Ohälsans tecken

Bäst jag skriver ett mer positivt inlägg idag så man slipper se ordet "bäcken" varje gång man klickar sig in hit.

Snaaaart ledig! Välbehövligt! Isabelle har fått vart ledig hela veckan. Hon har vart så snorig och kraxig så hon har vart med pappsen ist för dagis. Men i morrn tar vi vårt pick och pack och åker till Ljusdal. Blir en långweekend för pluttan. För på lördag åker jag nämligen till Gävle och hälsar på Linda! Möter upp Elin där också. Härligt att kunna mötas halvvägs! Och kanske nån till? Ska verkligen bli kul! Jag kräver miljöombyte helst varje helg.

Denna vecka har gått i ohälsans tecken och kommer så fortsätta. Varför måste jag jämt vänta tills det blir måndag innan jag kan ta tag i det igen? Nå väl...lite träning blir det i morgon iaf. Jag & Leffe mot världen!






Skitliv

Fy fan vilken jävla svacka. Botten is nådd! Vilket jävla skitliv! Så känner jag. Jag känner ingen som helst tacksamhet eller glädje över nåt idag. Jag vill gräva ner mig under täcket alldeles ensam och kolla på Hem till gården, äta godis, dricka sprit och pissa i ett bäcken.

Skitsnack

Ännu en jobbhelg har börjat. Eller en jobbvecka. Lö-on. Sen 4 dagars ledigt. Längtas!!

I Torsdags tog vi det rätt så piano, me and Bellzor. Mamma kom och passade stumpan medan jag var och skänkte mitt värdefulla blod igen. Den här gången tog jag mig en liten ståltermos som gåva. Grejt!
På eftermiddagen hälsade vi på hos Olivia & CO.

Och igår var det dags för tandläkaren, både för mig och mini-me. Den här gången gick det jättebra. Isabelle garvade och fjantade sig så det gick hur bra som helst att kolla i lilla munnen. Eftersom hon var så duktig fick hon en tandborste och en liten groda. Nöjd tjej!
Efter en vurre på stan så fick Isabelle åka till farmor&farfar en sväng så jag kunde få ligga i tandläkarstolen i lugn och ro. Gick bra för mig med. Inga hål! Jag blir lika chockad varje gång det händer. Finns kanske inget mer att laga i min hemska mun? Krafsade lite tandsten bah, blödde som en gris. To much info? Herregud, nu kommer jag på mig själv igen. Varför i hela friden berättar jag om mitt tandläkarbesök? You sick fuck.
Och varför lägger jag in engelska fraser här och där? Försöker jag vara ball? Pratar jag så på riktigt? Hmm...sidospår (som dom säger i dom häftiga bloggarna).

Nå väl...igår kom Madde på besök och utnyttjade mig maximalt. Först tvingade hon mig på maxi på en fredageftermiddag för att välja hårfärg. Hopplöst fall! När vi kom hem så fick jag så lov att vräka i blondering i hennes hår samtidigt som jag lagade mat. Sen åt hon upp min mat. Drack upp mitt te. Sköljde ur blonderingen och efter några hysteriska skrattanfall så klämde jag i den röda färgen i hennes stackars hår. Sen stod den arma flickan i ca. 25 minuter och sköljde och sköljde och sköljde. Jävla tur man bor i hyreslägenhet med varmvatten som ingår. Nå väl. Resultatet fick blandade reaktioner. Hon skulle köpa en extrafärg på vägen hem och göra resten själv. Vill dock poängtera att det inte är mitt fel. HON tvingade mig och tjoffa i allt på en gång. Men då vet vi hur det blir om det blir en nästa gång. Det sista hon gjorde innan hon gick, var att sno min mössa. Vi kan väl säga att vi är kvitt kanske...

Herreguuuud vad mycket skitsnack på en så liten yta det blev.
Trevlig helg!



Ca. 10 minuter in på sköljningen...


Helg?

Ja men då har jag helg då. Den riktiga helgen jobbar jag på, men det går väl det med. Dom enda små planerna jag har är en blodgivning i morgon och tandläkartid på fredag. Får se vad vi hittar på där emellan. Nåt kul ska vi nog komma på. Förmodligen blir det Isabelle som får välja i vanlig ordning!

