Idag har vi mest suttit ute i solen och sl...

img_4700 (MMS)

Idag har vi mest suttit ute i solen och slöat. Lövely! Haft en skön helg och i morgon far vi hemåt. Älskar för övrigt min iPhone precis som väntat. Har dock blitt lite spelberoende på wordfeud och rumble. Jag heter bjallzor överallt utifall nån undrade ;) ciao!


HT

En bild från HT idag. Syns inte så bra, men nog är vi där alltid. Flummigt värre att dansa med sjalar!



Bullbak :)

20120422750 (MMS)

Bullbak :)


Lördagsmys hos grannarna!

20120421747 (MMS)

Lördagsmys hos grannarna i kväll. Isabelle ville ju så gärna gå till Lucas. "Snälla snälla snääääälla maaaaamma". Och så blev det. Vi har haft fullt ös hela dagen. Det tar på krafterna att vara lediga. Vi började dagen med knattebio på bibblan och så var det dans efter det. Tog lite tid innan fröken vågade släppa loss. Sen gick vi på Jambo med Jennie och boysen. Sen fick vi efterrätt hos Sandra & Kristoffer. Sen hemåt för lite middag (herregud vad vi äter...? Sen blev det nån timme hos grannarna då, sen var det raka vägen till sängen. Själv sitter jag solo nu på lördagkväll i vanlig ordning. Har ont i huvudet, och ska dega framför The hangover. Så är det! I morgon ska det bakas bullar!


Jag blir överöst av s.k gummitoffsar av is...

20120418746 (MMS)

Jag blir överöst av s.k gummitoffsar av isabelle just nu. Hon har gått och blivit nudist också. Hoppas hon inte känner för att jobba på hooters när hon blir stor.


Rabattkupongarn

Snart är det slut på min arb.vecka. Tjohooo!
Sen ska jag åka raka vägen och storhandla. Idag ska jag till Ica på Öster enbart för att jag har en rabattkupong på 10 % där. Haha, det är så ynkligt men vad fan. Jag köpte ju ett sånt där kuponghäfte och det går ut den 30 april så nu måste saker och ting utnyttjas. Varje gång jag handlar på Ica Träffpunkten (tror jag det heter) så lovar jag mig själv att aldrig mer gå dit för det är såå skabbigt. Men dom påstår ju att dom är ekologiska och fräscha nu så jag gör ett nytt försök. + Att jag får köpa en grillad kyckling för 20 kr. Jo ni! Det blir kyckling till middag! Lättlagat och bra!

Sen kommer väl Belloba hem. I kväll ska vi äta fruktsallad har jag bestämt. Sjukt sugen...
I morrn kommer mami. Då ska vi på stan med henne och leta skor till Bellis. Mommen ville ju så gärna köpa skor åt fröken så hon får väl göra det då. Går väl inte att gå med kängor hur länge som helst...eller?
Sen passar jag själv på att henka med mamma till Ljusdal. Det betyder innebandy på kvällen, och sovmorgon på fredaaaag! Yeeeey!

Annars kämpar jag på med alla dessa psyk-frågor. Sista uppgiften ska vara inlämnad nästa vecka och sen har jag min första (och enda) tenta sista maj. OMG! Spännande... Då kommer jag till dig den 30 maj Linda! Skriv upp det i almanackan!

Well well. Skabb-Ica -here I come!!!



Idag hälsade vi på kusinen gabrielle efter...

20120416742 (MMS)

Idag hälsade vi på kusinen gabrielle efter jobb och dagis. Där blev det lek, mat och Så fick vi låna gabrielles sparkcykel i 2 sekunder. Isabelles tålamod är inte det största direkt. Det är inte mitt heller för den delen. När vi kom hem la fröken sitt söta huvud på sin lilla kudde och somnade direkt.


Skilda världar

Förresten...är jag den enda som stör mig på den där ständiga Skilda världar-reklamen? Det är år 2012. VEM vill titta på Skilda världar idag? Kanske därför reklamen fortfarande går, för absolut INGEN vill ha den där skitboxen. Jag erkänner. Jag följde alla avsnitt slaviskt när jag var yngre. Men vad hade man för alternativ egentligen? Till och med då så visste jag att detta är INTE bra! Jag visste trots min låga ålder och erfarenhet att detta var USLA skådespelare och en VIDRIG story. Sjuka jävlar alltså! Jag vill inte påminnas om Skilda världar! Hör ni det?? Jag vill inte höra Stinas namn en gång till med den där täppta jävla näsan-rösten. Inte ens snygga var dom. FY!




Äckliga incest-tvillingar har jag sett nog av!


