Bagar Bengtsson

Idag har vi tvättat och städat undan det mesta av julen. Bara gardinerna kvar i köket.
Bytte till pippi-gardiner i Bellis rum. Blev bra, fast dom är så knöliga och jag vägrar stryka. Men om jag känner min mor rätt kommer hon bli rasande och slita ner dom och stryka åt mig. Det är min plan :P

Flyttade fram sofforna närmre tv:n också för att se lite bättre. Men det ju skumt ut. Vad ska man ha bakom soffan då? Tänkte skaffa ett högt databord nån gång i tiden. Som ett barbord dit inte vissa når upp.

Isabelle har lekt på jättebra själv idag med. Jätteskönt att jag kan göra andra saker. Så länge jag donar med nåt, så donar hon med sitt. Men om jag lägger mig i soffan kommer hon snabbt med en bok som hon vill ligga och läsa där. Värsta mysfröken :)

Men vi läste en ny bok idag. Bagare Bengtsson. Värsta sjuka boken. Ska skriva några rader:
"Nu är bagar Bengtsson död
han har bränt sig på ett bröd
och här ligger han begraven i en limpa."

Och så är det en bild på en limpa i en likbil och svartklädda människor går i rad efter bilen. Ska detta vara en barnbok? Hmm...ganska deppig i såfall.

Vi var även till Tessa&co idag. Där fanns en liten kille som är ett år äldre än Bellis, och han verkade bli väldigt förtjust i henne. Skulle klappa och leka, men sen vände det och han skulle ta strumporna hennes och lite tjuvnyp här och där. Så kan det gå.

Nu kollar jag på exorcisten. Tror aldrig jag sett hela den. Inte vad jag kommer ihåg iaf. Men jag kommer iofs aldrig ihåg filmer.

Till veckan är det jobb. Må-To. Kväll, dag, kväll, dag. Så nu vet ni det :)


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Vilken bok!:) Bra verklighetsbild! Bränner man sig på ett bröd dör man o hamnar i en limpa. HAHA! Ja,det var ju rim iaf:D

2010-01-10 22:16:28
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0