Lik sin far

Isabelle somnade otroligt fort i kväll. På två röda bah. Hon brukar ligga och surra ett bra tag annars och vilja ha vatten och täcke och allt möjligt. Hon sover numera med en mjukisdocka som Tommie köpte till henne. Tänk vad barn kan börja tokälska något. Och hon går gärna omkring och berättar om sin docka. -Fick docka av pappa ja. MIN docka. Annars har hon ju sina 3 kaniner som är favvisarna. Alltid en med på dagis. Fast den ska hem också nu förtiden. Då är det väldigt viktigt att även kaninen får sitta på sin plats i bilen med bälte och allt.

Dom flesta tycker Isabelle är lik sin far. Det tycker jag med. Ögonen är ju den största likheten. Men det finns även likheter i personlighet och annat. Förutom att hon låter som ett monster och growlar då och då, så gör hon en sak som hennes farmor berättade att Tommie gjorde när han var liten. Hon tar saker och stryker längst munnen, så där så det kittlas jättemycket, dels med snuttefilten och idag med en plastblomma hon hittade. Hon satt framför tv:n och myste med den där. Lite roligt :)

Annars så flyter allt på bra med dagis och allt. Fortfarande lite snorig, men pigg för övrigt. På fredag blir det fotografering på dagis. Hoppas på en leende Isabelle :)

Bananatime



God natt :)


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0