Feber

Idag hängde vi med S&B på promenad. Var lite slitigt att gå med barnvagn i denna skitsnö men det kändes skönt efteråt. Sen drack vi kaffe utan mjölk och spelade mario cart! :)

Sen hämtade vi T och åkte till söderrå. Kände att Isabelle var väldigt varm, åkte hemåt, tog en temp, 39,7!!
Shit, fick i na lite nyponsoppa och alvedon och sen somnade hon på mig i soffan. Har lagt henne i sängen nu. Jag tycker så synd om mitt lilla gryn. Man känner sig så hjälplös och så blir man superorolig. Hemsk hosta har hon också. Hostade sig i genom hela natten. Hoppas hon sover bättre i natt och att hon är bättre i morrn.

I morrnbitti ska jag till tandläkarn. Ska jag göra ett officiellt erkännande så har jag inte vart dit sen jag bodde i Ljusdal. Alltså över 3 år sen. Jag har inte haft råd och inte lust heller för den delen. Jag har verkligen inte råd nu heller, men man läre väl. Jag ber till gudarna att jag inte har nåt hål. Det är så vidrigt att borra. Men jag är en sån som får hål, så är det bara. Inte konstigt med tanke på mitt småätande. Återstår att se hur många.

Snart kommer Tommie med film och godis.
Februarimånad har vart en synd-månad, men i mars ska jag göra ett nytt försök med att vara chokladfri åtminstone.

Till veckan jobbar jag bara kvällar. 12-19. Då vet ni det. Tjingeling!

Heja Anna

Nu har mitt besök åkt i väg, och jag är nyduschad och redo för sängen.
Det har vart en bra kväll. Vi åt god mat sen massa annat gott, spelade M.I.G och kollade på melodifestivalen, där Anna Bergendahl gick direkt till globen och jag kan inte annat än att hålla med. Shit vad grym hon var.
Jag både hoppas och tror på att hon vinner hela skiten! Men säkert skickar vi nån kändare n00b med sämre låt.
Nä, heja Anna säger jag!

I morrn har vi absolut ingenting inbokat. Hatar sånt för jag vill verkligen ta vara på mina lediga dagar.
Hoppas vi kommer på nåt kul. Önskar man kände mer folk i närheten. Blir lite ensamt ibland. Lite emo på kvällskvisten. Snöar gör det också. I morrn vill jag ha fint och soligt väder så man kan ta en redigan promenad och gå bort nåt kilo som man samlat på sig i kväll.

God natt folket!


Otur

Sitter med min vackra laptop i knät nu. Åh så skönt det känns. Nu är det bara en rauter(?) som behövs. Nätverkskabeln är ju lagomt glapp också...men det får bli nästa månad.

Igår hade Isabelle en riktig otursdag. Det började tidigt på morgonen, vid halvsex ungefär då hon trillade ur sängen. Hon sover ju med mig och jag har ställt spjälsängen alldeles bredvid ena sängsidan så hon inte ska ramla ur, och bullat upp med täcke ner mot fotändan, men på nåt vis har hon ändå ålat sig ner mot fotändan och dunsat ner. Stackars bäs! Sen mitt på dagen så flög hon från en stol i köket, gjorde en piruett i luften och rätt på huvudet så hon har ett fult märke där. Hon verkar inte mått sämre för dom incidenterna, förutom att hon var klantig resten av dagen också genom att snubbla på allt som kom i hennes väg. Och det fortsatte i morse då hon ramla in i toastolen, + att hon skulle sätta sig på pottan men satte sig bredvid. Hmm, lite yr i bollen, men tror inte det beror på alla olyckor. Hon är väl lik sin far antar jag. Klantarslet nr. 1.

Nu har jag städat litegrann och förberett middagen lite. Kristoffer och Sandra kommer förbi sen. Trevligt att få sällskap vid matbordet! Ska snart åka och hämta Bellis i söderrå. Hade velat följt med syskonen Jonsson ut på galej men det går ju inte för sig när man är utan barnvakt. Men det blir nog en skön kväll ändå!

Nä nu ska jag sätta fart! Tjo hej!


Solsidan

Solsidan är så jävla klockrent. Jag sitter och garvar högt för mig själv.

Annars har man vart ute på stan idag. Käkade lunch på skutan med mamma, köpte sen ett par jeans för 150 spänn. Dom såg lite white-trash ut med lite väl slitna partier, men va fan gör man när man är en fattiglapp?

Och idag fick jag min dator!!! Beställde igår. Grymt! Den är så vacker. Inbyggd webcam också, så jag och Bellis har suttit och tittat och pratat med Amanda i kväll. Jo det fanns ljud med också. Helt bananas för en sån som mig.

I morrn har jag en liten middagsbjudning! Kan ju bli trevligt =)
Trevlig helg!

Kväljer....