Manlig

Annars då?
Var ju i Ljusdal To-Fr. Sooom vanligt! Skönt att köra ett rejält träningspass åtminstone en gång i veckan. Eller jag var ju ute och sprang förra veckan också. Hade ont i höften flera dagar efteråt...
Och på fredagen var jag och Bellis ute och cyklade hit och dit. Drog en vurre på Brollans. Checkade in några lekplatser. Jag älskar att cykla. Önskar mig fortfarande en! Kanske ska köpa nåt på el-giganten och få en cykel på köpet? Jag vägrar på nåt vis köpa en cykel. Vet inte varför. Kan bero på priserna... usch vad fattig jag är nu. Och värre lär det bli när jag måste punga ut över 3000 på skatten och betala tillbaka bostadsbidrag. Livet leker! NOOOOT! Nä, jag vill ha ett mer manligt jobb, med en mer manlig lön. Då slapp det vara på detta viset! Vet bara inte vad för mansgöra jag skulle tycka var kul...




Bellis är iaf lycklig. Trots att hon har en lodig moster.


Jag kan ringa igen! Vilken lättnad. Tack a...

20120117702 (MMS)

Jag kan ringa igen! Vilken lättnad. Tack amanda fransson på tele2. Dig är det ordning på. Får dock vänta på min iphone ett tag till. Passar väl på att lägga in nån gammal bild då innan jag kasserar denna telefon. Så här såg isabelle ut när jag hämtade på dagis en dag. Otroligt underhållande om jag får säga det själv :)


Smycke

Jag har velat haft ett Isabelle-smycke sedan min lilla pärla föddes och nu äntligen har jag ett halsband med hennes namn och en rosa pärla bredvid. Jag beställde ett på http://carolinessmyckeskrin.se/
Finfint!

Över

Men äntligen är påsken över! Hujedamig! Jag vill inte veta hur många kilo godis jag klämt i mig i helgen.
Men det har vart trevlans! Träffat nära och kära och mumsat god mat, dryck och desserter. Har även vart på besök hos frisören. 4 timmar satt jag där, men folk ser ingen förändring ändå. Det är fortfarande långt, men betydligt tunnare och lenare och har lagt i slingor så det är en ljusbrunare nyans. Jag är mycket nöjd. Även fast ingen ser nåt.

På påskafton var vi i Lillhaga, sen vidare till järnvägs. Jag är inte helt nöjd med krogbesöket på nåt vis. Kändes inte helt hundra. Vet inte vad det var... Kanske bristen på kändisar.
Nå väl...allt som allt nöjd med påsken. Nu är man tillbaka på jobbet. Sitter och mailar runt till Tele2 och phonehouse. Jag blir såå upprörd. Hur kan dom flytta över mig till Tele2 innan jag fått simkortet och telefonen??
Jag kan ju inte använda min nuvarande telefon nu ju. Jag känner mig handikappad, naken och exposed. Bästa sättet att nå dom är via telefon. Jag lånar en telefon, hamnar på plats 127. Jag provade chatten, där det inte fanns plats för mig. Jag blir förrrrrbannad!

Jaja...så är det! Slänger in en av Maddes bilder från helgen i brist på egna.



Man hamnade ju inte på nån korvfest i helgen direkt...


Glad påsk önskar sötaste hippie-kärringen!

20120405740 (MMS)

Glad påsk önskar sötaste hippie-kärringen!


Skärtorsdag

Jag känner mig såå stressad på nåt vis. Jag har skrivit en lång lista med punkter som jag tänkte bocka av inom en snar framtid, men jag får ju ännu mer ångest när jag tittar på den. Och många saker kan jag inte göra något åt. T.ex. framtida jobb och skola? Ge mig svar då! Nu!

Jag jobbar i vanlig ordning, men tänkte komma ifrån en timme tidigare så vi hinner med bussen. Isabelle är ledig och är med sin papi, så förmodligen är hon inte speciellt kärringlik när jag får se na. Hon får vara påskkärring i morgon.

Ska bli kul att träffa alla mina bästisar i helgen. Wee!! Vi tänkte gå all in på påskafton. Men vad ska man ha på sig? Den ständiga frågan. Och varför har jag bara fula, gamla kläder för? Jag skulle behöva pengar + en personal shopper. Jag känner mig så ute jämt. Gammal och grå och fjantig. Äh... bara gilla läget. Jag fyller trots allt 27. Då är det inte lätt att hänga med i modevärlden. Men den viktigaste frågan är ju egentligen: Vart ska vi ta vägen innan krogen? Och vilken krog? Pest eller kolera? Jävla Ljusdal. Jag både älskar och hatar den orten.

Nä nu ska jag äta min äckliga lunch. Sen ska jag åka och köpa fika för jag kommer inte äta mycket av den där kycklingwoken. Det är ju skärtorsdag och min älskade arb.kamrat är nog sugen på något sött.
Glad pårre!




Isabelle gav upp inne på ica

20120401737 (MMS)

Isabelle gav upp inne på ica


Buspalatset och sen födelsedagskalas. Inge...

20120401736 (MMS)

Buspalatset och sen födelsedagskalas. Ingen vilodag denna söndag.