Paj

I morse blev det en jobbig lämning på dagis. Inte så att hon skrek, men vilken ledsen blick, vilken darrande läpp, -mamma PUSS, och långa kramar. Åh min älskade, stora bebis. När jag lägger mig i kväll kan jag nog inte låta bli att lyfta över henne till mig. Hon kommer ju alltid över nån gång om natten. I natt ramlade hon ur tror jag. Usch och fy.

Fortsatte sen dagen med matte. Genomgång heeeela lektionen (3 timmar). Har det vart svårt förr så är det förjävla svårt nu. Svaren kan ju bli uppåt en hel a4-sida. Då är det drygt. Allra helst om man råkat skriva dit fel tecken nånstans. Fick inte tillbaks provet heller. Dra ut på det bah.
Efter matten gick jag på stan. Köpte en fin tröja till Bellis + vantar. Och en liten present till kusinen Emma-Lee som fyller år snart (2 veckor). Åh vad jag älskar mig själv när jag har framförhållning! I morrn fyller pappa Tommie år. Så då blir det kalas. Kommer bli gött :)

Ryggen känns fortfarande paj. Vettetusan om jag vågar träna med den här skitryggen. Annars tänkte jag göra det i morrnkväll, eller kanske på fredag. Får se hur man mår.

Snart får man göra kväller. Niiice!

Nej tack...

Ajaj vilken ond rygg jag fått. Måste suttit konstigt på föräldramötet. Som vanligt fick vi lyssna på rektorn först. Hon pratade inte lika länge som förra året som tur var. Sen fikade vi inne på avdelningen. Fröknarna berättade om hur allt dom gjorde hade en baktanke. Och väldigt mycket involverade matematik. Framtiden har tydligen många genier att vänta sig. Fick en lapp hem med ramsor som dom kör med nu. Sånt är kul att veta tycker jag, så förstår man vad Isabelle går och rabblar för nåt när hon kommer hem. Och så fick vi såklart skriva ner på en lapp vad vi tyckte om förskolan. Ris och ros. Madde: Det blev inte roligare än så :)

Den här veckan kommer jag inte hinna träffa min Bellis så mycket, och det gör alltid lika ont i hjärtgropen när jag vet det och nätterna hon sover borta. Usch! Idag var hon med farfar medan vi var på möte. Där hade hon vart med och plockat en massa plommon som vi fick ta med hem. Hon hade tydligen ätit en massa också. Får se vad magen tycker om det... :) Sen var det bara att åka hem och lägga henne. Imorrnbitti blir det dagis för henne. Jag ska på matte och sen jobba. Kommer hem på kvällen och då sover väl hon. Dagis på torsdag och så sover hon hos Tommie. Phu... Och på lördag ska jag på ännu ett 25-årskalas. Man får ta vara på alla stunder lite extramycket när det blir så här.

I morrn får vi nog tillbaka proven...måtte jag få åtminstone NÅT rätt... man borde få godkänt för att man försöker iaf :) Fast på sista frågan ansträngde jag mig inte alls. Jag skrev -Nej tack. Bara det ger mig ett IG.



Awesome

Måste säga att helgen vart helt awesome. Förmodligen beror det på att jag har haft folk runt om mig hela tiden. Sånt gillas! På fredagen sov ju syrran över. På lördagen kom även mamma en sväng. Och på kvällen var vi hos Tommie och käkade god mat, kollade på en riktigt bra film och käkade godis. Law abiding citizen hette filmen. Grym!
Tränade bodypump på Hudikgym. Öste på med extra-vikter. Känns ordentligt idag. Men ändå drog jag till det nya träningsstället och körde ett till pass bodypump idag. Känns som mina skinkor är gjorda av stål just nu. Som två rejäla bowlingklot...

Igårkväll satte jag in en tjälknöl i ugnen. Efter 13 timmar så tyckte jag det fick räcka. Bjöd Sandra & Bakon på det idag, fast vi var hemma hos Tommie, så han var ju också med på ett hörn :) Hade potatisgratäng till. Sen blidde det pannacotta med hallon till efterrätt. Jag är väldigt nöjd med den lilla bjudningen om jag får säga det själv. Jag tycker det är roligt att bjuda folk på mat, för oftast blir man bjuden tillbaka nån gång ;)

Men gud så hungrig man blir av att träna har jag märkt. Vi käkade ju vid halvsex och typ vid åtta var jag vrålhungrig igen och måsta göra i ordning lite gröt här hemma. Känner mig fortfarande lite sugen, men det får vänta tills i morrn.
Jag jobbar kväll i morrn. Skönt att slippa gå upp med tuppen. Fast det gör man väl ändå. Men konstigt nog så sov Isabelle till halvtio idag! Underbart!