Fick en vänförfrågan av en dude på fejjan. Eftersom jag var singel så kunde vi bli vänner. NEEEJ PALLA!
Och allra helst när killen beskriver sig själv som busig, rar och gosig. Jag får fan kväljningar...
Hoppas inte stackarn läser detta. Fast iofs kanske han lär sig en läxa då...baah!

Nä jag ska ta mig en dusch och vänta på mamma som skulle komma ganska tidigt idag.
Ha en bra dag!

PUPPA

Vad är det för fel på mig? Ibland blir jag bara så jävla stressad över ingenting.
Idag har jag hållt på och tvättat. Tog en promenad där imellan så Bellis fick sussa i vagnen. SKITSKÖNT var det!
Mer tvätt. Sen bvc. Där hittade Isabelle en docka utan byxor, sen pekade hon mellan benen på dockan och ropade PUPPA PUPPAAA så det hördes ända till Kina. Tror hon menade nåt annat, för inte är det då jag som lärt na då jag fortfarande inte vet vad jag ska kalla "it". Hon verkar dock redan veta.

Längd: 82,5
Vikt: 10,740
Huvudomfång: 48

Längd och huvud var på exakta medellinjen, men viktkurvan hade trillat neråt. 1 kg på ett halvår är lite sådär. Vi ska dit om 3 mån igen och kolla så det inte blir värre. Måste få lillskruttan att äta lite mer. Men det kan vara omöjligt ibland. Och kutar omkring gör hon ju konstant så.
Sen blev det läkarundersökning. Han klämde och drog här och där så tösen blev förbannad. Sen fick hon en spruta. Men det gick bra. Om 10 dar kunde det komma biverkningar som feber och utslag.

Sen hem och plocka ur tvätten. Lämnade tvätten i tvättstugan och där är den fortfarande. Åkte till Sandra&Bakon och fick kaffe och spela mario. Sen söderrå och fika en massa med oerhört mycket folk.
Förutom fika så har jag ätit en klick ärtsoppa idag. Kanske därför jag mår så konstigt. Jag bara skakar och är helt vimsig. Var på maxi och stresshandlade. Det går inte att handla samtidigt som Tommie. Helt upp i varv, glömde hälften.

Min farmor ringde också. Och nu undrar jag VEM som har skvallrat om att jag "skriver dagbok på datan", som hon så fint uttryckte sig. SÅ ska man ICKE göra. Inte så alla ser. När nån säger åt mig vad jag får och inte får göra blir jag så förbannad. Och då gör jag bara tvärtom så i fortsättningen får det bli 10 inlägg/dag.

Jag mår illa. Jag vill gråta. Ge mig lugnande nån? Äter macka och te nu. Hoppas det lugnar ner mig. Orka må så här. I morrn blire stan med mamma.

Pallar inge mer nu. Godnatt!
P.s. beställde dator idag.
Hej!

Kakmonster

Fan va kallt det är här inne. Verkar vara kasst tätat i vardagsrummet.
Men snart ska man krypa till kojs. Det ser jag fram emot.

Var till söderrå efter jobbet idag. Där fick man tårta och goda kakor eftersom Chrille fyller 18 idag. Isabelle var där moffla i sig också. Hon kan känna av att det finns kakor i närheten på flera mils avstånd. Enormt kakmonster!

Läste den nya boken för henne i kväll. Men det var på gränsen att jag ens skulle få röra boken. Nä, hon la sig till rätta och skulle läsa själv. DIN sa hon. Haha... sen babblade hon på sitt språk och bläddrade. Sötnöt.

I morrn har jag tvättid kl.12-15 och där i mitten 13.45 ska vi på BVC. Fullt upp alltså.
Så om nån är sugen på kaffe mitt på dagen finns vi till förfogande. Hittills har jag haft tur med välplanerade besök precis när jag ska tvätta. Jobbigast nu på vintern och då det är så bajskallt, att behöva klä på Isabelle bara för att gå en kort bit till tvättstugan en snabbis, sen hem och klä av, vänta 45 min och samma visa igen. Trökigt värre.
Får se hur det går i morrn, annars hittar vi väl på nåt annat emellan tvättarna :)
Ska bli kul att se hur mycket Bellis växt på ett halvår. Men det blir spruta också. Hoppas hon inte blir dålig.

Har suttit och kollat på OS nu och jag fick se att vi fick ett OS-guld LIVE! Mycket roligare då. Jag satt och var nervös hela vägen och bara väntade på att han skulle ramla eller nåt, men det höll hela vägen. Nice :D

Annars har man fått helg nu. Skönt som fan rent ut sagt!
God natt!

