Dan före dan

Dan före doppparedan. Jag har inte riktigt förstått att det är jul. Förr gick tiden så sakta men nu går det alldeles för fort.

Igårmorse lämnade jag Isabelle på dagis, åkte till jobbet, tog mig en kopp kaffe, och så ringer dagis och säger att stumpan har spytt, så det var bara att åka dit igen. Men tror inte det är magsjuka. Hon snarare hostar så hon spyr. Och det krävs inte mycket hosta heller. Stackars tösabit. Men annars är hon pigg. Hon är med Tommie idag och jag jobbar.

Innan jobbet idag tvättade jag fyra feta maskiner tvätt, städade undan lite och slog in julklappar. Och nu när jag vart på jobbet så har mamma&co vart hem till mig med en fetingbokhylla som snälla Maddes mamma skänkt bort. Det är flera som hör av sig och frågar om jag vill ha grejer och jag är så tacksam för alla erbjudanden men nu börjar det bli fullt =) Men har tyvärr inte fått hem tv-bänken än. Tv:n står lite risigt till just nu.

I morrn börjar vi dagen hos Tommies familj i söderrå. Efter lite mat där ska vi försöka hinna till Ljusdal lagomt till Kalle tänkte jag, och spendera resten av julafton med mamma & co.

På juldagen åker vi till Låka för att fira med pappa och farmor. Sen åker jag hemåt mot kvällen så får nog Bellis vara kvar hos mormor eftersom både jag och Tommie ska jobba på annandagen.
Och på söndag är det den årliga tjejmiddagen hemma hos mig. Ska bli riktigt kul =)

Så kommer min jul se ut på ett ungefär. Tyvärr missar jag traditionen att spela bingolotto i kväll...skulle säkert vunnit bautamycket, men men, får ta det nästa år.

God jul på er!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0