Både hon och jag är lite småsnuviga och hostiga. Jobbigt när hostan kommer på natten. I natt klev jag upp för jag var så hostig och då började jag blöda näsblod som en gris. Suck...

Nu kollar jag på film, men tror det är dags att sussalull och förbereda sig för en ny vecka med nya, härliga möjligheter :)




Trevlig helg!

Började dagen med mattelektion och efter det matteprooov! Vi fick sitta i en annan klass lektion så det var ganska surrigt. Jag som vill ha knäpptyst omkring mig, så jag kan ju alltid skylla på det när mitt IG kommer som ett brev på posten. Jag förstod inte ens vissa frågor. Jag som försökt plugga och plugga. Varför fastnar det inte?

Jaja, efter lite shopping på maxi och kaffe på solbågen hämtade jag Bellis. Åkte på ö&b för att fördriva en timme. Såklart handlade jag en massa onödigheter då. Åkte en sväng och sen hämtade vi Amanda på busstation.

När vi kom hem gjorde vi tacos på en gång. Yumm!
Sen kom S.O.B (son of a bitch...höhö...) Nä, Sandra, Oliva och Bakon. Man är ju lite smårolig så här på fredagkväll. Drack kaffe med dom.

Nu sitter vi och kollar på Einsteins. Isabelle äter fruktsallad och vi väntar på idol.
Fredagsmyset är i gång. Tända ljus överallt. Film efter idol. Och sen ska syster sova över här för första gången. Skoj!

Trevlig helg önskar dom tre lodisarna på Kristineberg :)




Kycklinggryta

Här kommer ett recept på en kycklinggryta jag gjorde igår.

Du behöver för ca. 4 pers:

4 kycklingfiléer (600 gr)
En burk creme fraiche med smak av senap, charlottenlök och vitt vin
En kycklingbuljongtärning
2,5 dl grädde
En hackad paprika
Några pressade vitlöksklyftor

Stek kycklingen
Häll i creme fraiche och grädde
Smula i buljongtärningen
Pressa i vitlök och avsluta med paprikan

Passar bra tillsammans med bulgur och en god sallad.

Ännu ett middagstips från tant Malle. Som vanligt mycket enkelt och gott :)

Ny mobbe!

Mattedag idag. Även lite tvättdag. Och besök-från-mami-och-syster-dag.
Bellis var som vanligt ganska osocial när hon kom hem. Hon tar fram en film och sätter i den i dvd:n, ber mig trycka på dosan och sätter sig tillrätta i fotöljen. Sen sitter hon där och degar.

Dagens höjdpunkt måste ju ändå vara mitt senaste inköp. En ny mobil. Min andra höll ju bara på att stänga av sig när den kände för det så nu har jag en Nokia 6700 slide. Så här ser den ut. Visst är den såå söt?! Jag är inte alls en sån som väljer saker efter färgen...Inte alls :P Nä men det var faktiskt en ganska okej kamera också :) Och jag valde såklart en med knappar. Jag är ju ganska gammalmodig när det gäller sånt. Jag orkar inte alls med nån skit-touch!

Så nu ska jag gå och lära mig hantera den lilla parveln!


Ännu en "åsikt" om SD...

Många, nästan alla, har en "åsikt" ang. Sverigedemokraterna. Jag har också en åsikt om dom, baserat på fakta.
Jag har nu suttit och läst på lite ang. deras politik och jag blir mer och mer emot dom.


Här kommer lite text jag hittat om vad dom tycker och har sagt för dumheter...

Jimmie Åkesson påstår: ”att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna”.

Staten kartlägger inte religiös bakgrund på brottslingar i statistik och det är sällan som det noteras i en brottsutredning om någon är kristen, jude eller muslim. Våldtäkt är ingenting som islam förespråkar, tvärtom så är brottet enligt religionen allvarlig synd.

Jimme Åkessons kommentar till faktafelen var: ”Det finns nästan ingen information att tillgå, men i rimlighetens namn kan man anta att det stämmer.”

Är han på riktigt??