Swedbank

Idag begav vi oss ut på den kalla staden, jag och Isabelle. Gick först på banken och satte in pengar. Som vanligt satt det en surklut där och klagade på att jag tillhörde swedbank. Fattar inte varför inte swedbank finns i Hudik? Nä, det är "Hudiksvalls sparbank", och det är SKILLNAD. Jäkla viktigpettrar. P.ga. det kan inte jag se Isabelles konto på MITT konto, bara för jag inte tillhör dom. Men Tommie ser han. Skumma grejer.
Isabelle hittade ett legobord när vi var där och vårt ärende gick ju fort så när man skulle gå igen blev ju hon pissed off för hon inte lekt klart. Skrik och grin!
Sen gick vi en snabbrunda på stan, men hon hatar att sitta i vagnen medan jag försöker slänga ett öga nåt plagg.. Fanns ju jättebilliga skor också som jag tyvärr inte hann titta så noga på. Men på fredag ska vi ta stan med mamma och då har ju löningen kommit också. En skitsumma som vanligt.
Men vi köpte oss en ny bok som vi kan läsa på kvällen innan läggdags iaf. EFTER vi köpt boken såg jag att bokrean startar imorrn. Jävligt moget! Men men...så kan det gå!

På vägen upp till dagis hann ju stumpan somna till...men det gick bra att lämna ändå. Igår blev det ett missförstånd med hämtningen. Jag åkte och hämta och så hade Tommie sagt till sin mor att hämta också. Tänk att karln inte kan höra vad man säger när han kör sin jäkla lastbil.

Är man just nå sugen på att åka utomlands då? Bort från denna kräksnö och kräkkyla! Bort till sol och värme. All inclusive och bamseklubb och hela köret. Ge mig!



Kamelpung

Kamelpung

Scen: Rickard står och fingrar med händerna i fruktskålen. Efter en stund tar han en kiwi i varje näve och håller upp dem bredvid varandra.

Rickard: Robin? Ser du vad det här är?

Robin: Ja det är klart, kiwisar.

Rickard: Amen om du inte får säga kiwi, det liknar något annat.

Robin: Apelsin?

Rickard: Neeej! En KAMELPUNG såklart!


Nu har jag hittat en ny rolig blogg att följa :D

---> http://ungarsomsnackar.blogg.se


Laxar

Igår när man kom hem stod stumpan i fönstret och vinkade glatt. Så underbart att se henne igen. Hon sov ju en natt hos mormor. Så på lördagen var det lördagsmys. Åt kinamat. Självklart min favorit: Stekt ris med blandat kött. Hade gött godis och kollade sen på 2 filmer med tommie. Det blev zombieland som var riktigt bra för att vara en zombiefilm, sen blev det Dread. En skräckis som var seg i början men blev läskig och bra mot slutet.
En bra lördag helt enkelt!
Jobbade igår och jobbar idag, och imorrn och på onsdag sen har jag helg! Väntar fortfarande på det nya schemat. Måste få det snart och kolla så det funkar med Tommies som tydligen kommer bli jobb månd-fred, månd-fred, sen ledig en vecka. Och så rullar det på. Får la se då...

Har fortfarande inte köpt en dator än men denna vecka ska det ske. Nu har jag några laxar i plånboken som ska spenderas. Hoppas elgiganten har nåt bra erbjudande i veckan :)

På torsdag ska vi på bvc. Alltid lika spännande att se hur mycket tösen har växt =) Blir ju spruta också. Inte lika roligt. Och till helgen får vi se. Kanske man ska ha en bjudning? :)
Om en vecka är det mars. Ett steg närmare sommarn. Längtar!!

Tog några bilder och la upp på fejjan idag också. Det händer allt för sällan. Men Amanda hade knäppt så fina så :)
Vi tar väl en här också då!





DIN

I torsdags åkte jag och Isan till Ljusdal. Hälsade på Helen/farmor/pappa på eftermiddan.
På fredagen lunchade vi med både mami och papi på Märtas. Där fanns en liten lekplats som Isabelle tyckte mycket om. Märkte att hon börjat med en ny sak nu. Hon höll på att åka rutschkana när det kom ett till barn och skulle leka. Då började hon säga DIN-DIN-DIN och skyndade sig upp och ner så ingen annan skulle hinna åka. Men hon menade förmodligen MIN. Men eftersom alla säger DIN till henne så tror hon att det heter så. Haha...vilken girig unge man har. Hoppas det går över snart :P
På kvällen hade vi fredagsmys bara.

I morse åkte jag från Ljusdal själv, direkt till jobbet. Kallt, snöigt och blåsigt är det idag.
Bellis ska vara kvar hos momme tills i morrn och i kväll ska jag åka över till Mr.T och äta kinamat och godisgruvegodis och kolla på film. Måste försöka göda det lilla livet. Han har ju gått och magrat ur. Kolla bilderna på F.B liksom. Haha vilka kindben!
Det ska iaf bli toppen! Annars känner man sig naken...exposed, rädd!

Ha en fortsatt trevlig lördag!


