Psykiatrin...

Dagarna ser annorlunda ut nu alltså. Det känns fortfarande ovant att inte ha ett jobb att gå till. Denna vecka verkar det inte bli något sånt alls. Men i morrn åker jag till Gävle för lite kvalitetstid med Nordis och få sova i hennes sköna säng! Love it! På torsdag har jag mitt livs första tenta. Jag känner mig jätteosäker på allt. Inom psykiatrin flyter allt ihop, allt är så luddigt och skumt. Får se hur det går... Egentligen kan jag ju bara tänka på mig själv och mina bekymmer så då borde jag nog kunna ge svar på alla frågor. Jag känner ju såklart att jag är drabbad av allt jag läser om. En hypokondrisk, deprimerad, autistisk, ocd-drabbad borderlinare med social fobi och koncentrationssvårigheter som förmodligen beror på psykodynamiska orsaker. Yes, that´s me! Kommer gå bra det här. Jag är som gjord för psykiatrin! Jag ÄR psykiatri. Längtar tills jag får börja jobba med det!







Nu har jag tagit hem bandet från jobbet, o...

img_1454 (MMS)

Nu har jag tagit hem bandet från jobbet, och det verkar komma till användning faktiskt. Tyvärr inte av mig dock. Dagen har vart fantastiskt skön. Vart ute hela dagen. Duktig som jag är så smörjer jag in mig med solkräm för jag har lärt mig mina läxor genom åren. Nådde dock inte hela vägen ner på ryggen, och det syns där solkrämen slutar verka om jag säger så. Fick god mat och tårta i söderrå idag. Satt som en smäck. Det är ju trots allt morsdag. Fick en tussilagobukett av bellis. Kunna inte blitt bättre. Natti Patti bloggy!


Idag tog jag och bellis en sväng på stan. ...

img_4118 (MMS)

Idag tog jag och bellis en sväng på stan. Vi kom hem med fina välbehövliga köp men enbart till mini-me. Linne, tights, keps och sandaler. Perfa! Sen har vi inte gjort så mkt. Donat med blommor och blåst såpbubblor. Har en pirre i ugnen, sen ska vi väl ut en sväng och köpa nödvändigheter till schlagern. Känner mig en gnutta uttråkad. Men men så är det.


Sicken underbar dag! Men jag har inte hunn...

img_5188 (MMS)

Sicken underbar dag! Men jag har inte hunnit med att ligga och pressa tyvärr. Fullt upp. Inga tider att passa men ändå stressar jag som ett as. Det är väl onödigt. Bellis lämnades på eken idag för första gången. Avdelningen för större barn. Gick väldans bra. Hon gillar ju äldre mer. Bebisar är totalt onödiga! I helgen har vi väl inte så mkt för oss. Kommer solen igen så ska den utnyttjas. Trevlig helg!


Isabelle hittade skurmoppen igår. En sån s...

Isabelle hittade skurmoppen igår. En sån som ser ut att ha rastaflätor typ. Alltså hade moppen hår enligt Isabelle. Mopphår kan man säga. Men det är ju även lätt hänt att man råkar säga snopphår.


Att ligga och sola  halvnäck på balkongen,...

img_0497 (MMS)

Att ligga och sola  halvnäck på balkongen, tittandes på mina små jordgubbs och smultronplantor, en kopp kaffe i handen och en nöjd bellis är arbetslöshetens framsida.


Idag har jag gått intro på ett av mina som...

img_2664 (MMS)

Idag har jag gått intro på ett av mina sommarvik. Boendestödjare verkar vara otroligt intressant och med varierande arbetsuppgifter. Det största hindret är dock mitt usla lokalsinne. Men det finns säkert nån gps-app som man kan ladda ner?! Nå väl, mycket info har tryckts in i min skalle idag. Varvade ner med lite fika i forsa, och kusinerna busade på som vanligt :) i morrn är det enbart lite blodgivning som står på schemat. God natt!