Sverigedemokraterna vill förbjuda byggandet av moskéer och hindra kvinnor från att klä sig i traditionella muslimska kläder. Om dessa förslag skulle genomföras skulle Sverige bryta mot 18:e artikeln i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna:

Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.

Jag tycker att dom ska bygga sina moskéer och bära sina kläder. Förstår inte varför svenskarna har problem med det?! Vad är det som stör?

Sverige har en reglerad invandring. I migrationverkets årsredovisning kan man läsa att 34 % av alla asylsökande fick avslag år 2009. Detta är en ökning mot 2008, då 24 % av de asylsökande fick avslag. Antalet asylsökande 2009 var 24 194 personer.
Är det så jävla farligt?

Det finns också krav för att bli svensk medborgare, i motsats till vad Sverigedemokraterna säger. På migrationverkets webplats kan man läsa att den som ska bli svensk medborgare måste kunna styrka sin identitet, ha fyllt 18 år, ha permanent uppehållstillstånd, ha varit en viss tid i landet och ha levt ett skötsamt liv i Sverige.

Så det är inte bara att komma hit och göra som man vill, som sverigedemokraterna påstår.
Bland de asylsökande 2009 var 2 250 ensamkommande barn.
Jag fårstår inte hur man kan säga nej till barn?

Sverigedemokraterna menar att man ska hjälpa flyktingar på plats. Detta är en illusion. Många grannländer till krigsdrabbade länder är ofta inte redo att ta emot flyktingar. Det är inte ovanligt att flyktingarna utsätts för våld och övergrepp, och att flyktingarna inte får nödvändig hälso- och sjukvård.

Sverige är ett av världens rikaste länder, och vi har råd att hjälpa folk som flyr krig, katastrofer och förtryck. Om Sverigedemokraternas främlingsfientliga politik blir verklighet, så skulle fler flyktingar dö, torteras eller inte få nödvändig sjukvård.

Sånt vill tydligen allt för många vara ansvariga för. Jag är definitivt ingen som vill stå bakom nåt sånt.

Så kort och gott: Skit ner er, era obildade lögnare!


Evil eye

Tar väl en omgång av helgen då!

På lördagen åkte jag till Ljusdal. Bellis fick vara med pappsen.
Det var ju 25 årskalas för Linda. Hon bjöd på mat OCH dryck. Lekte lite luriga lekar med ett otroligt underhållande sällskap! Jag skulle lätt kunna vänja mig vid att gå på sådana tillställningar oftare :) Närmare tolvslaget var vi några stycken som svek det roliga kalaset och drog på jvgs för att kolla läget. Där var det väl som vanligt. Öppet på nedervåningen, blev lite trångt. Där uppe påstod dom att det fanns rörelsedetektorer så man skulle inte vara inom det avspärrade området. Såklart måsta jag sticka in en arm och snurra lite innan jag kutade ner igen. Tror hur som helst att det är bullshit.

Efter krogen så fick man gratis korv av moderaterna (?)...Säkert därför dom vann valet. För dom mutade fyllon med gratis-vurre... Vad annars liksom? Och det går väl inte att undvika att nämna alla skithögar som röstade på Sverigedemokraterna. Jesus christ...om det är nån som ska flytta härifrån är det väl dom!

På söndagen tog jag en bakispizza med Elin innan jag for hemåt. Aldrig ätit nån godare pizza eller druckit nån godare cola...mmm!! Och på kvällen försökte jag kolla på "Big fat important movie". Jag somnade efter 10 minuter. Verkar väldigt kass, men måste ju se den när man har den...

Idag har jag jobbat. Fick än en gång avboka spinningen. Tommie jobbade ändå så... nu har vi badat/duschat och kollar på pingu. Snart bedtime för tösen. Hennes nuvarande favoritsyssla är förresten att ta på sig skumma mössor och blåsa ut ljus. Helst ska man vara naken också!



Och så brukar hon köra lite evil eye när hon känner för det...



Happy baby!



Ha en fin vecka allesammans!

Inkompetenta dörröppnare...