Myror i brallan

Jag har konstant myror i brallan. Vad är detta? Vad beror det på? I natt kunde jag inte ens sova. Det bara kröp och kröp och det känns som jag skulle kunna springa ett maraton. Det blev inte bättre av att Isabelle hostade sig i genom natten och låg och ålade sig hit och dit och man fick ett litet ben i ögat, osv.
Det är ju så frustrerande när man ligger och inte kan sova. Fullmåne var det i söndags, så den är väl fortfarande ganska rund så det kanske är det? Äh, jobbigt är det iaf.
Och nu skriver jag hetsigt som fan och jag vill bara uuuuuut!!!!!!!!!!
Satt och skrev en recension förut också. Tror ni den försvann? Japp. Så nu skrev jag samma sak en gång till. Så jävla tråkigt. Fyfan va jobbigt allt var nu. Om en timme får man åka hem iaf. Först dagis. Sen ska vi laga till blodpudding med lingonsylt och keso =)
Sen blir man ledig torsd-fred. Tar oss en svängom till Ljusdal då. Kanske Bellis stannar med momme i helgen när jag jobbar. Får se. Får höra med fadern. Jaja nu ska jag hoppa omkring lite så jag får ut min energi nånstans.

Pölen

Idag när jag hämtade Isabelle i söderrå stod hon med pappsen i fönstret och kikade när jag kom. Sen sprang hon till dörren och när jag klev in börjar ungen as-garva. Haha så jäkla kul var det när mamma kom :) Sen fick man massa nyp på näsan vilket var ÄNNU roligare!

När vi kom hem tyckte jag lilla Bellis-rumpan såg så röd ut så hon fick gå utan blöja en stund. Man kan ju börja visa upp toaletten/pottan och förklara att det är där man kissar. Men det ville hon verkligen inte. Hon säger bara AJ när hon sätter sig på pottan. Den måste vara bra obekväm... Hur som haver så fick hon ta på sig ett par gamla pyamasbyxor så hon hade nåt på sig åtminstone. Ca. 10 sekunder efter jag satt på dom kom kisset. Såklart. Oj vad hon började gnälla. Det var inte alls roligt att bli så blöt. Visade pölen på golvet, sen visade jag toa och potta, sen blev det en dusch. Blir väl att man börjar mer seriöst med pott-träning till sommarn, men man kan ju börja lite smått redan nu så kanske hon får en hum om vad som gäller. Jag är lite smått nervös över det där. Phu vad jobbigt det kommer vara, att alltid vara på hugget och lära och trixa och fixa. Tillslut lär hon sig väl, men jobbigt att gå och torka hela tiden, inga mattor framme i sommar och ingen höjdare att vara utan tvättmaskin.

Men när jag började torka upp pölen så blev jag sugen på att torka lite mera, så då städade jag toalett och handfat också. Skönt att få det gjort!

Nu ligger tösabiten och sover. I morrn blir det dagis. Snart är det house. Goderafton!

Försäkringskassan

Över ett dygn sen jag såg my precious! 4 timmar kvar. Längtar alltid såå mycket.
Så igårkväll var man alldeles själv. Duschade och tvättade håret grundligt i lugn och ro. Har köpt tressemé (?) -balsamet och det kan jag verkligen rekommendera. Skitmjukt hår!! Passade även på att föna och platta det så nu känns det så skönt så. Men orkade inte platta så noga, så där bak under håret är det väl lika vågigt som vanligt.
Annars kan jag informera om att jag behöver en akut klippning/färgning. Nu är jag så sugen på en gyllenbrun färg. Jag vet precis vilken färg jag vill ha. En som jag velat haft i flera år men aldrig fått till. Måste spara ihop till ett frisörbesök!

Fick brev från försäkringskassan igår. Jag har begärt VAB 2 dar förra månaden. NU får jag brev om att jag måste komplettera några uppgifter som det så fint heter. Jag skulle kryssa i 4 st rutor om att min inkomst osv stämde. OM min inkomst hade ändrats skulle jag väl för fan hört av mig själv. Jävla idioter. Gör allt för att hålla kvar pengarna så länge som möjligt. Och så stod det att det tar 30 dagar innan det skulle bli klart liksom. Tack så mycket! Och nu har det gått låång tid sen jag skickade in ang. bostadsbidrag. Är det deras jobb eller? Att jävlas med folk menar jag? Blir så trött.

Idag är det temmeldagen. Eller fettis-dagen. Såg nog att det låg några semlor här på jobbet som vi ska ta till eftermiddagskaffet misstänker jag. Yummie! Kanske man ska åka och köpa nån till kvällsfikat också? :D Bellis vill säkert ha en!

Nu ser jag fram emot den 5 mars för då verkar det som ELIN kommer hem. *Gilla*
Då ska vi göra nåt lajj! Jag hoppas Nordan&Co är i krokarna också :)
Men en sak har jag gått och tänkt på. Vart fan ska vi hålla hus när Madde flyttar till Delsbo? Det tåls att tänka på.

Nä nu ska jag klägga på mig lite mascara.

