Piggelin

Guuud vad tråkigt det är att sitta hemma en hel dag. T kom iofs förbi så jag fick möjlighet att sticka och köpa lite förnödenheter, så som: Juice, piggelin, godis, yoghurt och alvedon. Ipren var slut. Typiskt.

Dagen har mest gått ut på att få i Isabelle vätska. Inte det lättaste tyvärr. Vi har kikat på film, vilat, gjort lite mat. Och efter lite mer ipren blev fröken så pass pigg så hon kunde göra sin vanliga vardags-syssla: Riva fram alla vantar/mössor/sockar från lådorna i hallen. Självklart fick jag leka skyltdocka och få prova en och annan hatt. Jag var så ohyggligt ful i en hatt så det går inte att beskriva med ord. Apropå mer saker som är fula så är det mina korta naglar. Jag köpte ett "crack effect-nagellack" som jag testade idag. Det blir ju ganska ballt resultat. Rosa grundfärg och svarta streck blev det. Synd att jag har så korta, fula naglar bara... försökte ta nån bild på resultatet, men det gick helt enkelt inte.

Självklart har alla gosedjuren fått sig en upptäcksfärd runt lägenheten också. Så mellan varven är hon rätt så pigg. Men har självklart vart mycket gnäll också och det är enbart jag som gäller. När pappa T kom hit så sa hon åt honom på skarpen: -Gå härifråååån. Gå till mitt ruuuum. Prata inte!!!! VRÅÅÅÅÅL!!!

Nu ska vi kika på mello snart och hoppas på en godare natts sömn. Haha, jag sa till Isabelle att hon inte får se mer film idag. Hon bah: -Okeeeej mamma. Nu är det din tuuur! I morgon kan jag titta på mera film.
Underbar respons för en gångs skull :)



Piggelin är en obligatorisk del av kosthållningen när man är sjuk...

Sjukling

Min lilla bäs är sjuker. Hon har vart lite hängig dom senaste dagarna och i natt eskalerade febern. Hon var så jäkla varm. Har vart upp och gett alvedon och vatten och torkat snor och baddat panna. Phu...
Tog en temp i morse och då låg febern på 40,2 + att hon klagade på att hon hade ont i magen. Då måsta jag ringa 1177 och höra vad dom tyckte vi skulle göra. Hon sa det gamla vanliga om hur man lindrar febern och att vi skulle avvakta och höra av oss igen på förmiddagen om det inte blivit bättre.

Sen fick hon en skvätt ipren. Det hjälper mycket bättre än alvedonen som nu tagit slut. Och så fick hon sussa på min mage resten av morgonen/förmiddagen. Jag blev alldeles blöt eftersom hon låg och svettades på mig. Hon klagade på magvärk nån gång till och jag låg vaken nervös och funderade om det kunde vara blindtarmen eller nåt. Usch...

Men nu sitter vi i soffan och tittar på film. Jag frös in nyponsoppa i morse som stumpan fick äta som glass nu. Hon vägrar dricka det. Ett litet tips om era barn inte vill få i sig någon vätska. Det är alltid godare som glass :)
Hon verkar piggare och klagar inte över magen. Väldigt rödblommig men jag misstänker att febern kommer stiga igen. Idag är det vila vila vila som gäller! Nu har hon lagt sig på soffan och kollar på Kalle Anka.



Inte varje dag man får glass och russin till frukost...eller lunch.

Lättlurad

Jag går på allt för många erbjudanden som kommer med posten. Förra veckan fick jag ett erbjudande från mama. En tidning alltså. Man skulle få en bra välkomstpremie och 3 nr för typ 59 kr. Perfa! Nu kommer jag inte ens ihåg vad det var för present man skulle få. Tror det var smink... + att jag fick beställa en barnfilm för endast 39 kr!! (Lurad)

Och nyss skickade jag in så jag kommer få Kattis&Co med posten. Kattis fucking Ahlström, den gamla haggan. Hennes tidning ska jag prenumera på OCKSÅ. Men jag kunde bara inte tacka nej till en klocka, en väska, en scarf och en sjal. 3 nr av hennes tidning skiter jag lite i. Men men. Måtte jag komma ihåg att säga upp dessa prenumationer sen. Orka betala för tidningar då man inte får presenter varje gång...
Jag brukar göra så. Säga upp dom fort som fan. Sen skickar dom nya erbjudanden och bönar och ber om att man ska komma tillbaka. Har dom nåt att komma med så kommer jag tillbaka. Lättköpt som fan.

Bäst var nog ändå när jag köpte en julklapp till mamma förra året och fick en biobiljett på köpet! Hur bra är inte det? 2 flugor på smällen! Den biljetten skulle jag vilja utnyttja nästa helg då "Black swan" går på bio. Nu måste jag bara gå på jakt efter en biodejt. Bara till att räcka upp handen om nån är på!




Premium


Marabou premium 70% Cocoa Sea Salt Pecan -En mycket spännande smakupplevelse.
Man behöver inte ta mycket heller. Rekommenderas!



Nöjd ändå...

I natt har jag mest legat och lyssnat på Isabelles tunga, rossliga andning. Usch...blir så nervös på sånt. Hon var varm i morse också. Självklart stoppade inte det henne från att kliva upp vid sex igen. Vi har mest kikat på film på morgonen. Fast fröken har ju mellan varven sprungit och hällt ut alla sina leksaker och kläder över hela lägenheten. Igen. Jag som hade plockat undan så fint igår. Idag lärde hon sig att säga Mamma Malle i stället för Mamma Dalle. Wohoo! Hoppas det håller i sig. Man lär sig hennes språk och accepterar det. Jag glömmer bort att rätta henne när hon säger fel för jag vet ju vad hon menar. Kanske ska tänka på det... nästa uppdrag blir ordet: Dommo (mormor). Tycker dock att det är ganska charmigt. Det är liksom hennes grej.

Antar att det blir lugna och snoriga puckar idag. Vi som ville till den stora bassängen och bada, men vi får skjuta upp det då.