Vi drog fram dammsugaren när vi kom hem idag. Intressant va? Den står mest där i ett hörn och samlar damm så nu var det dags.




Barnarbetaren tog täten...




Mamman fortsatte dammletandet efter att barnets taniga armar inte orkade mer.
Kameran var visst lite lättare att hålla i...

Stor tjej!

Jag har aldrig orkat ta tag i den där "sluta-med-blöja-på-natten-grejen". Jag vet att blöjan oftast är torr på morgonen, men ändååå. Tänk vad jobbigt att kliva upp och torka kiss mitt i natta? Men igår hade jag inget annat val.

Isabelle la sig med sin blöja, kom upp efter en stund för hon ville kissa på toa. Hopp! Då gjorde hon det, sen ville hon inte ta på sig nån blöja igen.
Då sa jag att jag inte riktigt vågade låta henne sova utan blöja för jag hade inte förberett med nåt speciallakan.
-Men mamma. Vet du? JAG vågar iaf sova utan blöja.
Och så blev det.
Klockan fyra i morse tassade hon över till mig och la sig. Sen sov jag oroligt och tänkte att jag kommer vakna upp i en pöl, men icke! Det gick ju alldeles utmärkt! Förmodligen kommer det väl hända nån olycka framöver, men det får man räkna med.
-Nu är jag en stor tjej! Sa stumpelumpan efter morgonkissen.
Och ack så rätt hon har!





Kurslitteratur

Det blidde jäkligt rosa här. Inte det ultimata, rätt så fjantigt, men jag orkar icke mer! Uppdatera sidan om den ser skitskum ut.

Annars sitter jag här och fryser och förbannar min armbåge. Håller på och letar lite kurslitteratur på nätet. Böcker är dyra alltså. Förstår inte hur jag ska hinna läsa 6 böcker på 4 månader. Jag har ju hållt på med en enda i 4 månader och är fortfarande en bit kvar... Nå väl. Hoppas jag får tag i nån så kan jag tjuvstarta lite. Jag har hittat några begagnade som jag mailat om. Kursen börjar ju inte förrän den 16/2. Spännande!!

http://kursplaner.hig.se/bologna/visakurs.php?IDKP=381899&lista=sista


OBS!

Håller på och donar i bloggen med sånt jag inte vet nåt om...


Sökes

Är lite kass uppdatering här alltså. Men jag kan ju inte rå för att det inte händer så värst mycket i mitt liv. Plus att det är skittråkigt att blogga utan bilder. Jävla kabel. I stället för att köpa en ny kabel till mobben så känns det lite lättare att kanske beställa en helt ny telefon. Vore nice att få joina wordfeud-träsket. Fast risken är väl att det är so last year när jag väl får tag i det...

Nå väl...var till buspalatset igår. Alltid lika skoj. Och alltid så åker jag hem ärrad för livet. Jag åkte den stora rutchkanan med Isabelle och slog i armbågen så det svider och bränns nå djävulskt. Och så en lätt whiplash-skada på det.

Denna vecka är det jobb må-on + lö-sö. Slänger ut jobbinfo så alla vet! Jag jobbar till 16 och söker sällskap helst varje dag... Och så söker jag barnvakt på fredag mellan ca.12.30-13.45? Isabelle har tandläkartid kl. 11 och jag vid 13. Det vore ju mest praktiskt om vi hade samtidigt så kunde Barbro undersöka oss båda för då kan ju Bellis härma mig och gapa för kung och fosterland. Nå väl, jag vill då inte ha stumpan kutandes på folktandvården när jag ligger okapabel till att ränna efter na. Men det löser sig!

Nu står mitt vackra promenadband bredvid mig på jobbet och stirrar argt på mig för jag har inte provat det tillräckligt mycket så nu är det dags! Vågen visade +-0 i morse. Tråkigt, men några centimetrar försvann iaf. Och inte ger vi upp för det inte!

Ha en fin vecka !