Alla <3 dag

Sitter och kollar på en romantisk film nu. Lämpligt. Jag vill också känna en gnutta kärlek. Kommer knappt ihåg hur det känns... men fyfan för att träffa nån ny. Va jobbigt. Pinsamt och larvigt. Jag ska nog hålla mig på min kant. Har ingen lust att träffa nån ny ändå då man haft sitt på det torra i över sju år. Men samtidigt hoppas jag på att jag och T hittar tillbaka och skaffar ett fett hus och några syskon till Bellis. Det där som man alltid drömt om. Den perfekta tillvaron som sällan behagar att dyka upp. Förmodligen finns det inget sånt. Bara i filmer. Synd det.
Men men, nu tar vi det lilla lugna! Ingen stress över sånt också. På nåt vis har vi det ändå bra som det är.

Jaja, Tommie kom hit och käkade middag med oss idag. Jag bjöd på fläskfile och hemmagjorda klyftpotatisar med bea. Mest mums! Sen åkte vi till forsa och drack kaffe.

Dagen har vart oerhört seg. Blir så när man sitter och väntar på nåt.
Hela helgen har vart seg och jag känner inte att jag gjort nåt vettigt alls. Nästa helg jobbar man.
Fan, jag vill hitta på nåt kul nån jävla gång.

Vill börja träna också. Man får ju bidrag till sånt genom jobbet som jag aldrig utnyttjar. Träningskort, simkort, massage..varför gör man inget?? Skyller på att det är ont om tid och svårt med barnvakt, men så jäkla omöjligt är det inte. Känner att jag har myror i brallan. Uttråkad till max.
Har suttit och lekt med Isabelle hela helgen och inte gjort nåt för mig själv. Visst är det trevligt att leka med henne, och hon tröttnar aldrig på att dona med sina saker och älskar när jag sitter med och får smaka på hennes delikatesser, men man blir ju tokig av att sitta inne, bara hon och jag.
Vet inte vad jag ska ta mig till... jag känner bara panikkänslor nu. Varmt och jobbigt är allt.

I morrn tar vi nya tag.
Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag. Jag och Bellis fick en varsin ros från hennes farmor så helt bortglömd blev man inte :) 

Tuddilu!



Fiskfan

Idag kom min farmor och pappa på besök. Väldigt passande att dom kom mitt i tvättiden så slapp jag bubba både en Bellis och en tvättkorg. Jag bjöd på lasagne, sen kaffe och kaka som farmor hade med sig. Tror det är första gången jag bjudit min farmor på mat. Skandal. Så ofta som jag är där och frossar. Var ju på tiden...
Fick även 2 alla<3daggodisaskar av farsgubben. Det var snällt :)

När dom åkte hem fick Isabelle sova middag, sen kom Bakon och Sandra på lite kaffe och kortspel. Jag sniffade skiten ur dom! :D Kul att vinna för en gångs skull...

Sen åkte vi och handlade. Har nu en hundralapp kvar att leva på till på fredag. Jippie. Not.
Efter ha stoppat in kylvarorna så gick vi ut och lekte lite i snön. Var riktigt skönt ute. Kastade snöbollar, sen gick vi in och värmde på maten farmor hade haft med. Nåt fiskaktigt. Bellis är inget större fiskfan tyvärr. Hoppas ingen läser det som en svordom nu då...ser lite roligt ut. Fiskfan. Hur som helst så blev det lördagsfrukt för henne sen. Hehe, lyxade till det med vindruvor. Inget godis än inte. Hon bryr sig inte om godis heller fast jag sitter och äter. Hon satt och matade mig med godis igår och gjorde inte ens ett försök att ta en själv. Det är nice. Hoppas ingen dum jäkel smyger åt na, då blir jag arg!

Shit vad min nätverkskabel är glapp. Rutan kommer fram hela tiden nu. Ansluten-inte ansluten, osv..
Ska banne mig skaffa trådlöst sen.

Nu ska me and T kolla vidare på final destination 4 som är den mest överdrivna filmen jag sett på länge.
Trevlig lördagkväll på er!


Möte

Jag fick ingen vidare hjälp med datortipsen då alla säger olika. Äh vi får se. Det får bära eller brista.

Idag åkte vi lite pulka i söderrå, sen åkte jag till jobbet på möte. Pratade om ditten och datten och fick otroligt god smörgåstårta! Det ska bli schemaförändringar och det ska bli spännande att se vad bossen kommer fram till.
Kunde tyvärr inte ge några större önskemål då Tommie ska ändra sitt schema också och allt hänger ju på hur hans ser ut, med tanke på dagistider och sånt...krångligt det ska vara. Jag hoppas på mycket dagtid iaf.

Tänk vad sugen jag var på att gå ut i kväll. Men nä, får ta det en annan gång. Men nu har det legat en flaska vin i hyllan och tittat på mig i flera månader. Men jag vet att jag aldrig har roligt när jag går ut i Hudik. Känner ju inte en käft nu förtiden.

