Helgen...

På lördagen tog jag bussen till Dälsbo. Där kom privatchaffisen Daniel och hämtade mig på station. När vi kom till Hammarsvall fanns där ett fint uppdukat bord och goda välkomstdrinkar. Sen serverades god mat: fläskfilé med lite av varje och potatisgratäng. Och en underbar halloncheesecake till efterrätt. Alldeles ypperligt var det!
Sen satt jag och mina favorittjejer och käkade och drack en massa gott och snackade skit om allt möjligt. Precis så som det ska vara!

Sen åkte vi in på Ljusdal. Gick på stadt. Fick stå i kö en stund också, mycket folk. Jag slank in utan att betala... Ooops! Snåljudas? Jag? Nee...får man chansen så tar man den! Lillasyster spelade. Men det var inget jag märkte nåt av. Sådär gör jag jämt. Skiter i bandet totalt. Allt som allt var det en riktigt rolig kväll!

Fick skjuts hem av pappsen igår. Skönt att slippa bussen. Passade på att svänga in på donken också. Satt som en smäck! Jag gick och la mig strax efter Bellis, typ vid åttasnåret igår. Välbehövligt!

Idag jobbar jag. Kanelbullens dag, så då blev det såklart en liten synd till eftermiddagsfikat. Men men... på onsdag hämtar jag mitt träningskort så det löser sig :)
Försöker jobba på med matten. Men jag är såå usel på bråkräkning. Sånt ska man ha lärt sig i a-kursen säger läraren, men det har inte jag kvar några minnen av. Så då blir det lurigt att få in bråk när man ska lösa den s.k pq-formen...

Här kommer några fula kort som jag snodde från Madde. Själv tar jag ju aldrig med mig kameran...
Tack för en trevlig helg! :)

Goda drinkarna!



Heta babes (?)



Hell yeah!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0