Snor väl en kass bild från T-dad i brist på egna.



Katastrof

Igår hände det som jag fruktat många gånger, men som inte skulle hända mig. Jag fick för mig att rensa ur min dator. Städa litegrann. Avinstallera litegrann. Man har ju mycket skit som man aldrig använder som bara tar upp plats. Så jag tog bort lite grejer. Det skulle jag aldrig gjort. Efter all skit var rensat, papperskorgen tömd, så tänker jag kolla ut en ny bild på Bellis som jag ska ha på skrivbordet. Inte en enda bild fanns kvar i hennes mapp! Många andra bilder fanns men ALLT som jag har sparat i mappar på henne från födelsen tills nu är borta. Det grämer mig något enormt. Jag vet att jag har framkallat många kort tack och lov. Sen har jag ju bilder på bloggen, fejjan och bilddagboken, men asså det är katastrof! Jävla klantarsel! Jag ska fan aldrig göra nåt så dumt igen. Jag kan inte begripa vad som hände. Jag tog ju inte bort nåt bildprogram vad jag vet. Men tydligen då. Alla gamla festbilder har jag kvar. Nödvändigt! Många av bebisbilderna har åtminstone Tommie på sin så jag kan ta ifrån honom. Så kan det gå när man försöker sig på saker man inte vet något om!

Nå väl...igår somnade skruttan redan kl 18. Vaknade i natt vid halvtre, då ville hon komma upp. Öhm...I dont think so little sweetypie. Sen sov vi vidare till 6.45 då klockan ringde. Vore smått jobbigt annars alltså. Så fröken lär vara ordentligt utvilad idag. Hon var som en liten solstråle i morse. Fast en ganska seg sådan. Jag måste börja ställa klockan tidigare alltså. "Gör om, gör rätt" är nog Isabelles motto för tillfället.

I morgon kanske vi tar oss en svängom till Ljusdal igen. Det är ju innebandy-torsdag ;)



Yo bitcheeees!


Vackra skapelse!





Här är min nyinköpta lilla ägodel! Vackra skapelse! Måtte du bli använd!
Måtte jag inte gömma dig under sängen och glömma bort dig...

Heldag

Igår hade jag och Isabelle en heldag med faster Elin och kussen Gabrielle. Fick dagens träning genom att dra Bellis i pulkan hit och dit och upp och ner. Det blidde rätt så svettigt! Lite lekande, gnabbandes, ätandes och tjattrande gjorde så att dagen gick väldans fort! Det går ju oftast fort när man har roligt. Isabelle ville inte alls åka hem. Hon lekte så bra med Gabrielle och även med lille Milian som kom förbi med sin mamma. Dom lekte affär och hade strikta kösystem till dom som skulle handla :)

När vi kom hem slumrade stumpan till i soffan. Det tar på krafterna att hålla igång på det viset. Och efter lite mat så var det kväller på riktigt. Somnade ovaggat!

Idag är det måndag. Efter en vecka med mitt nya liv så har jag tappat prick 3 kg. BOOOYAAAH! + ett antal centimetrar här och där! Jo, man tackar! Mycket bra start på veckan! Jag älskar "första veckan", det är ju då man tappar mest. Ska bli spännande att se hur det blir nästa måndag.

Annars är det jobb som gäller må-to.
Have a nice week folks!




Pinky Pie

Idag har vi tagit bort julen här hemma. Eller...nästan hela julen. Den som känner mig vet att jag sällan gör saker helhjärtat och går all in då det är nåt. Nä, lite gardiner, dukar och en stackars ljusstake är kvar.
Jag har köpt nya gardiner till köket idag iaf. Får se hur det passar sig med grönt. Blir nog bra det, den dagen jag orkar hänga upp dom. Har även rensat ur en massa kläder som jag ska lämna in på Rio-kompaniet. Gud så skönt!

Nu är det lördagsmys (?) med en massa levande ljus överallt...men inget godis. Åh, vad sugen jag är! Kollar på Gladiatorerna och blir lite peppad att träna åtminstone. Fast lite pinsamma är dom... dom där gladiatorerna.