Vad gör man i morrn? Tänk om man hade pengar. Va kul det skulle vara. Då kunde man köpt sig ett plagg eller två.
Köpte ett par svarta mjukisar åt Bellis här om dagen. Till henne kan jag inte låta bli.

Nu ska jag kika vidare på solsidan. Det är sköj =)

Lägga-sig-ner-på-golvet-på-maxi-och-skrika-upplevelse

Här om sistens hade Isabelle sin första av säkert många "Lägga-sig-ner-på-golvet-på-maxi-och-skrika-upplevelse".
Det var ju spännande. Nä, jag kan ju förstå det lilla livet. Hon hade ju fått åkt i "bil-vagnen". När det var dags att hoppa ut och ställa tillbaka hennes älskade fordon kom protesterna. Såklart man blir förbannad liksom...
Sen var det inte det lättaste att sätta en ilsken Bellis i bilen som var stel som en pinne av ilska. Stod och försökte med allt möjligt, och tillslut tröttnade hon. Tror vi struntar i den där vagnen ett tag framöver nu. För det var inte bara jobbigt att få na att kliva ur, nä hon blev ju sur så fort jag stannade vagnen också. Kan tilläggas att hon var ganska trött också...Men men så var det med det!

Idag efter jag lagt henne och satt vid datorn i godan ro hör jag ett par tassande tår, ja då klev hon ur sängen, utan ett ord och gick och hämtade mig tillbaka till sovrummet. Haha, det är bossen i huset.

Fan va ont jag har i foten/benet. Det molar. Känns som det är en blodpjopp.

I morrn blir det jobbmöte. Alltid lika spännande!


Musik

Sitter och lyssnar på musik nu. Är ensam så jag kan poppa högt! Läser samtidigt låttexterna. Jag är ju en sån som lyssnar på meningslös bubbelpop som inte har några som helst budskap med låten. Men det är intressant att se vad som döljer sig bakom låtarna om man lyssnar riktigt noga. Som jag aldrig gör.
T.ex. Hero of war har nog många lagt märke till. Inte jag, förrns nyligen. Men den texten gillar jag skarpt. Blir nästan tårögd.

Sen har jag börjat lyssna mer och mer på HOFFMEASTRO. Fan va nice dom är! Men ganska sjuka texter har jag märkt nu :P
Och checka in detta!

Hoffmaestro & Chraa Köp biljetter till Hoffmaestro & Chraa!
Den 27 mars smäller det på Annexet i Stockholm. Hoffmaestro & Chraa kommer att ställa till med sin största show någonsin för att fira releasen av den nya skivan " Skank-a-tronic-punkadelica". En liveupplevelse utöver det vanliga utlovas, den som inte är där är rektang...ulär. Köp biljett här
http://www.ticnet.se/html/evinfo.htmI?CNTX=2730872&l=SE&C=







350 spänn.Är sugen på att se fram emot nåt och vad skulle vara bättre än en helg i sthlm med Ellie and friends?
Nån som är på? Annars ska jag banne mig åka till estockholmo iaf. Nåt tag. Snart :)
Och i sommar så vill jag på skansen med Bellis! Och furuvik. Det måste väl bli uppskattat av en då 2-åring. Shit, vad stor hon blir. Saknar henne massor nu. Vi gick runt lillfjärn och tittade på "kackorna" (ankorna) idag. Hon verkar trivas bra i nya vagnen. Satt och myste bara :) Inte den ultimata vintervagnen kanske, men den funkar.
Lämnade in min stackars luvlösa jacka idag också och dom skulle fixa dragkedjan. Gött!
Jobbar 8-16 i morrn. Möte fredag. Sen helg. Vi blir nog hemma i Hudik konstigt nog. Skulle vilja åka på buspalatset eller nåt annat kul.

Sitter och lyssnar på 500 miles nu. Blir så glad, och lite partysugen när jag hör den. Coverbandens bästa vän :)
Nä nu ska jag sluta babbla. God kväll!

HEEEEJ

Jag är så jäklarns sötsugen. Ovanligt. Not. Jag och Bellis gjorde lite kakor tidigare i kväll för att stilla suget. Tyvärr hade jag inget margarin så jag bytte ut det mot olja vilket blev ett totalt misslyckande. Kakorna smakar skit rent ut sagt. Tänk att jag offrade mitt sista ägg på det. Fuck.

Annars har man jobbat idag. Fem i morse utbrast Isabelle sitt vanliga HEEEEEEJ... sen somnade hon om som tur var.
Hoppas vi kan ta sovmorgon i morrn.

Family guy på tv:n. Jag måste erkänna att jag är så pass omogen så jag faktiskt tycker det är bra. Jag kan sitta och garva högt åt deras sjuka skämt. Allra helst åt min vän Stewie!

Jag läre lämna tillbaks den här datorn snart också. Jag ska inskaffa mig en sprillans har jag nu kommit fram till efter fått ett litet bidragserbjudande. Nån som har nåt bra förslag på en enkel laptop? Eller nån varning över nåt märke man absolut inte ska köpa nåt av?