Förkyld, men nöjd ändå! :)

Vrål

Isabelle vaknade vid sex idag. VARFÖR?? Varför i hela friden ska hon vakna vid den tiden då man är LEDIG? Hon låg dock och drog sig i 40 minuter. Men direkt när hon kliver upp så kräver damen gröt! Jag vet inte varför, men jag tänkte det vore lite kul att hälla kokos i hennes gröt. Det kan ju bli gott. Eller inte. Hon spottade och fräste som en ilsken katt. Sen fick hon en skinkmacka och vart nöjd. När hon vaknade i morse lät det som ungen rökt i 40 år. Eller som det satt en kråka i halsen. Kanske p.g.a dom fruktansvärda vrålen hon gav av på dagis igår-morse?
Det blev ju inte bättre då hon hade sovit klart sin middagslur i vagnen och blev tokförbannad när hon vaknade. Hon ville ligga kvar ute på balkongen, men jag måsta stå där isåfall och det ville inte jag. Så då blev det hemska vrålanden igen, vilket inte gynnade hennes rökar-röst. Efter skrik och grin blev hon helt slut och la sig med mig i soffan och kollade på Ellen Degeneres. Då blev vi bästa vänner igen.

Och så har vi tvättat på eftermiddagen. Skönt att ha det avklarat. Sen blev det en sväng till söderrå för att gratulera farbror Krille. Lite fika, sen drog jag och tränade. Svartnade för ögonen ett antal gånger. Klämde i mig 1 järntablett och 2 omega 3 med ett glas c-vitamin när vi kom hem. Pigg som en mört då. Kanske...

Skulle även vilja klaga på mina naglar. Det gör jätteont under pek och långfingernaglarna på högersida. Känns som jag klämt mig, men det skulle jag nog märkt. Vettefan vad det är. Hjälp mä?


Gästbloggaren

Har sett att vissa mammor låter sina barn gästblogga, så därför ska även Isabelle få göra det.

Hej allihopa!
I morse var jag fett förbannad. För det första fick jag inte ta med mig min nalle till dagis. Jag får dras med den där skitkaninen dag ut och dag in. Sen fick jag jiddra med morsan ang. vilka skor jag skulle ha på mig. Är så jäkla trött på dom där kängorna. Tacka vet jag gummistövlar. Eftersom jag är mer envis än mamma på morgonen så vann jag den fighten. Skithungrig var jag när mamma lämnade mig på dagis. Och så var inte mina favoritfröknar där och då blev jag ännu mer förbannad. Men sen fick jag några portioner gröt och då blev det ganska okej. Sen hade vi småforskarna. Förra veckan la vi en napp och en bil i en hink med vatten och la ut den sen. Idag hade allt blivit till en stor isklump och det gick inte att få tag i nappen och bilen. Skitskumt men mycket intressant.

Jag är ganska grym på att gå på pottan också. Jag har inte gett mamma någon extratvätt alls faktiskt. Awesome!
När mamma kom blev jag lycklig. Jag vet inte varför, men min mamma tror hon kan göra hur som helst med mig, som om jag vore en docka. Som till exempel att klä på mig. Det kan ju jag själv. Varför fattar hon inte det? Jag kan ta på mig sockarna, ta på overallen, ALLT. När ska hon fatta det? Och vad har hon så bråttomt till liksom?

Sen åkte vi på maxi. Köpte Nicke Nyfiken-boken på bok-rean. Det fanns ju massor med böcker som jag ville ha, men mamma är en snåljudas. Hon gick åtminstone med på att köpa bananer tack och lov!

Sen åkte vi till farmor&farfar. Käkade pannkakor, sen stack mamma iväg. Vad som hände sen är lite av en hemlis, men det blev lite bajsande och lite målande på händer och tröja. Lite tvätt måste hon ju få...
Alltid lika roligt är det att jäklas med mamma när hon kommer och vill klä på mig IGEN. Då föredrar jag att springa så långt bort som möjligt.

Väl hemma fick jag konstigt nog titta på lite film även fast klockan var mycket. Käkade en banan och softade i soffan. Men sen blev det läggdags och jag la mig i sängen med alla mina gosedjur och där ligger jag nu och snarkar. (Tidsinställt inlägg naturligtvis...)

I morgon ska jag hjälpa mamma med tvätten i tvättstugan och jag ska lägga i ALL tvätt i tvättmaskinerna SJÄLV. Vilken tur min mamma har mig. Hur skulle hon annars klara sig?

Mvh /Isabelle Jonsson, 2½ jordsnurr...


I like to run...

Igår körde jag ganska mycket löpband, även idag hann jag med en kvart innan PT´n kom. Min kondis skall förbättras avsevärt hade jag tänkt. Idag lyckades jag springa hela tre minuter, 1 minuts gång och så fortsatte jag en kvart. 3 minuter är ju ingenting för många, men för mig är det mycket. I början orkade jag knappt en minut :P Dom flesta brukar klaga på att det är tråkigt att springa, men jag tycker mer om det än att stå på en crosstrainer och nöta. Det tycker jag är enformigt.

Man fick känna lite mer på maskinerna idag. Man skulle haft en personlig tränare på heltid. Man gör verkligen vad dom säger. Han fick mig att öka på vikterna väldigt mycket mer än vad jag brukar ha, och lurade mig till många fler repetitioner. Men det är väl det hans jobb går ut på. Fick även lite stretchingtips efteråt. Så nu är det bara att köra på så fort jag får chansen!

När jag kom hem så lagade jag till spenatsoppa (bladspenat, vatten, grädde, halv buljongtärning, salt, peppar, kokt ägg) och 2 finncrisp till det. Gött som fan. Nu blir det lugna pucks resten av aftonen.


Ooops...

Åh vilken hemsk lämning på dagis det blev idag. Det är alltid jobbigast på onsdagar då Isabelles ordinarie fröknar alltid har möte på morgonen och det är alltid nån annan som får ta emot. Hon var helt hysterisk i morse. Helst hade jag tagit med henne hem igen. Avskyr när hon blir så ledsen. Hoppas det gick över fort... Det hade iaf gått bra med pottan igår med. Mormor hämtade på dagis och jag åkte och tränade. Hon kollade aldrig på kiss/bajstavlan (där dom kryssar i vad dom gjort..), och jag var säker på att det inte hade blivit nåt så hon fick klämma i sig en hel burk katrinplommon igårkväll. Hon ville bara ha den. Inte blanda ut med yoghurt eller nåt... Hur som helst såg jag ett B på tavlan idag som var kvar sen igår. Ooops...

När jag hämtar henne sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Hinner inte direkt åka hem. Stumpan ska få vara med sin farmor en stund sen när jag ska iväg IGEN. Det har vart mycket barnvakter på sistone. Tur man har människor i sin närhet som ställer upp!

