags på dagen var vi till Löka. Tog ett dopp i gunnarsbosjön. Skönt! Men Bellis var sur som en citron så vi fick åka upp på byn igen. Där slocknade hon i vagnen efter mycket om och men. Då tänkte jag passa på att sola och vila på den vackra gräsmattan. Där blev jag attackerad av bromsar, flugor och en myrjävel som bet mig i armen. Fan ta dom! Sen åkte vi till mami. Gjorde i ordning mig och drog till Storhaga till Grod-Linda på middag. Där fick man mumsig fläskfilégryta i whiskeysås och hasselbackare. Awesome! Sen smultronvin och kex. Så jävla nice! Sen blidde det lite järnvägs och Smalare än Thord. Dom var sig lik.

På söndagen var jag rätt så pigg så det var bara att ladda om, drog till Ellan, drack nån cider. Elin blev brakfull och jag inte alls. Knallade ner på jvgs IGEN. En till som verkade brakfull var Malin Berghagen som hamnade bakom oss i kön och tront på fan att hon får gå in gratis med sina väninnor. Jävla vipare. Om jag hade flamsat på det där viset hade jag fått stannat kvar utanför och "gå ett varv".

En till kändis var Sara Löfgren om nån kommer ihåg henne? Hon hade frågat killen sin om han ville gifta sig och han sa JA. Det firade vi tillsammans med Engmans kapell. Oj oj...var riktigt kändistätt på Ljusdal i söndags.
Men bäst var nog ändå när Pär Engman gick förbi mig och det droppade en svettdroppe från hans vackra lockar rätt på min axel. Har inte duschat sen dess.

Det har alltså vart en slitig men rolig helg!





Malin Berghagen var så brakfull i helgen så jag inte ens kunde ta ett kort på na.



Firade Sara Löfgrens förlovning i helgen...Almost BFF´s.



Jag snuddade även vid Andreas Johnson i helgen. Jag var dock ovetandes om den underbara incidenten.


Furuvik


I fredags åkte jag och Isabelle till Furuvik med min mamma och syster. Kikade på djuren och åkte en massa karuseller. Tog även nån lott. Jag vann 2 kg toblerone. Man tackar! Kommer bli en redigan fläsk-fia innan det är klart. Hälften fick dock Jennie som även hon kom dit med familjen. Skoj! Amanda vann 2 kg chips/ostkrokar och 2 kg choklad. Hon som inte ens äter sånt. Det var lite dåligt med djur i år, och lilleputt-tåget var borta, och Hedenhös-landet var borta. Lite dåligt tycker jag. Dom hade däremot byggt ut badbassängen. Blev inget bad för oss pga. det ostabila vädret och den enorma tröttheten som infann sig i slutet av dagen. Men nästa gång kanske!
Allt som allt var det en rolig dag och Isabelle tyckte det var skiiiitkul att åka karusell. Allra helst kaffekopparna och lilla berg och dalbanan. Det fanns även ett litet fritt fall. Usch, jag tyckte det var jätteläskigt. Jag hatar höjder efter jag åkte fritt fall på grönan. Men för livet!

Jaja...hoppas vi kommer dit nån mer gång i sommar =)










Touch

Jag tänkte informera om att jag numera använder en sån där "tatch-mobil" (touch). Har den till låns ett tag.
Jag är ju rätt så modääärn av mä!
Så sms-svar kan dröja och svarar jag inte i telefonen så är det väl för att jag har chipsflott på fingret så jag inte kan svara... (Saknar mina knappar oerhört.)

Jag ser förjävlig ut när jag sitter och försöker "toucha". Pekfingret ca. en meter upp i luften sen ner i 120 och POFF så är man inne på fejjan. Helt bananas. Jag går tyvärr och är livrädd för att jag ska råka "gilla" nåt jag inte gillar så jag försöker undvika internet. Jag undviker helst att ringa också. Och sms:a. Jag gillar dock att knäppa kort. That´s it.



Titta vad ballt kort pappa T gjort med sin "Tatchare"!


Delsbostämman

I helgen har jag haft systeryster på besök. Alltid trevligt med lite sällskap. På lördagen var vi ner på stan. Det blev lite shoppat, fast mest åt Isabelle. Sen har vi väl mest käkat gött, kikat film och sånt där.

Igår åkte jag och Bellis till Delsbo. Var iväg på Delsbostämman med Madde. Tror jag aldrig vart där förr men det var riktigt mysigt. Vi hade picnickorgen med. Det blev lite dansande och kikande på teater. Skön dag! Skön helg!