Hade först en mattelektion i morse. Efter det gick jag på stan. Skaffade mig en vit jacka för 150 spänn. Helt awesome! Lätt värt att köpa en vit jäkel för det priset! Och så hittade jag ett par jeans och ett linne. Känns gött. Var så jävla skönt att gå på stan i lugn och ro utan barnvagn. Men jag måste klaga på en sak. Människor som är helt inkompetenta då det gäller upptagna provhytter. 2 ggr var det nån som öppnade när jag stod och provade kläder. Alltså jag kollar ALLTID neråt och kikar om jag ser några fötter innan jag sliter upp dörrar. Till och med på Gina Tricot där dom har som gardiner som man drar för. Är en sån fördragen är det ju ganska uppenbart att det är någon där inne. Men vissa är ju helt dumma i huvudet. Jag blir så irriterad.

Efter mina inköp gick jag tillbaks till cul och löste några tal. Och kl. 12 var det dags för bodypump. Jag har ju äntligen återhämtat mig sen förra gången. Men nu har jag i stället förjävla ont i nacken. Jag måste ha lyft fel och hållt upp huvudet på fel sätt. Drygt att det aldrig kan flyta på...

Hämtade tösen på dagis och tänkte åka och leka i parken, men då börjar det såklart regna. Då åkte vi hem i stället och här blev vi kvar. Kanske bättre lycka i morrn. Då kan jag passa på att rösta i samma veva så slipper jag på söndag.

I kväll har jag och Bellis mest myst i soffan. Och mitt i allt lekande och sjungande så blev det tyst och stilla i soffan...



En slagen hjälte...

I morrn tar jag bussen till Ljusdal. Ha en underbar helg alla glada! :)

Rasande fart...

Dagarna går i en rasande fart må jag säga. Ännu en jobbvecka börjar lida mot sitt slut. Har bytt bort helgen så jag kan göra roligare saker :) I möra har man en mattelektion bah! På tisdag är det prooov igen!
Fick tillbaka mitt senaste också men han hade inte satt nåt betyg på nån, utan hade skrivit dit en notis att jag borde öva på träddiagram och flerstegsförsök. Det kommer alltså bli två sådana extrafrågor på provet på tisdag. Hoppas inte alla hjärnceller ryker på lördag bara...då är det kört.

Isabelle struttar runt på dagis varje dag. Igår hämtade jag henne tidigare så åkte vi till mitt jobb på tårtkalas. När vi kom hem så kom Jennie och Lucas så då blev det mera fika och en massa lek. Skoj med sällskap :) Men när vi var på lekplatsen kom det ut en gubbe och satte sig och rökte pipa och glodde på oss. Jävligt obehaglig typ.

Idag är mamma, bror och syster på besök. Dom skulle hämta Bellis innan jag slutade, så hon är nog hemma i säkert förvar nu skulle jag tro! Jag ska snart bege mig hemåt :)

Heddå!

Marknaden...

I helgen var det marknad här i Happy Hudik. På lördagen kom min farmor och farfar. Var ner på stan med dom. Gick och käkade på Radjos och sen en sväng på marknaden. Isabelle fick en ballong och en klubba. Klubban var en skänk från ovan för då kunde hon åtminstone sitta stilla i vagnen. Tyvärr blir ju dom där jäkla klubborna så fruktansvärt kladdiga. Både jag och hon fick den i håret... och klädseln i bilstolen MÅSTE tvättas. Det är såå många äckliga fläckar, dels från klubban och dels från Bellis svettiga huvud som legat där :P

På söndagen gick vi ner på marknaden igen. Mötte upp mamma och Stefan. Köpte en till klubba. Hittade även en jacka till Bellis. Lite stor, men till våren så :)
Isabelle fick åka karusell för första gången också. Först åkte vi en som bara snurrade runt runt. Sen flög vi med Dumbo uppe i luften. Hon såg ganska likgiltig ut när hon satt där bredvid mig, men efteråt ville hon åka mera så det verkade vara uppskattat trots allt. Hon vann dessutom en groda på ett lotteri (vinst varje gång). Glad bäs!

Träningsvärken har hållt i sig hela helgen. Har aldrig vart med om nåt liknande... Jag avbokade till och med spinningen igår för det skulle inte gått. Aj aj..

Annars jobbar man och kollar in matten. Substitutions -och additionsmetoden håller jag på med nu. Konstigt nog passar aldrig mina svar in på facits...

Längtar till lördag! För då är det fest! Jag och Morgan...yumm yumm!
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Tjatter om allt...