Pepp

Var ju till gymmet på en nybörjarkursaktig grej igår. Jag och 3 damer till som var 40+. Den personlige tränaren berättade först lite om kost och träning, sen fick vi prova på lite maskiner och övningar. Körde rygg och axlar. I morgon ska jag dit igen och då blir det armar, ben, mage. Blev dock ingen hårdträning. Mest att testa lite och hur man ställer in maskinerna, vilka vikter som passar, osv. Kan man inte prata när man tränar så har man rätt vikt tydligen :P Ang. kosten så talade även han varmt om lchf. Bort med kolisarna, fram med fettet!

Hur går det med lchf-biten då?
Det går sådär faktiskt. Jag gör bort mig ordentligt om helgerna, men sköter mig på vardagarna. Jag har nu lagt in frukt i min kost. Det ingår ju inte i lchf, men som sagt kör jag en light-variant av det och ska testa hur det går. Jag har inte vågat väga mig på några veckor nu för jag har syndat i enorma mängder. Och egentligen ska man ju inte gå efter vågen säger dom flesta. Det är centimetrarna som räknas. Har dock inte mätt mig på länge heller. Bara till att fortsätta kämpa. Önskar jag hade den viljan min syster har som har gått ner 19 kg nu.

Är bara så jäkla tröttsamt att hela tiden gå och tänka på allt jag inte får äta. Godis är mitt knark. Jag skulle lätt kunna byta ut hela dagens måltider mot godis. Sjukligt.

Idag kommer iaf mamma och hämtar Bellis på dagis och då blir det raka vägen till gymmet. Har ju blivit så jäkla mycket folk där på sistone. Hatar att hålla på med någon maskin då det sitter en dude mitt emot. Man ser ju inte klok ut när man sitter där och sliter. Hoppas på ett ledigt löpband. Ännu bättre vore det ju om mami vill stanna länge i kväll så man kan få köra lite innebandy igen. Det sätter igång flåset rejält!

Så står det till i mitt s.k hälsosamma liv :)

First day

Såå..hur gick första dagen utan blöja på dagis?
Jo, det gick alldeles utmärkt! Isabelle hade samma byxor när jag kom och hämtade henne som när jag lämnade henne på morgonen :) Hon hade kissat bara nån liten stänkare på förmiddagen, men desto mer på eftermiddagen och då hade hon vart så glad och nöjd med sin insats. Fast fröken nämnde också att hon hade vart väldigt arg på det mesta, ett himla humör. Mjo, det vet jag mycket väl. Men hon var på ett strålande humör när vi åkte hemåt. Hon var så glad och berättade vad hon hade gjort under dagen. "Hemma på dagis finns det skorpor..." Och "Hemma på dagis är det si och så..." :D Hemma och hemma...
Ganska direkt när vi kom hem så kom morfar och Helen. Det gick jättebra att åka därifrån för dom satte igång att leka på en gång.

När jag kom hem från träning så hade pappa skottat av min balkong. Haha...gick ju inte ens att öppna dörren förut. Det var ju snällt. Sånt som jag inte orkar bry mig om. Käkade lite, sen åkte dom hem och stumpan fick lägga sig.

Blev en tidig kväll.

Cold

Nallen frös tydligen litegrann idag...han frös även igår. Hoppas han känner sig varmare i morgon.


Monday

Monday, bloody monday.
Nej då. Inget fel på måndagar inte...

I morse fick Isabelle sätta på sig sina snofsiga mumintrosor och vi lämnade blöjorna hemma. Vi har diskuterat det här hela helgen om att hon ska få ha fina trosor på dagis i stället för blöja. Helt okej för henne! Men vi får se hur det går. Jag är lite nervös, lite pirrig i magen. Haha...som julafton. Hoppas det går bra. Dom var tydligen en fröken kort idag, men jag hoppas dom hinner ha lite koll på stumpans kiss och bajs-signaler och att hon verkligen säger till. Kan ju hända att hon blir inne i en lek och då är liksom kisseriet prio 2. Men det återstår att se. Vid vilan och då dom ska vara ute så ska dock blöjan få vara på. Vi har laddat upp med mååånga tros/byxombyten i hennes lilla låda.

När jag hämtar upp henne sen så får vi skynda oss hem. Pappa/morfar kommer och ska vara barnvakt. Själv ska jag iväg på en timmes nybörjarkurs i gymmet med en personlig tränare! H0h0...fast det är jag och 7 till. Men förhoppningsvis kan man lära sig lite. Blir även ett pass på onsdag! Ge mig mer träningstiiiid! Önskar att dom hade ett barnrum där så man slapp leta barnvakt varje gång man vill träna.

Återkommer väl i kväll om hur dagen har gått :)



Sömntuta

I morse åkte jag och lämnade Isabelle med sin faster elin och lilla kussen G. Både jag och T har jobbat idag så...
Dom har vart på buspalatset och haft en massa kul. Så roligt, för Isabelle har velat dit ett tag nu. Men det tog nog på krafterna för sen när jag hämtat upp henne och åkt på ica så somnade hon inne i affären. Mammas lilla älskling! Det gick verkligen inte att hålla henne vaken. Fick bära henne ut till bilen, satte fast henne i bilstolen och hon sov ändå!

Fick så lov att vakna när vi kom hem. Då var det russin som stod högst på önskelistan. Så nu har vi käkat russin och gröt. Snart läggdags för tösen. Får se om det går lika lätt att somna hemma...tveksamt :P



Min söta sömntuta har nog haft en väldigt rolig dag idag :)

Redo

Nu har vi tänt en massa ljus här hemma och mys-stämningen är på topp. Isabelle håller på och klär på mig halsduk och annat och påstår att jag ska gå ut...
Ett av ljusen jag tände har jag haft i flera år. Ibland tycker jag vissa ljus är så fina så jag inte vill tända dom. Men av nån konstig anledning märkte Amanda att det här börjat mögla i botten (hur det nu kan bli så...?). Mitt älskade latte-ljus får därför brinna nu och det doftar ganska gott. Inte luktar det mögel iaf. Vilken tur.
Ostkrokarna är upphällda och vi är redo för melodifestivalen!




Crazy, snorig bäs blir man av cheesedoodles.

Why oh why...