Idag fyller syrran år och jag jobbar hela ...

img_4705 (MMS)

Idag fyller syrran år och jag jobbar hela dagen och kvällen. Men en tårtbit skulle sparas till mig. Jag längtas! Stumpan är väl på barnens dag i folkparken med momme nu. Ponnyridning och fiskedamm. En liten tradition dom har. Nå väl. I morrn far vi hemåt mot en ny spännande vecka. Tjing!


Sköna dagar i Ljusdal. I morgon är det lop...

img_4464 (MMS)

Sköna dagar i Ljusdal. I morgon är det loppis som gäller på lilla vintergatan! Man får ju kämpa för sitt levebröd nu förtiden. Kom och köp! ;)


Efter lite promenix, dagis och traktoråkni...

img_6619 (MMS)

Efter lite promenix, dagis och traktoråkning så har vi nu tutat och kört till den ljusa dalen där vi stannar ända till på måndag. Jobb för hela sommaren fixat också. Spännande! Skepp o hoj!


Ett nytt kapitel

På födelsedagen blev jag firad ordentligt och hade besök hela dagen lång. Fick en massa fina saker och jag kunde inte vart mer nöjd! Älskar att ha fina människor runt omkring mig!

Dagen efter började ett helt nytt kapitel i mitt liv, eller hur man nu ska säga. Ibland går livet sina egna vägar, man kan inte kontrollera allt och nu har jag ingen aning om vart jag är på väg. Det känns otroligt konstigt och orealistiskt och fruktansvärt läskigt att jag nu inte längre har ett jobb att gå till. Det här var mitt sjätte år med samma arbetsplats och samma människor runt omkring och nu är det slut. Även om jag vart på jakt efter nytt jobb så känns det bara så obeskrivligt tomt.

Jag klarar mig över sommaren. Det är förmodligen till hösten helvetet börjar om jag måste börja stämpla. Jag håller tummarna för att komma in på någon utbildning.
Och Isabelle får nu gå på dagis 3 timmar per dag. Men det blir nog knappast varje dag. Det känns också konstigt. Och hon är mycket besviken på att hon inte längre får äta frukost på dagis. Hon som brukar sleva i sig minst 3 portioner gröt om mornarna. Min gröt är tydligen inte lika omtyckt.

Nå väl... denna vecka har jag fått två arb.pass i Ljusdal, så i morrn åker vi dit, och på lördag ska jag träffa tjejerna. Det ska bli riktigt kul!



27 år idag! Men ser inte ut att vara en da...

img_0764 (MMS)

27 år idag! Men ser inte ut att vara en dag över 25. Nu är det bara att invänta folket, sen börjar frosseriet. Först till kvarn då det gäller nougatkakorna. Ha en fin dag! Grattis till mig! Tack!


"Hej! Jag känner för att visa upp mina ble...

img_0227 (MMS)

"Hej! Jag känner för att visa upp mina blekfeta ben på bloggen." nä jag ville bara visa alla mina fina blåmärken. Visa hur ball jag är liksom. Att jag klagar inte när gubbjäklarna envisas med att skjuta på mig i stället för mål. Tror dom missat poängen. Nå väl. Skjut på bah! Snart är det dock sommar och detta är väl inget jag vill skylta med då men... Skitsamma! I morrn åker vi hem. Då ska jag baka dom godaste kakorna i världen. Typ det jag planerat. Trevlig helg önskar jag och benen. P.s dom ser värre ut i verkligheten. Tjing!


Idag har det vart fullt upp hela dagen. Is...

img_1237 (MMS)

Idag har det vart fullt upp hela dagen. Isabelle fick leka med gabrielle i morse när jag var på mitt framtida sommarvik och kollade läget. Tycker det verkade jättebra. Ska bli spännande att prova nåt nytt. Sen åkte jag och bellis till Volvo där pappan stannat med tradarn. Då fick hon sig en åktur. Sen blidde det bullfika och cykling med Lucas. Och nu är vi i Ljusdal och ska orka spela innebandy sen. Phu! Det var det.


