"vilka imponerande skor du har mamma". Jo ...

img_4191 (MMS)

"vilka imponerande skor du har mamma". Jo man tackar! Det ska jag komma ihåg i kväll när jag hänger med Sigge Hill och knappt kan gå.


Anna Eleonora Isabelle 4 hela år idag! Var...

img_6177 (MMS)

Anna Eleonora Isabelle 4 hela år idag! Vart tog dom åren vägen? Jag kan garantera att födelsedagsbarnet haft en underbar dag med en hel drös av presenter som ligger utspridda över hela lägenheten! Tusen tack allihop!


En ynka dag ledigt denna vecka. Den spende...

img_0414 (MMS)

En ynka dag ledigt denna vecka. Den spenderades med bellis först i borgarparken, sen tog vi en sväng till bibblan, drog en raggarballe på stan med en jävla massa blod och Andreas serverade rejäla mjukglassar till efterrätt. Sen har det lagats mat så man har inför grishelgen och bakade en kramforskaka så vi har nåt att bjuda på tills kalaset på måndag! Hinner nog inget mer. Nu jäser vi framför Nicke nyfiken och wordfeud. God afton alla sköna maskar!


Lördagen

Lördag=Ledig dag, och då passar man på att rida och cruisa lite!



Bellis red jättebra på Pysen. Blidde även lite travande!


Brummade runt i ett stycke Impala på kvällssidan!


Sällskapade med Sandra, Olivia och Isabelle.



Sötaste raggarbrudarna!

Härlig dag på stranden! Jag har rätt så tu...

img_7874 (MMS)

Härlig dag på stranden! Jag har rätt så tur med vädret på mina lediga dagar! Nästan på en gång när vi kom dit fick Isabelle en sticka i foten. Efter mycket pip från henne så somnade hon. Hon var iofs uppe sex i morse så det var välbehövligt. Jag skulle också vilja ligga på en strand och sova! Nå väl. Skön dag med sköna bönor!


Jag vill ut och fiska, men än så länge har...

img_0315 (MMS)

Jag vill ut och fiska, men än så länge har vi bara vart på land. Som vanligt har vi spenderat några dagar i Ljusdal. Hälsat på här och där, loppisar, ohälsosamma måltider, festligheter, osv. I morrn blir det dagis för första gången på länge. Hoppas inte alla våra fröknar har semester. På tisdag måste jag hitta barnvakt för några timmar. Nån som känner sig manad? Dagis stänger halvsex och jag slutar halvsju. Blir ju Inge bra! Men det löööser sig... sa han som sket i vasken. God natt!


Började veckan med att bli inringd på jobb...

img_1148 (MMS)

Började veckan med att bli inringd på jobb sju i morse. Det gick ju det med eftersom inte bellis var hemma. Efter jobbet tog jag och stumpan bussen till Ljusdal. Nu blir hon där till torsdag medan jag jobbar. Trots att jag oftast saknar ihjäl mig så känns det viktigt att hon får några veckors paus från dagis. Nästa vecka ska hon tillbaks och även då måste jag pussla och fixa så nån kan hämta henne. Jag är glad att så många ställer upp iaf. Nu ligger jag hemma i min ensamhet och i morgon ska jag upp med tuppen igen. Ha en trevlig vecka folket!


Jag tar vara på mina lediga dagar måste ja...

img_3148 (MMS)

Jag tar vara på mina lediga dagar måste jag säga. I torsdags tog vi första doppet i gunnarsbosjön (farmor och Elin på bilden). Sen blev vi bjuden på strömming efter doppet. Gött! På kvällen blev det grillning med Elin och Anna. Också gött! Drog på järnvägs på "torsdagskul" vilket inte blev så värst kul. Jan Johansen som gästartist. Wohoo! Igår spenderade vi hela dagen på delsbo utomhusbad. Paradiset för Isabelle. Skönt även för mammor! Avrundade dagen med mjukglass med Madde och Elin. Lovely! Idag har vi fyndat några saker i bricka och nu är vi hemma i hudik nån dag igen. Ä l s k a  s o m m a r !


4 års-kontroll

Idag var vi på BVC. Isabelle dras ju med jobbiga eksem och mollusker, men idag när vi väl hade en läkartid så fanns det knappt en enda onormal prick...såklart! Vi fick som vanligt recept på mildison och miniderm. Jag tog även upp hennes "Va-fasoner". Det verkar som hon inte hör något, men tydligen skiter hon lite i helt enkelt. Ingen vaxpropp alls. Sen fick vi till och med göra ett riktigt hörseltest med såna där pipljud i hörlurar. Det fixade hon galant. Passade även på att klämma in en 4 års-kontroll, med syntest vilket gick jättebra även det. Talet var bra, men just bokstaven R funkar ju inte, det nämnde dom både på dagis och BVC. Jag har inte ens tänkt att det är ett problem ännu. Jag tycker ju att hon fortfarande är en bebis som inte borde kunna prata tydligare, men men...  :) Hon har även passerat 16 kg och är över metern nu! Det var en duktig tjej som förtjänade sina 2 klistermärken idag!

Nu på kvällskvisten tog vi en joggingpromenad. Jag blev ju helt plötsligt en häst. Jag har aldrig tänkt på det förr, men vår vagn funkar ju faktiskt att springa med. Jag kanske bara har förnekat det...



Hästen och ryttarn ute på vift




Fina dagar i Ljusdal. Hade sällskap av sot...

img_9028 (MMS)

Fina dagar i Ljusdal. Hade sällskap av sotis när jag och Elin styrde upp inför lördagens batalj. Nu har jag över en veckas ledighet. Skööönt! Vad som händer dessa lediga dagar återstår att se.