Igår var det en lugn dag. Efter lunch så ville Isabelle sova i vagnen. Att hon självmant kommer med ett sånt förslag är inte det vanligaste. Så vi tog en promenad och stumpan somnade. Dum som är tog jag inte på mig täckbyxorna så jag höll på att frysa låren av mig. Skönt med friskluft iaf. Sen åkte vi till söderrå med T och lekte lite i snöhögarna. Var även in en sväng såklart. Sen åkte vi på DONKEN och handlade mat. WHY oh WHY? Var som vanligt inte speciellt gott. Fick lite ångest och åkte och tränade. Skitmycket folk! Fler som ville unna sig till fredagsmyset tror jag... sen blev det en stor påse billigt lösgodis från maxi. HJÄLP MÄ va gott det var. Och HJÄLP MÄ vad kass jag är.

Isabelle har sovit hos sin papi i natt. Jag sov gott hemma och vaknade till och med innan klockan ringde. La mig iofs vid tio igår. Blev chockad när temperaturen stod på -25. Så kallt har jag aldrig sett att det vart hemma i år.
Bilen startade. Skönt! Jobbar till fem, sen blir det väl mello i kväll.

Trevlig helg :)

Dinobok...

Lånade en bok från bibblan igår som handlar om en dinosaurie. Det är ganska sjuka texter och det var väldigt svårt att läsa den. Här kommer några exempel:

Den besten drack sen upp en plaskdamm
och ett självplocksystembolag
och pissade så till en insjö
som man seglar på än idag

Folk gick förbi och glodde
för nyfikna kunde de bli
men fortsatte genast som vanligt
-man vill inte lägga sig i.
(Jaha...det är från den här boken man fått det ifrån...)

En blåval till frukost på mårrån (ja det står så..)
till kaffet en fet byråkrat.

Politiker tycktes den älska;
den rödgröna röran med palt
och kanderade små moderater
som läckert på tungspetsen smalt.

Boken avslutas med att dinosaurien halkar på ett bananskal och dör.

Typiskt Lennart Hellsing...




Skräp

Vi har degat i soffan ett tag nu och pratat om vad en massa kroppsdelar heter. Kan vara bra att veta i framtiden liksom. Isabelle ligger och petar mig i ögonen och frågar vad det är till exempel. Små detaljer som ögonfransar och ögonbryn är det ju inte ofta man nämner. Kikar på tv. Jag smugglade ner några linfrön i Isabelles gröt i morse...
-BLÄÄÄ...det är SKRÄP i gröten.
Mjezå.
Eftersom det inte blev nåt bad igårkväll ska fröken få ta sig ett morgondopp nu!


Det är ju en himla tur att min lilla tösabit är snäll och go på mornarna iaf :)

Skjut mig?

Ska dra en kort sammanfattning av dagen. Den har vart oerhört tålamodskrävande så jag tror jag får en hjärtattack/magsår inom en snar framtid. Note to self: Försök inte att gå på stan med Isabelle igen. Det är inte roligt!!

Åkte ner på stan mitt på dagen. Hämtade först ut ett paket från Ellos. Ellos suger ap-balle och kan aldrig leverera rätt saker eller rätt storlekar. Isabelle somnade i bilen, lyckades lägga över henne i vagnen, gick runt lillfjärden. Sen till bibblan. Lämnade tillbaka böcker, men tydligen inte alla. Lånade nytt. Isabelle skulle såklart hjälpa till med att lägga upp böckerna på lånedisken, jag la böckerna från barnvagnen till en stol så det skulle bli lättare för henne. -KAN SJÄÄÄÄLV!!!!!!!!! Då la hon tillbaka alla böckerna till vagnen för att sen lägga dom på disken. Skjut mig?

Fikade på fyren. Madde kom. Gick i några affärer med henne. Hittade deo, mascara, nagellack till mig. Trosor och strumpor till Bellis. Ville köpa en klocka på ur&penn. Mission -FAILED. Omöjligt att gå i lugn och ro i en sådan affär med en unge som ska pilla på ALLT.
Åkte på maxi. Hela Hudik var tydligen där. GAAAAAAAAAAAAAH...
Kom hem och lagade till sambal-kotletter. Käkade med Maddzor. Isabelle vägrade äta, ville ha glass, hon fick inte glass och fick ett utbrott som aldrig verkade upphöra. Trevlig tea-time efter middagen dock.
Sen drog Madde och vi har kollat på film. Nu ligger monster-Jonsson i sängen och jag sitter här och är helt upp i varv. Jag vet inte hur många gånger jag blundat och räknat till 10 idag.

I morgon hoppas jag på en lugnare dag med mindre skrik, grin och tjat.


Lägga-sig-i-arn...

Idag tog jag och Isabelle en fika inne på fyren. Jag tog en kaffe och stumpan tog en päronfestis och en bulle. Sen kom det en mamma med sitt barn och satte sig ett bord ifrån. Dom hade köpt exakt samma sak. Hur som helst hade den mamman lite problem att få ner sitt barn i barnstolen pga. att barnet hade stora skor. Mamman sa då att hon måste ta av skorna på barnet. Då lägger sig Isabelle i deras samtal och informerar högt inför alla att man minsann måste ha skorna på sig. Mamman började då förklara sig att hon verkligen MÅSTE ta av skorna för att barnet skulle få plats... Oh lord... Undrar om hon kommer bli en sån där unge som pratar, lägger sig i och frågar olämpliga frågor om folks kroppsdelar, osv... Ser verkligen fram emot sådana situationer.



-Det kommer bli awesome att förnedra mamma i framtiden...moahahaha!


Skapelser...

Efter 10 timmars sömn är jag pigg och alert igen och på mycket bättre humör. Har haft en skön förmiddag. Donat på i lugn och ro. Visst har jag en Isabelle som är i en enorm tjatålder, men jag försöker behärska mig när jag hört "mamma, vet duuu..." för tvåhundraelfte gången. Jag och fröken prupp har minsann städat hennes rum idag. Såg ut som en bombnedslag i vanlig ordning. Snart ser det väl likadant ut igen.

Före

En kvart senare

Nåt som verkligen vore behövligt är en bokhylla ... Förvaringskorgar räcker inte till.

Tummen upp för det städade rummet!

Sen måste jag ju visa det fina alla hjärtans dag-hjärtat jag fick som Isabelle gjort på dagis. Det märkliga är att hon gjorde ett EXAKT likadant förra året. Haha... men dom hänger fint bredvid varann på väggen :)

Och så har jag satt upp många av Isabelles skapelser som ett litet kollage på väggen. Frågan är hur mycket man ska spara. Jag är ju en sån som inte kan slänga. Men alla teckningar till exempel kan man omöjligt spara. Jag blir väl en sån som lägger ALLT hon skapat i massa lådor som jag kan ta fram och bli nostalgisk över när jag blir gammal.