High five = Pinky pie, enligt Isabelle.




Maktlösa.

"Det finns tillfällen då en strid inte är värd att utkämpa. Den kan inte vinnas. Att erkänna att vi är maktlösa är inte ett nederlag utan en befrielse. Det är att börja inse att vi är maktlösa inför så mycket även om vi tycker om att tro att det inte är så.

Vi kan till exempel inte förändra andra människor; vi kan bara förändra vårt sätt att reagera på dem. Människor uppträder sällan på de sätt vi vill. Vi kan inte få dem att älska oss. Vi kan inte hindra dem att lämna oss. Vi kan inte leva våra barns liv åt dem. Vi kan inte förändra livet heller, göra det förflutna ogjort eller förutsäga framtiden.
Livet blir sällan så som vi skulle önska eller som vi har drömt om att det skulle bli. Vi är maktlösa och kan bara göra det bästa, eller det sämsta, av det."




Boobie-smash

Igår kom farmor & farfar på besök. Jag bjussade på lite god lunch för omväxlings skull. Tänk vad mycket mat jag fått av dom i mina dar! Sen hängde jag med till Ljusdal. Bellis fick vara med sin pappa. Blidde lite innebandy på kvällskvisten. Alltid lika roligt! Inga nötter krossade jag denna gång, men min högra boobie fick smaka på en ordentlig smäll. Karma is a bitch!

Sovmorgon idag minsann! Skönt som faaaan rent ut sagt! Frulle med familjen, sen fick jag skjuts till Delsbo och lite tjattrande och promenixande med Madde. Tog bussen därifrån. Mitt busskort krånglade, busschafförn blev less och lät mig åka gratis. Man tackar! Sen besteg jag Kristineberg innan jag kom hem. Jobbigt, men bra!

Lite shopping på maxi och resten av kvällen blir lugn. Ska unna mig lite hallon och grädde nu på kvällskvisten, annars har det vart snålt med kolisar denna vecka. Känns riktigt bra!

I morgon har jag en Bodyattack inbokad. Annars får vi se vad vi hittar på resten av helgen.
Trevlig helg!



P.s Saknar sommaren...

Garanti?

Mysteriet med den lilla ugglan

-MAAAAAAAAAAAMMAAAAA!
Ja
-VART ÄR UGGLAAAAN?
Jag vet inte.
-Men maaamma!
Jaa.
(Med en tyst uppgiven stämma) -Jag tror den har flygit iväg...

Om den har flygit iväg så måste vi nog fråga Madde (uggleskaparen) om det finns någon garanti som täcker sånt alltså...



Förutom ugglefunderingar har vi målat med fingerfärg i kväll. Vi slösade upp varenda burk så nu slipper jag gruva mig för att uppleva detta igen...på ett tag.


Skiter i

Igår när jag hämtade stumpan på dagis så satt hon och la pussel. Hon är grym på pussel! Hur som helst så fick hon såklart lägga klart det. När hon var klar packade hon ner alla pusselbitar i kartongen och sen upp på pusselhyllan UTAN att någon sa åt henne. Varför kan hon inte göra så hemma?

Min bestämda mamma-ton funkar inte alls. Förmodligen vet hon mycket väl att jag tjatar ett par gånger på att hon ska städa upp, sen ger jag upp så låter vi det ligga och så skiter vi i allt. Precis så är det! Det är därför det blir som det blir hemma hos oss. Men det skiter man väl i... Eller hur mormor?




Varför städa när man kan ligga i sängen och glutta på Mamma Mu på sin alldeles egna lilla DVD med skärm!
En av de bättre klapparna! Perfekt om man ska åka långt eller om man bara vill ligga i sängen och chilla.
(Då får mamman tv´n för sig själv dessutom).
Rekommenderas!

Fläskfia

Hur fet är man inte när man köper en korsettliknande grej för att fuska sig till en plattare mage och man inte ens får på sig den? Jag kan alltså inte ens fuska!

Jag är så jävla less på min degiga kropp och mina kortison-inspirerade kinder.
Nu blir det hårdkörning för Fläskfia! Igen.