Befrukta mig!!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt det. Så har det vart hela denna vecka.
Har fått vart hemma med Bellis några dagar nu av lite olika anledningar. Vi har haft det ganska skönt. Men nu är jag på jobbet igen helt plötsligt, stumpan är med momme och jag ska nog åka till Ljusdal i kväll så tar jag med gobiten hem i morgon då jag ska på möte så får hon vara åtminstone några timmar på dagis denna vecka. Blir dumt när det blir för långt emellan.

Fick ett samtal nyss där hon berättade att hon vart på leksaksaffären med mormor och köpt en prinsessa och deg. Ja, vad mer kan man behöva?

Efter mötet i morgon har man en ledig helg framför sig. Förutom att det borde röjas upp där hemma så vill jag hitta på nåt sköj! Ovanligt. Ofta man vill hitta på nåt som inte är sköj. Nå väl. Ett rop på hjälp kanske? BJUD IN MIG PÅ EN ROLIG TILLSTÄLLNING! Kanske det var så jag menade? För jag kan ju inte ta tag i sånt själv. Nej då!
Nä, nu räcker det. Nu ska jag fika mig igenom detta dubbla arb.pass.



Eftersom jag sitter på jobbet gräver jag i bilddagbokens arkiv och hittar denna bild som är tagen för 3 år sedan.
Sötaste lilla Bellis-skruttan ever!!! Åh vilka ryckningar jag får i livmodern nu... Den riktigt skriker: BEFRUKTA MIG!! Är det bara jag som känner dessa ryck när bebisbilder visas?







Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Men Malle! Du skulle ha tackat ja till ladies night jue!! Då hade du haft en heeelt fantaskitskt rolig helg framför dig!! ;)

2011-09-21 16:56:28
URL: http://lindanordquist.blogg.se/
Malle

Linda: Ja, det vore ju helt klart den ultimata tillställningen! Och då kanske man hade kunna blitt befruktad på köpet?! ;)

2011-09-21 17:04:56
URL: http://marlenejonsson.blogg.se/
Johan

Säg till om du vill ha hjälp med befruktningen

2011-09-21 17:12:19

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0