Snart lunchdags och sen ska vi göra stan med tant Madde. Ha en trevlig dag!


Mask

Efter en dag på sexan är jag fullkomligt slut. Förra gången la jag mig vid nio och det blir samma sak denna gång känner jag. Var lite kaotiskt i morse för det var stängt där man hämtar kläderna. Varför ska det bli problem så fort jag ska göra nåt? Sprang omkring som en yr höna och svor utav bara den. Och är det kul att betala sin parkering på 30 spänn då man ska vara där och jobba? Sjukt att inte vikarier får parkeringstillstånd. Själva arb.dagen gick någorlunda bra iaf förutom en incident jag inte kan tala högt om... + att jag har haft huvudvärk heeela dagen. Jaa jag klagar och tänk för att det får jag!

Hämtade stumpan på dagis. Och när jag är extratrött så blir hon extrajobbig. När vi hoppade ur bilen bestämde hon sig för att sätta sig ner och äta snö. Ryggsäck, kassar, kanin i ena handen och en tungklump i den andra. Såna gånger får jag psykbryt och skulle helst bara gå in och låta ungen sitta ute och äta sin snö i fred. Tommie kör med den gamla klassikern: "Du får mask i magen". Skiter väl hon i. Maskar är ju roliga!
Nä, man skulle haft ett hus med högt staket runtom så kunna hon sitta där ute. Eller kanske ha en hundgård? Mmm...jag vet...nu går jag för långt. Men jag är så jävla trött och irriterad idag.

Tog en sväng med pulkan till solbågen iaf. Skönt att få lite luft.
Nu ligger min lilla snöätande, maskbärande grodboll och sover. Och det ska jag också göra. God natt!


Graham

Gårdagen blev inte så märkvärdig. Inget blombud från en hemlig beundrare eller så. Fick ett vykort från pappa och Helen iaf. Det är alltid kul att få RIKTIGA vykort med posten!

Men jag spenderade min kväll med Bellis offcourse, och det är inte helt fel. Hade inte köpt något till henne. Hon skiter ganska mycket i. Men utan att jag hade frågat så önskade hon sig gröt till kvällsfikat. Så då "lyxade" jag till det och gjorde grahamsgröt med jordgubbssylt till henne. Den gröten är ju enormt god! Det ska göras på grahamGRYN inte grahamsmjölet. Hon slevade i sig alltihopa på 2 röda. Annars brukar hon oftast få tråkig havregrynsgröt eller yoghurt.

I morgon ska jag jobba på sjukan igen. Måtte det gå bättre med allt denna gång. Nu vet jag ju iaf vart jag hämtar arb.kläderna. Det är ju en fördel. Så i morrnbitti måste vi upp en timme tidigare. (Kanske borde kliva upp 2 timmar innan för att kontrollera så bilen startar...?)

Sen kommer mamma och bror på besök och jag ska försöka hinna med och träna. Och TACK för att dom lagt tillbaka pumpen på söndagarna. Åtminstone EN dag i veckan som jag kan gå på den.

Och från och med nästa vecka så ska vi försöka få bort blöjan på dagis! Går utmärkt hemma så jag hoppas det går lika bra där. Det återstår att se. Hoppas det inte blir ett bakslag. Måste nog ut på stan och köpa flera trosor. Bäst att ha ett lager!

Annars har jag väl inte så mycket att förtälja.
Tjing!

<3




Min älskade skatt. Det bästa i min värld...

Poop-update

Natten har vart lite konstig och lite orolig. Men först måste jag säga att jag blev väldigt impad över att Isabelle lyckades poopa på toa igår. Hon satt och åmade sig i badkaret, förstod att det var nåt på G och hon brukar vanligtvis totalvägra potta/toa då det gäller tvåan men nu orkade hon inte hålla emot. Det har ju vart stopp hela helgen tyvärr, men då minsann kom det ett plask i toa. Underbart. Jag blev helt till mig, fast hon såg mest skeptisk ut. Jag hojtade glatt om att bajskorven också fick bada minsann. Men Isabelle rynkade bara ihop sina små ögonbryn. Sen fick hon bada vidare.

Men nu till den oroliga natten. Hon somnade ju fort. Men vid nio-tiden så hör jag ett tjut ifrån hennes rum. Jag rusar dit och då sitter hon i sängen och smågrinar och säger att det kommer bajs och det gör ont. USCH stackars liten. Måste börja peta i henne plommon varje dag tror jag. Det blir så allra helst på helgerna då hon dels äter mer onyttigheter och att hon är utan blöja mer och inte säger till att hon behöver gå. Bytte blöjan och fick lägga sig igen. Men hörde att hon var uppe och tassade medan jag låg i soffan och tittade på tv, sen gick hon tillbaks till sängen och ropade efter täcke. Strax efter jag lagt mig så kom hon och la sig med mig. Rullade hit och dit, bonk och bank.

På morgonkvisten vaknade hon till och klev upp på en gång och skulle se tv. Jag antog att klockan var halvsju för hon brukar vakna strax innan klockan. Och så hör jag att hon knäpper igång tvn och det blir inget ljud. Går upp och ser att inte ens barnprogrammen börjat än. Klockan var strax innan fem!! Då fick hon minsann lägga sig igen och somnade på min mage som en liten bebis :)

Gick bra att lämna på dagis trots att det var en vikarie som tog emot. Hon hade sin nytvättade kanin med sig som hon sniffade flitigt på.

Ungefär så har det sett ut för oss på sistone. Bra att veta för alla andra? Kanske inte, men jag har faktiskt inget att göra. 2 timmar kvar tills jag får hämta pluttan på dagis :)

Och titta söta kortet på min lilla bebisgroda!


Hon låg som en liten groda på mig i natt, precis som förr i tiden.
Fast hon är aningen större nu än då. Trots smärre andningsproblem från min sida så är det ju vrålmysigt.

Happy valentines day!


Getöga

Helgen spenderades i Ljusdal. Den har vart väldans lugn och behaglig. På lördagen blev det ju en fika på finess med Linda. Tyvärr hann jag inte njuta av min räkfralla/dammsugare pga. Isabelle som var färdig på ca 2 sekunder och ville ner och åka båten som finns på nedervåningen på centrumhuset. Stressmomentet nr 1. Sen åkte vi HEM till Linda (o Ante). Där fick stumpan leka av sig i Almas rum. Sen tog vi oss en sväng till Låka, fick mat. Vräkte i mig plättar. Alltså den här helgen har inte vart nådig. Jag vet inte om mitt lchf-försök är på väg att gå åt helvete. Är man utan kolisar så mycket blir man ju helt galen när man väl får i sig och vill bara ha mer och mer och mer. Att det ska vara så jävla svårt att hitta nån slags balans. Fan.

