Järven

Ska väl ta en genomgång av helgen då.

På lördagen lämnade jag Bellis med Tommie så tog jag bussen till Ljusdal. Den gamla hederliga 53:an som jag inte åkt med på år och dar. När jag väl var framme så tog jag mig en fika på finess med Madde. Hade självklart glömt presentkortet hemma. Sen fick jag skjuts upp till mamma. Duschade och gjorde mig i ordning.
Tog ett glas vin och spelade kort med syskonen innan Linda kom och hämtade upp mig. Åkte till Järvsö till Helen.
Där satt det några tjejer och pimplade. Sen var det dags att bege sig mot Järven, en restaurang i Jarse.
Där samlades vi kanske 20-25 (?) pers och väntade på dom 2 födelsedagsbarnen Maria och Teza som fyllt 25.
Så det blev en överraskningsfest när dom kom. Vi sjöng och dom skämdes. Så kul. Haha...

Sen blev det mat! 2 rejäla köttbitar med klyftpotatis och skitgod bea. Maten var jättebra och personalen supertrevliga! Tog mig en päroncider till maten. Passar bäst tycker jag. Sen blev det tårta. När klockan började närma sig nio var vi nöjda och begav oss mot mera festligheter =) Satt hos Teza och ferrade, sen åkte vi in till Ljusdal. Först var vi på järnvägs. Var ganska dött när vi kom och bara en våning öppen. Trist. Så vi gick en sväng till stadt (jag vurpade inte alls efter vägen dit och har ont i min vänstra höft nu..inte alls...). Där fanns det mera folk men dom är ju så unga. Kände mig som en gammelhagga där på dansgolvet, omringad av brunstiga ungtjurar.

Sen blev det lite mera järnvägs och sen var det slut på det roliga. Fick som tur var skjuts hem av Josse. Annars skulle jag väl slagit ihjäl mig efter vägen. Jag hade iaf en rolig kväll. Det tackar vi för =)

På söndagen kom Isabelle och Tommie och hämtade mig. Blev bjuden på pirre på salladsbaren av T. Det satt som en smäck! Och hur skönt är det inte att ha en bil som värmer upp sig själv tills man ska åka igen då? Tommies nya xc70 gör ju så. Medan v70`n är bajskall. Blir ju att jag får dras med den nu då. Jag vill ju ha v70´n. Inget fel på den direkt. Men hur ska man ha råd? Och ingen vill ju köpa en bil där det lyser en lampa. Måste försöka fixa det. Hoppas jag får besked om bostadsbidrag snart också...

Nu är man på jobbet igen. Och upp tidigt i morrn. Hatar att jobba kväll och sen dag. Isabelle hinner aldrig somna i tid och då blir hon trött och ledsen på dagis och då får jag ångest. Fast hon får ju sova på förmiddagen där annars om det är så men det blir bara fel.

Men nu har jag väl inget mer att förtälja. Tjo bah!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Enks

Haha ser dig på dansgolvet. Du är ju för rolig.

2010-01-19 08:22:25

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0