Luciatåg!

Trots att det var väldigt kallt så fick vi se och höra barnens luciatåg på dagis. Isabelle gick frivilligt iväg med fröken, sen kom hela skocken och sjöng. Såg knappt Isabelle i början, för jag stod såklart längst ifrån henne, så jag måsta flytta på mig, men såklart massor med folk i vägen. Ser hur Isabelles läpp börjar darra och hur hon ropar -mamma? Lilla pajen såg ju inte mig heller så hon blev lite ledsen. Då hoppade stor-momme genom folkhopen och plocka upp henne. Ja, hon är lite radikal ibland... Men jag fick gå dit jag med så blev det bättre. Dom sjöng så fint så, fast ganska fort och fikat hade dom skippat. Så direkt när det var färdigt hoppade alla in i bilarna och åkte hem. Det var ju ändå 15 grader kallt. Hua...

I morrn kör vi ett sista jobbpass för veckan. Jag har jobbat sketamycket på sistone, så det ska bli skönt. Lite julklappshandling, lite buspalats kanske, kalas, hälsa på, bli hälsad på...ta vara på dom lediga dagarna helt enkelt!

Fick tyvärr inga bra bilder när vi var ute och tittade på alla tomtar och lucior, men inne fick jag till den här åtminstone. Spännande ljus? Eller bara skeptisk? :)


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Emilie

Söt liten tomte! =)

2010-12-14 21:30:48
URL: http://emiliehedberg.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0