På kvällen åkte vi till Linda & Ante igen och kollade på melodifestivalen. Även nu var Isabelle med. Det går ju bra att ha med henne, men det blir inte samma sak. Man hinner inte prata som vanligt liksom. Men hon lekte, spelade på vuvuzelan, krossade såklart en prydnad, ställde till en oerhörd oreda, vi käkade upp alla ostkrokarna, sen stack vi när Isabelle höll på att somna. Trevliga besökare vi är :) Hon somnade i bilen såklart men lyckades bära in henne, klä av och slänga i säng utan några protester. Sen hämtade jag mami vid tolvslaget. Har inte sett så mycket av henne i helgen för hon har jobbat en massa.

Väl hemma i Hudik så blev det lite shopping på maxi, sen har vi käkat tacos med T, badat, läst och nu somnade fröken bautafort. Blir nervös när hon somnar fort, då känns det som hon är sjuk eller nåt. Men nu hoppas jag att jag kan jobba mina 3 dagar nu då. Sen har jag iofs helgen också. Så ser det ut till veckan.

Snart blir det att kasta ett getöga på solsidan :)


Flätsöndag


Inskaffade en fikus idag


Degat


Smoothie-time

Ljusa dalen

Det hade lättat i snöovädret när vi åkte vid lunchtid idag. Skönt. Så vi kom fram till Ljusdal i säkert förvar.
Nu sitter jag och har Amandas blingbling på mig. Känner mig het. Väntar på att maten ska hamna på bordet. Underbart att komma hit och bli ompysslad :D Vi gav en liten present för vår uppskattning iaf, en tidig alla hjärtans dag-present som blev ett örngott där det står "världens bästa mormor" på. Snällt va? :) Måste försöka jobba upp min karma eftersom den tydligen straffar mig om och om igen. Skänkte även 30 kr till "Barnhjärtan". Googla och skänk ni med! 30 kr har man råd att lägga ut på sånt. Bara att skicka sms.

Isabelle sitter och sjunger och babblar och leker utav bara den med alla sina grejer hon har här.
I kväll blir det fredagsmys. What else?




Enda bilderna jag hittade på denna dator :)
Trevlig helg allihopa, för det ska jag ha!


Dryg dag

Ännu en dryg dag börjar lida mot sitt slut. Lånade Tommies bil i morse som inte startade. Var dock inget mer än batteriet. Men det var ju inget jag kunde göra något åt i morse. Panik eftersom jag skulle jobba på sjukan. Powerwalk dit. Passerkortet funkar ej! Arbetskläderna låg inte där dom brukar ligga. Frågade ett antal personer och hamnade tillslut rätt. Kom upp på avdelningen 6.55, svirade om på chefens kontor och började jobba. Jag kom ju i tid för jag gick ut till bilen i tid eftersom jag hade höga förhoppningar om att jag skulle kunna sitta i lugn och ro och dricka kaffe där. Yeah...right. Men dagen på avdelningen gick bra med trevliga patienter och trevlig personal.
Sen fick jag plumsa hem i snöstormen. Är inte det också typiskt? Vi ska ju till Ljusdal i morgon. Men ser det ut så här vet jag inte om jag har nån lust att åka ut på vägarna. Har även tvättat. Men efter den här jobbiga dagen så hoppade jag ner i ett varmt bad med min lilla älskling. Då blev det genast mycket roligare.
Just nu känner jag mig enormt trött. Och ska banne mig lägga mig inom en väääldigt snar framtid.



Mmm...

Idag kom mammsen på besök. Passade såklart på att träna lite. Blev kort men intensivt. Hann även med lite handling. Korvpytt till lunch, spenatsoppa till middag!

Isabelle är pigg men är kass i kistan. Vi är hos Tommie nu. Hon ska få sova här i natt för dom frågade om jag kunde jobba på sjukhuset i morgon. Det var ju så längesen, så det ska bli kul med lite omväxling. Eller är det vinterkräksjukan så man ska vara den "lortiga" igen? Det återstår att se. Alltid lika spännande att komma dit. Man vet aldrig vad som väntar :)

Just nu är jag enormt sugen på den kalla oboyen Isabelle suger i sig...
För övrigt längtar jag till helgen, allra helst för jag ska få träffa Nordan i egen hög person! Och så längtar jag efter finess. Har inte vart dit på fleeera månader. Vill ha deras dammsugare! Mmm...

Sagostund

Inga kräkor i natt. Härligt. Kanske inte var magsjuka? Ätit nåt konstigt? Vad vet jag. Får se hur dagen ser ut om det blir nåt jobb/dagis i morgon eller inte...
Idag skulle iaf mamma komma och hämta sin bil och umgås lite med oss. Då ska jag passa på att träna.
Men nu är det sagostund med fröken prupp.

Toast

Igår blev det 2 våfflor över och jag avskyr att slänga mat så jag slängde in dom i kylen. Så idag tog jag fram mina gammelvåfflor, la upp en och la på skinka och ost och sen den andra våfflan ovanpå, in i micron och vips så blev det som en toastmacka. Jättegott faktiskt! Hade tyvärr ingen tomat hemma, annars skulle det nog blivit ännu godare.
Ett litet lchf-frukosttips sådär... :)

Lchf-våfflor

Idag gjorde vi våfflor till middag. Det gick väldigt lätt och var väldigt gott!
Hittade receptet på Lchfrecept.com. Därifrån får jag mycket inspiration.

Ingredienser:
2 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk fiberhusk
1 "knivsudd" bakpulver


Gör så här
Vispa ihop alla ingredienser.
Grädda våfflorna

Jag serverade våfflorna med hallon, blåbär och vispad grädde.
Jag har läst att vissa lchf:are käkar sådana till frukost med en kopp kaffe. Det ska nog provas på.
Och man kan gärna hälla i lite kokos om man gillar det.




Förnekelse...

Jag: -Isabelle, har du bajsat?
Isabelle: -Mamma...nu vet inte jag vad du säger...