Nä nu ska jag gå och leta reda på nån gammal, möglig pepparkaka i skafferiet.

Jobbigt va?

Jo nu kommer det synas på fejjan varje gång jag skriver ett inlägg. Höhö jobbigt va?

Herregud vilket temperament min lilla fröken har. Jag fick avbryta mitt i hennes "middagsbjudning" tyvärr, men det var faktiskt läggdags. Och jösses så flickan skrek. Blev lite lugnare när vi läste men sen skulle vi släcka lampan och då blev det ramaskri igen. Så efter massa hulkande och snorande så sover hon nu.
I morrn ska vi upp tidigt igen. Hoppas hon är gladare då. I morse var det ingen större hit heller. Vrångpära!
När jag kom och hämtade henne var hon glad iaf. Satt och skrev i frökens mötespapper då ingen såg :P

Annars har man bara jobbat idag. Lagade till fiskpinnar till middag med potatis och hollandiesås. Till och med Isabelle åt ganska bra. Sen fick hon klappgröt till efterrätt som jag fick med mig från jobbet. Det är som mannagrynsgröt ihopvispat med lingon. Det gillar vi skarpt.

Nu ska jag se på familjen annorlunda och bli sugen på att skaffa 180 ungar =)

Galen gubbe

Då börjar den här helgen gå mot sitt slut. Trist. Känns som jag inte gjort nåt alls i helgen.
Till veckan jobbar jag dag-dag-kväll-dag. Gut.
Isabelle somnade innan åtta. Mycket bra!

Natten var sådär. Men det berodde mer på en galen gubbe som kom inspringandes i huset och gormade i natt.
Herregud hur vuxna människor kan bete sig när dom fått i sig alkohol. Vissa tål ju ingenting.
Så alla vaknade, sen var det skitsvårt att somna om. Isabelle låg och pratade i sömnen -Pläpple...
Efter några minuter -Kaka...
Haha är hon hungrig om nätterna tro?
Inte undra på eftersom hon inte äter mat på dagarna. Det är helt hopplöst! Enbart välling, frukter, fil och sånt som går i.

Nä nu ska jag kolla på blåsningen och sen börja läsa en ny god bok =)

50 år

Grattis till pappa som fyller 50 idag! Var dit och fick lite smörgåstårta tidigare idag. Blev inte där så länge av diverse skäl... Bellis sov i bilen medan jag var in och fika. Tur var väl det. För jag vill inte att hon ska vara i närheten av onyktra, dryga människor! Jag tog mod till mig och skrev ett sms till honom och sa att jag tyckte det var tråkigt att han inte kunde hålla sig nykter även fast han visste att vi skulle komma. Han skiter i allt. Jag blir så arg!! Jaa...det blev ännu mera tjöt om min fyllefar...

Innan Låka så fick jag henka till Järvsö för min f.d styvfar och hans gäng skulle gå på nån pubrunda i Jarse (?). Hehe...så då ville han få hem bilen på ett bra sätt och det var där jag kom in i bilden. Så jag fick köra en snygg bamsevolvo idag. Nice!

Annars fick man sig lite mat hos farmor idag också. Men Isabelle vägrar jämt äta mat där och förmodligen därför hon vet att hon alltid får nåt gott trots att hon inte ätit mat. Blir så förbannad då dom inte lyssnar på mig!!
Fast hon har ätit dåligt i flera veckor nu. Men fick i na lite korv med bröd när vi kom hem.

Hörde att garagetaken i Tommies område hade rasat så där finns det nu massa pajade bilar. En jävla tur att inte Tommie skaffat garage då...men fan va sjukt. Nu har nog hudiksvallsbostäder det hett om öronen! Rätt åt dom!

Blev ett bittert inlägg idag. Men men, ibland är det bara så trist!

I kväll blire melodifestival med Amanda.


Ok snön...

Ok snön. Vi vet att du finns. Nu räcker det. Okej?

Idag har man jobbelijobbat. Gick fort och bra idag. Nu har man helg.
Imorrn ska vi ta oss en sväng till faster Elin som fyller år, sen drar vi till Ljusdal.

Kalas för pappa som fyller 50 på lördag. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa. Med min ekonomi blir det inget överdrivet. Tanken som räknas...bah.
Fick ett presentförslag på fejjan av Jenny. Presentkort på Spa. Hehe...den dagen min pappa sätter sin fot på ett spa...ja den dagen har helvetet frusit till is..eller nåt. Kan ni tänka er min pappa ligga och få massage?
En pappa över huvudtaget. Min skulle då inte ha ro i kroppen att ligga still en sekund.
Om jag kunde skulle jag ge honom ett liv. Han sjunker bara längre och längre ner. Botten is nådd.

Nu ska jag läsa klart sista kapitlet i den braiga boken jag läser.
Tjingeling!