Dagen började med en mattelektion. Sen hem och plugga och sen BODYPUMP.
Första gången på drygt ett år måste det bli... Var ju alltså på hudikgym. Det var större än jag trodde där. Jag trodde att det kanske bara fanns ett rum, men inte då. Jag fick fråga mig fram och tillslut kom jag rätt :)
Jag tog det relativt lugnt. Vågade inte ta några större vikter, men jag var alldeles darrig på benen efteråt ändå.
Efter dusch och spenatsöppa så åkte jag till Tommie. Där låg stumpan och sussade i sin säng.
När hon vaknade fick jag världens största kram.

När vi kom hem bjöd jag fröken på lite middag. Tvärvägrade. Precis som igår. Lika den jättegoda mannagrynsgröten jag gjorde i kväll sket hon i.

Kom ju på att vi hade nada till frulle i morrn så vi tog vagnen ner på maxi. Där skulle hon åka bilvagnen. Men som vanligt hoppar hon ur efter 30 sekunder. Jag går en bit och tittar åt ett annat håll, och sen är hon borta!
Jag tittar vid leksakerna där hon stod sist, men hon syns inte till. Jag ropar, får inget svar. Jag frågar till och med en kvinna som stod där och paniken började växa. Kvinnan såg sen nåt borta vid kalsongerna. Och där står hon. Jag tappade bort henne i kanske 1 minut. Det var en jävla lång minut. Man hinner tänka så mycket. Jag tror jämt att nån kommer ta henne, nån sjuk jävel som bara lyfter henne och går. Såna hemska tankar har jag. Bäst man har ögonen med sig.

Stumpans pratande blir roligare att lyssna på också. Nu säger hon någorlunda riktiga meningar. T.ex: "Kommer pappa snart? frågade hon här om dagen. Och ofta kommer hon och klappar mig på kinden och säger "lilla gumman.." :P

I kväll har vi haft fredagsmys. Kollat på idol och ätit godis. Ja, jag är bra att synda. Allra helst på helgerna. Men på veckorna är jag ganska hård. Isabelle köpte en klubba som hon suttit och sugit på en evighet. Såklart fastna den i hennes nytvättade hår... Men nu ligger hon och sover. Somnade på två röda.

I morrn blir det nog en sväng på marknaden :) Trevlig helg!

Skulle förresten vilja efterlysa den här mössan också..undrar vart den tog vägen. Så himla söt ju :)



Spenatsoppa


Jag gör nästan aldrig soppa. Men fick världens enklaste middagstips på Katrin Zytomierskas blogg (som jag nu gjort om liiitegrann)

Spenatsoppa för 1 person

Börja med att koka ett ägg.
Ta ca. 1 dl fryst bladspenat, lägg i en kastrull, häll över lite vatten och lite grädde och en tredjedels grönsaksbuljongtärning. Låt det koka upp och puttra i ca. 7 minuter.
Mosa det kokta ägget i en soppskål och häll över soppan.

Oerhört enkelt, snabblagat och nyttigt!

Smaklig måltid! :)




Grynkorven

Gääääsp! Har man svårt att sova är det bara att öppna matteboken. Världens fetaste grus i ögonen nu. Men jag har äntligen kommit på y=kx+m nu. Jag har kört det på många uppgifter och det funkar...nästan alltid...

Gud vad jag tjötar om min matte..Efter matten idag så gick jag ner på läskiga Hudikgym och köpte ett klippkort så på fredag har jag bokat in mig på bodypump och på måndag spinning :D Spääännande! Jag tror jag har mognat med åren och känner att jag skiter i alla vältränade ballisar. Jag kommer förmodligen avlida, men det är smällar man får ta.

Annars har man jobbat i kväll. Isabelle sover hos Tommie. Alltid lika tråkigt att komma hem till en tom lägenhet. Jag känner mig så halv när Bellis är borta. Hon har fått eget rum hos sin far nu och en riktig säng. I kväll hade hon tydligen gått och lagt sig direkt efter tandborstningen och somnat alldeles själv. Duktiga grynkorv!! Hoppas hon inte vaknar i natt och är rädd bara... Typ första natten hon sover själv i eget rum.

Jag har btw lyckats tappa bort min telefon 2 ggr på 2 dagar. Igår gled den ur fickan på jysk, då hade den som tur var blivit inlämnad i kassan. Och idag när vi var på rehab med jobbet så la jag ifrån mig telefonen när jag provade ett gå-band, sen gick jag därifrån. En tjej letade upp mig som tur var. Jag blev förresten väldigt yr efter jag gått 10 minuter på bandet. Skitskumt. Fast jag är yr ganska ofta och får en massa blodtrycksfall hela tiden har jag märkt. Det är lite smådrygt.