Kaggesjuka

Jag hade en konstig känsla i magen igårkväll. Isabelle somnade ju som sagt väldigt fort, vilket var mysko. Sen hörde jag henne pipa ett antal gånger under kvällen. Hon kom över till mig strax efter jag lagt mig. Hon hade ett märkligt flin på läpparna. Jag kände på pannan, men hon var inte varm. Jag tänkte ändå att det vore typiskt om hon skulle bli sjuk nu när jag lovat komma tidigare till jobbet. Och det var ju en hel månad sen sist...(!)
Kl 2 så la hon en rejält äcklig kräka i sängen. Mysigt värre. Hopp, magsjuka som alla andra.
Resten av natten var iofs lugn fast jag kunde inte sova. Låg och oroade mig för jobbet, och minsta lilla läte från stumpan var jag beredd att slita upp henne för att rädda det nya lakanet. Men det kom inte mer.
Jag ställde dock klockan på halvsex för att kunna ringa vikarien då. Hon ställde upp! Så himla skönt. Sen ställde jag klockan på halvsju för att ringa jobb och dagis. Suck...jag är så trött nu.

Idag är hon pigg ändå, och har ätit lite banan och macka. Ingen lunch ville hon ha. Får se hur det blir i kväll. Det brukar komma tillbaka då... bäst att stanna hemma några dagar så hon inte smittar någon.
Trist att sitta hemma. Skulle vilja ut och inskaffa vitpeppar och blåbärssoppa. Får ringa och göra en beställning med nån kanske... Fint väder ute också. Gick till tvättstugan och lyckades få en tvättid på torsdag. Jag som tvättade i söndags. Inte bra planering att få magsjuka nu. Måtte jag inte drabbas...

Nä snart ska vi nog ta en middagslur.
Ha en bra dag!

Baconkyckling

Eftersom man är hemma och vabbar idag så hade jag tid att lägga ner lite mer tid på maten.
Jag tog det jag hade hemma. Det blidde ännu en bacon -och kycklingrätt.

Man behöver till ca. 4 pers:

3 kycklingfiléer
1 paket bacon
½ paket philadelphiaost -vitlök&örter
½ paket philadelphiaost -naturell
2½ dl grädde
En halv buljongtärning
Salt, peppar, paprikapulver
Riven ost

Gör så här:

Stek kyckling och bacon
Lägg i en ugnsfast form
Häll i färskost, grädde, kryddor, buljong i stekpannan och låt det smälta och puttra en stund
Häll såsen i formen
Strö riven ost på
In i ugnen på 200 grader i ca. 20 minuter.

Jag serverade det tillsammans med broccoli.
Riktigt gött och än en gång har jag några matlådor att fylla frysen med!



Ärlighet varar längst...

Isabelle är väldigt mysig på kvällarna. Hon vill gärna ligga och hålla på med mitt hår (bättre om hon snurrar mitt hår än hennes...) Vi låg framför tvn och myste framför bolibompa i kväll, och så sniffar hon på mitt hår och säger:
-Blä, luktar illa.
Ja, det stämmer att jag luktar ganska illa eftersom jag är i en ganska rökig miljö om dagarna.
Sen kläcker hon ur sig: -Du måste duscha!
Hmm, ja jo det har hon fullständigt rätt i.
Så det ska jag nog ta och göra nu.

Tänk om man själv skulle våga säga till vissa när dom stinker. Nä då skulle man bara vara oförskämd.
Själv tycker jag att ärlighet är ganska uppfriskande.
Man borde vara lika ärliga som barnen... Man kan faktiskt vara det på ett snällt sätt.

Ärlighet varar längst...



Blä för mammas hår...


The mist

Förra måndagen började uselt, men idag har det vart alldeles ypperligt. Mest pga. att min bil nu funkar. Ska avboka min tid på OK i morgon. Tänk vad mycket pengar jag sparat in nu för snälla Göthe fixade biffen. Han har magiska fingrar och kan typ allt! Och vet ni vad felet var? Centrallåset. Alltså vi måsta byta ut en sån där liten grej. Fan nu står det still i huvudet :P Men det är fixat hur som helst! Känns såå jävla underbart!

Sen åkte jag hem till T. Han hade hämtat Bellis på dagis. Där blev man bjuden på hamburgare. "Svenska hamburgare" är såå mycket godare än Scan´s och alla andra skitburgare kan jag säga. Till det fick jag ost och dressing. Mumma!

Nu är jag och tösen hemma och Isabelle somnade fort! Kanske haft en hård dag på dagis? I morgon ska vi dit tidigare än vanligt. Redan halvsju. Men då får vi sluta en timme tidigare med, vilket är skönt :)
Och så kanske mami kommer på besök.

Och så måste jag nämna en film jag såg igår. The mist. Den handlade om hemska monster och var lite obehaglig. MEN slutet var det absolut värsta slutet jag sett. Det var inte dåligt, men det var ett så fruktansvärt olyckligt slut så jag mår fortfarande dåligt över det. Usch... var jättedeppig när jag la mig igår.

Nä nu ska jag sitta och sukta framför halvåtta hos mig :)




Effektiv

Igår hade jag en riktigt effektiv dag må jag säga. Amanda sov ju över hos oss, ett tillfälle man måste ta vara på.
Började på förmiddagen med ett träningspass. Sen handlade jag i lugn och ro. När jag kom hem igen så gjorde vi lite tacos utan tacos...igen! Mmm, göttans! Sen gick vi ut i det vackra vädret och lekte i snöhögarna. Synd att vi inte kunde göra nån snögubbe. Och sen var det dags för tvättid. Skjutsade ner Amanda till bussen också. Isabelle somnade såklart i bilen och det blev därför en lååång nattning på kvällen.

Klippte luggen på stumpan igen. Den växer ju gräsligt fort. Hon har ju så himla rakt hår så det är ganska svårt att få till det. Minsta lilla ojämnhet syns ju. Men hon var jätteduktig och satt stilla så det blev ganska bra. Sen fick hon bada och duscha. Satt och duschade lääänge. Tillslut fick jag säga stopp så hon inte skulle förvandlas till ett russin. Kvällsfika, saga och sen sängen. Sen blev det många vändor upp och ner för fröken så jag missade halva solsidan. Upp för att välja gosedjur, upp för att bajsa, ett försök att få komma till mammas säng, mera täcke, mera vatten, mera bajsning. Hon somnade inte förrän efter nio nån gång.

Den här veckan väntar fyra dagars jobb, förhoppningsvis en levande bil och till helgen kanske Ljusdal...
Have a nice week!


Världens finaste gubbe

Igår satte sig Isabelle och målade med sina vattenfärger och SE det fenomenala resultatet nedan!



