The mist

Förra måndagen började uselt, men idag har det vart alldeles ypperligt. Mest pga. att min bil nu funkar. Ska avboka min tid på OK i morgon. Tänk vad mycket pengar jag sparat in nu för snälla Göthe fixade biffen. Han har magiska fingrar och kan typ allt! Och vet ni vad felet var? Centrallåset. Alltså vi måsta byta ut en sån där liten grej. Fan nu står det still i huvudet :P Men det är fixat hur som helst! Känns såå jävla underbart!

Sen åkte jag hem till T. Han hade hämtat Bellis på dagis. Där blev man bjuden på hamburgare. "Svenska hamburgare" är såå mycket godare än Scan´s och alla andra skitburgare kan jag säga. Till det fick jag ost och dressing. Mumma!

Nu är jag och tösen hemma och Isabelle somnade fort! Kanske haft en hård dag på dagis? I morgon ska vi dit tidigare än vanligt. Redan halvsju. Men då får vi sluta en timme tidigare med, vilket är skönt :)
Och så kanske mami kommer på besök.

Och så måste jag nämna en film jag såg igår. The mist. Den handlade om hemska monster och var lite obehaglig. MEN slutet var det absolut värsta slutet jag sett. Det var inte dåligt, men det var ett så fruktansvärt olyckligt slut så jag mår fortfarande dåligt över det. Usch... var jättedeppig när jag la mig igår.

Nä nu ska jag sitta och sukta framför halvåtta hos mig :)




Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Anonym

säkring..

2011-02-08 16:25:25

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0