Lodis

Ibland känner jag mig som en lodis. Ganska ofta när jag tänker efter.
På mitt jobb träffar jag inte särskilt många människor och därför spelar det ingen större roll hur jag ser ut heller.
Jag går omkring med mjukiskläder, osminkad och med skitigt hår som inte blivit klippt eller färgat på evigheter, och ser allmänt trist och lodig ut. Skittråkigt.
Jag skulle vilja ha nya, snygga kläder. Fina stövlar, målade naglar, vackert sminkad, feta blingbling-accesoarer, osv.
MEN GÖR NÅT ÅT DET DÅ QUINNA! Tycker ni då. Äääh... palla. Men man kan väl ha lite drömmar ibland.

Men tänk dom enstaka tillfällen jag ska ut och träffa folk och så, vad jävla snygg jag blir när jag väl piffar till mig. Bara för man är så ovan att se det. Så det finns iaf en positiv sak med det hela.

Men idag har jag stilat till mig och har JEANS. Att det är ett par gamla, stora, baggy-mamma-jeans behöver vi inte prata högt om...

Böcker!

Tack för svaret på min fråga i tidigare inlägg =) Men jag googlade lite om det där och det var delade meningar. Om en förälder hade magsjuka eller annan smittsam sjukdom så fick inte barn på vissa ställen komma till dagis. Jag vet inte hur det är på vårt dagis. Måste fråga nån dag. Förresten mår jag mycket bättre idag. Mådde jätteilla igår och hade feber tror jag. Men efter en ipren, en paprika och läggdags vid nio så blev man bra! Men det verkade som Tommie fått nån släng av nåt också då han måsta stanna i söderhamn i natt och spy. Han kör ju lastbil till sthlm. Hur kul vore det att få magsjuka då? Panik! Men tror det bara blev en gång...

Idag började jag jobba 12. Innan dess så var det mest lekande som gällde hemma. Men medan jag satt i soffan och tittade lite på tv så blev det så oroande tyst. Isabelle var nån annanstans så jag måsta gå och kika. Då står hon på en stol vid köksfönstret och tittar ut på traktorn som skottar snö. Haha, sötunge! Och hon är så duktig på att berätta vad hon vill. Förutom allt pekande så försöker hon säga orden också. Hon pekade mot skafferiet och sa acka (ungefär). Ja då fick ju den lilla pluttan en macka såklart. Hon härmar alla ord. Igår lärde hon sig säga "House" när vi tittade på honom på tv:n :) Det lät typ Aou.

Och trivs på dagis verkar hon göra. Så fort jag frågar om hon vill dit säger hon JA! Känns ju skönt! Och hon vill ofta titta på dagiskortet och hon vet vilka alla är (till skillnad från mig).

Jag håller på och läser böcker för fullt också. Det är ju skitkul när man hittar en bra bok! Väldigt underskattat tidsfördriv! Jag kan hellre sitta och läsa än att titta på tv nu förtiden. Börjar man bli gammal eller vadå?
På jobbet har jag tagit med Harry Potter och dödsrelikerna (kanske inte är så mogen ändå?). Men nu har jag att göra. Hemma läser jag en allvarligare bok om fosterbarnet Jodie som vart med om fruktansvärda saker. Verklighetsbaserat är ju bäst! Därför jag läser Harry också... :P

I natt sussar Bellis med T för han är ledig i morrn och jag ska upp med tuppen. Kommer väl kännas tomt som vanligt.

Nån som vet en bra handkräm? Mina händer blir så jäkla rödprickiga och torra när det är kallt och man håller på och tvättar och spritar händerna så mycket. Tell me!

Illamående...

Sitter på jobbet och mår illa nu. Säg inte att jag ska få en släng av magsjukan...
Isabelle har vart lite halvdålig i helgen. Men det var inte längsen hon var så där och då blev då ingen annan drabbad..men dom sa att det gick magsjuka på dagis så...men jag inbillar mig att det är bara en barn-magsjuka som inte vuxna drabbas av. Men det återstår att se om det kommer en uppkastning eller inte. Det är en av dom värsta grejerna jag vet. Att spy! Men dåligt mår jag...
Men om jag skulle bli sjuk så får man inte lämna barnet på dagis eller hur är det? Så tycker jag det skulle vara. Tänk om man skulle bli helt däckad och inte ha nånstans att lämna Bellis? Vad skulle man göra då?

Isabelle har inte haft någon matlust alls dom senaste dagarna. Igår åt hon ingenting. Bara välling. Eller ja, tårta och saft gick ju i. Och jag sitter och funderar vad man ska laga till middag men jag blir äcklad av tanken. Får se hur det blir...

Trött är jag också. När ska man få sovmorgon då? Stumpan har fått för sig att vakna vid sju varje morgon, och inte har jag hjärta nog att ignorera den lilla skruttan när hon ligger och pussar på mig tills jag kliver upp :)

Krya på mig!