Jag blir så stolt i mammahjärtat när min lilla tjej på 2½ år kan göra en så här FIN gubbe. Hon påstår att det är en snögubbe. En snögubbe med ben. Världens finaste i mina ögon! Visst är hon väl duktig?
Jag blev helt till mig. Jag har inte sett att hon lyckats så bra förr. Måste nog ramas in :)

Kalasande

Idag var vi iväg på lite kalasande i söderrå eftersom Elin fyllde år. Massa gott fika fick vi. Isabelle och Gabrielle busade på som vanligt. Återkommande ord från dom båda var: "-Det här är min. Det här är mitt. Nä MITT." Plus att dom började sitt samtal med att beklaga sig för varann.
G: -Jag har ont i läppen.
I: - Jag har ont i benet.
Stackars barn, vilka bekymmer :)
Efter det så åkte vi och hämtade syster-yster på bussen. Hon ska sussa här i natt. Har nu suttit och kikat på melodifestivalen. Men snart gör vi nog kväller...


Trötter

Igår började jag dagen med att ge bort mitt dyrbara blod. Och idag finns det bildbevis i HT. Nåt som fler borde göra! Det går väldigt fort, och så får man fika och en gåva efteråt. Jag valde en necessär den här gången.
Sen tog jag en sväng på stan. Tänkte inte köpa nåt till mig själv men kom hem med 2 par stövlar, byxor och tröja. Allt för väldigt förmånliga priser. Jag älskar REA. Och halva priset här och där. Fullkomligt underbart! Mest nöjd är jag med ett par svarta skinnstövlar utan klack som jag letat efter länge. Lovely!

På kvällen var jag till T och I. Kikade på "I rymden finns inga känslor". Efter en kvart gick det en propp. Men efter mycket om och men så såg vi fortsättningen. Jag tycker faktiskt inte den var särskilt bra. Men men, smaken är som baken :)

Idag var jag iväg på bodypump. Jag går alldeles för sällan och det är så äckligt jobbigt. Men men... skönt när det är gjort. Anmälde mig till 2 "nybörjarkurser" som dom ska ha i gymmet. Ingen har ju instruerat mig hur man ska göra. Känns som man säkert gör lite fel här och där, så det ska bli bra att veta.

Isabelle är nu hemma igen efter 3 nätter hos sin pappa. Full fart! Och jag är så jäääkla trött och har ont i nacke och huvud vareviga dag. Vad är det för fel på mig? Skulle helst vilja sova typ jämt.

I kväll blir det lets´s dance som vanligt och i morrn börjar melodifestivalen! Får icke missas!
Trevlig helg!


Slut på friden när mitt lilla yrväder drar fram i stackars soffan... :)


Nån som är pigg iaf...trots att vi missade middagsluren idag.

Blöt

Idag kom Madde på besök. Mycket trevligt med lite sällskap! Vi lagade till tacoköttfärs med sallad och såser (bröd till gästen). Myyyycket gott. Åt alldeles för mycket. Sen lite snickelisnackande om allt möjligt. När hon åkt hem så åkte jag till gymmet trots att jag var dödstrött. Duktigt va? Så sent som nästan nio har jag aldrig vart där förr. Mycket folk när jag kom, men dom stack fort. Skönt.

Nu har jag duschat. Har blött hår. Ganska orutinerat från min sida. Kanske gör nån fläta...orka föna. Det gör jag typ aldrig. I morgonbitti, redan klockan 8 ska jag till sjukhuset och ge bort en skvätt av mitt värdefulla blod. Lyllos den som får dom dropparna. Då kommer jag synda juice och macka (biktar alltid på bloggen), annars ramlar jag nog ihop. Undrar vad jag ska ta för gåva den här gången? Förra gången blev det en sportbag som vid det här laget är mycket välanvänd. Ska bli spännande att se vad det blir.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.





Jag och min gullgroda som jag inte sett sen igår. Abstinens! Bilden är nog från i julas... Fejk-smile? Nee...

Byss

Igårkväll lämnade jag tösabiten till far sin. Gick sen hemåt och stekte julkorv. Fyfan vad äckligt det var. Kollade i frysen efter något annat och tront på fan att mamma lämnat en glass där. Jag har noll självbehärskning och klarar inte av att ha några sötsaker hemma så jag slevade i mig glassjäveln. Fan! Jag skänkte till och med bort mitt socker eftersom jag kan få för mig att baka annars. Det har vart svårt med nyttighetsbiten dom senaste dagarna. Men jag ger inte upp så som jag gjorde förr. Så fort jag tog nåt onyttigt så var dagen/veckan förstörd och man kunde bara fortsätta. Nu är det en ny dag och nya möjligheter. I kväll MÅSTE jag iväg och träna. Eftersom jag ska på blodgivning i morgon så kommer jag må lite risigt och vara trött några dagar efteråt.

Idag åkte jag buss till jobbet för första gången. Ganska skönt att få en morgonpromenad ner på stan. Och lite skönt var det att sitta och få skjuts i en varm buss. Men jag vill inte att det blir en vana. Jag kom ju försent för inga tider passar ju. Men men...sen kommer mamma och hämtar mig och jag ska få låna hennes bil ett tag nu.
Vettetusan vad jag ska göra med min bil. Batteriet har laddats så det är inte det felet. Startmotorn kan det vara, men Tommie har knackat på den och försökt rullat igång den, men icke. Finns det nåt billigt ställe där dom kan göra en felsökning eller måste jag till Volvo igen?

Jaja...idag jobbar jag till fyra sen har jag helg :) Har en dejt med Madde sen. Ska bli lajbans!
Ha en bra dag!

Älskade lillebror

Efter jobbet idag så åkte jag och Isabelle till sjukhuset och hälsade på min älskade lillebror. Han var väldigt trött. Han mår självklart inte bra, men han var ändå sig själv. Jag önskar jag kunde göra någonting för honom, men överlämnar det till dom som kan. Jag tog med lite godis, festisar och en bok. Tror han uppskattade att vi kom. Hoppas av hela mitt hjärta att han mår bättre snart och får komma hem. Det är ingen hemlighet det som har hänt, dom flesta vet det redan genom forum, bloggar och tidningar, men ändå kan jag inte skriva ut själva orden. Det är svårt att säga dom högt och det är lika svårt att skriva ner dom. Det är en tuff tid nu, men nog ska vi klara av detta också.

Tack till alla er som inte gav upp!