Isabelle är min lilla person. Hon är i en ...

img_4575 (MMS)

Isabelle är min lilla person. Hon är i en så rolig ålder, frågar en massa hela tiden. Idag sa hon att hon hade blivit en ganska stor tjej, fast "jag är ganska kort".  Och inne på affären skulle hon köpa risifrutti och valde den som var gul som kiss. Hon fixar och donar här hemma, hittar på historier som hon berättar för mig och flocken, några grannbarn följde med upp en dag. Då visade hon alla sina grejer och bilder på pappa som heter Tommie och mormor som heter mormor. Hon är så stor nu, min lilla älskvärda person.


Blodigt

Helgen är över. Jag har mest jobbat. Fast när jag jobbar helg känns det bara som jag jobbar på låtsas. Nu är det måndag och nu är det på riktigt.

Hämtade Isabelle hos pappsen igår, då skulle skulle hon skena runt vid vändplan på solbågen och vurpar självfallet och gör illa handen. Blev lite ledsen. Men när vi kom till bilen såg hon att det var BLOD på handen. AAAAAAGGGHHHH! BLOOOOOOOOOOD! Sicken panik! Plåster asap. Sen somnade hon på soffan direkt när vi kom hem, alldeles likblek. Inget vårdarbete för henne när hon blir stor tror jag.
Själv stänkte jag ner hela min tröja med näsblod här om dagen. Om man stoppar in en bomullstuss i näsan bör man inte klämma på den när man ska byta tuss. Det blev ett splatter-stänk på tröjan som taget direkt ur en skräckfilm.

Denna vecka består av jobb fram till onsdag. En tripp till Ljusdal på torsdag. Sen måste jag ta en titt där jag ska jobba i sommar, få schema, lämna in schema till dagis som egentligen skulle vart inne 15 april. Ooops. Men vad gör man när man inget vet? Fixa vikarier, ringa om mitt bredband som inte funkar, baka kakor, söka utbildningar, handla en massa, osv. Sen kan man ju hoppas att bilen rullar framåt och inte får för sig att stanna. Nu är det nånting fel igen... Det lät ju som en kul vecka! Hatar en massa måsten!

Have a nice week folks!

Önskelistan

Idag fick jag sms från min mamma.
"God morgon Möna. Och så vill jag ha din önskelista med normala saker på."
Normala? Brukar jag inte alltid skriva normala grejer eller? Och brukar man skriva önskelistor när man fyller 27?
Svar: Ja.

Här kommer den Mammut (och om nån mer undrade...)

*Blomgrejer till balkongen -Plantor, blomlådor, krukor, jord, frön, osv.

*Trosor (kul tjej)

*Strumpor (ännu roligare...)

*Presentkort på klippning, kläder, skor

*Svart sporttopp

*Cykel (Fråga om farmors...)

*Lika plattång som Amanda + Heatprotect

*Pengar

*Plånbok (Dragkedja för mynt ett måste)

*Nagellack -korallfärg

*Smink -Lika mascara som dig, ljusrosa eller korallfärgat läppstift el. glans

*Spa i Orbaden

*Vit sänggavel 180 cm. Helst nyss. Monterad och klar.

*Ny linda (?) till innebandyklubban eller en ny innebandyklubba i samma längd. Helst rosa el. lila.

*En fettsugning

*Ett nytt jobb

*En kolonilott i Grovan

 
I år vet jag att det kan inte bli annat än bra! Tack på förhand!
Kramis från Ditt bästa barn!



Började dagen med en vidrig mardröm om en ...

img_6837 (MMS)

Började dagen med en vidrig mardröm om en tazmansk djävul som var efter mig. Jag somnade om i isabelles säng i morse och hon somnade på soffan. Märkligt, men tror inte jag vågar sova där igen. Sen hade vi strömavbrott och internet funkar inte. Jag sitter och bloggar på telefonen vilket är asdrygt. Annars har jag dansat afro idag och vart ute i solen med belloba. I morrn får vi sällskap av en liten kusin. Så är det! Goder afton!