Nä nu ska jag sova. Och sova tills jag vaknar. Ovanligt...hmm.. usch jag är trött.

P.s Kungarna av Tylösand...titta inte på det.D.s

Skitprov

Idag gjorde man prov. Det var inte igår man höll på med sånt. Jag fick totalt hjärnsläpp, blev superstressad och allt gick åt fanders. 99,9 % säker på att jag fått IG. Kollade på klockan efter jag suttit där en liten stund. Men då var klockan två och jag började jobba just kl. två. Så då var det till att dra. Fan fan fan va onödigt.

På förmiddagen innan det hemska provet så var vi till jysk och handlade lite. Bl.a ett nytt duschdraperi. Mitt håller på och gå i smulor. Skitgrejer från ö&b.

Sitter nu på jobbet. Slutar kl. åtta. Och Idol börjar ju i kväll. Måste ju se alla auditions. Tyvärr missar man väl i början...

I morrn är det matte 8-11.30 och jobb 14-20. Man vet vad man har och göra. Förhoppningsvis ska jag hinna med nån slags träning där emellan. Ska nog köpa mig ett klippkort på Hudikgym banne mig. Lite spinning skulle inte skada min degiga röv.

Nä nu säger vi God Kväll!

Sannolikheten är...

Helgen var lugn. Vinkade av mami o syster på fredagkväll. Nu sitter dom på Kreta och glassar. Och Lindh är i Turkiet. Jag skulle så gärna vilja åka utomlands. Jag och Bellis. Och gärna nån till. Sola, bada och äta glass hela dagarna. Det vore härligt.

Tillbaka till verkligheten.
På lördagen gick vi på loppis. Skaffade ett sånt där nackstöd till Isabelle som man kan ha i bilen för endast 10 kr, och en bordslampa för 20 kr. Man tackar! Sen var vi i Låka. Man hörde pappas bil på långa vägar eftersom han hade fönstren nervevade och poppade Robyn´s "Dancing on my own" på högsta volym. Väldigt mogen pappa.
På kvällen hade vi mest trist.

För att ta igen det tråkiga så åkte vi på buspalatset på söndagen. Bara tösen och jag. Hon blev helt till sig. Har hon roligt så har jag roligt :)

Idag har det vart jobb. Försökt nött in matten som vanligt. Men vissa saker fastnar helt enkelt inte. I morrn är det prov. Ett litet prov påstår han. Alltså är det mindre chans att få godkänt tänker ju jag då. Det är väl större sannolikhet att få godkänt om det är flera frågor? Eller? Haha ni ser ju hur kass jag är. (Vi har prov i sannolikhetslära) Därför ska jag inte sitta här. Have a nice week folks!


Rufstufs

Igår fick stumpan komma tillbaks till dagis. Hon blev riktigt glad över att få komma dit igen. Och Sally stod och gjorde glädjehopp vid grinden där inne. Sen ställde dom sig i fönstret och vinkade båda två. Sötnosar!
Idag var däremot Sally sjuk, men dom andra barnen duger väl också. När jag kom och hämtade hade Isabelle dock Sallys skor på sig. Haha, hon kan inte låta bli. Och så hade fröknarna satt på henne en annan tjejs byxor. Ojojoj..snart får man väl med sig fel barn.

Igår var det matte på schemat. Fick nästan panik när läraren stod och förklarade en massa på tavlan och jag fattade nada! Men jag satt hemma igår och på jobbet idag och börjar förstå litegrann. Tror jag.
I morrn ska jag dit igen. Och efter lunch hämtar jag Bellis så åker vi till Ljusdal och vinkar av mamma och syster som ska till Kreta!! Jag vill också ju!

Fick även en p-bot idag. Jag trodde jag stod på en besöksparkering på solbågen. Men det gällde tydligen efter sju... såå omoget. Tommie fick också en för att han stod vid porten. Men han kan iaf bli av med sin pga flytten.

Well well... efter en liten dispyt vid matbordet (inget var bra), sagoläsning och bad så blev det läggdags. Själv har jag ätit hallon o blåbär nu, tänt ett ljus och har torsdagsmys. God kväll!

Rufstufs efter badet :)