Försäkringskassan

Över ett dygn sen jag såg my precious! 4 timmar kvar. Längtar alltid såå mycket.
Så igårkväll var man alldeles själv. Duschade och tvättade håret grundligt i lugn och ro. Har köpt tressemé (?) -balsamet och det kan jag verkligen rekommendera. Skitmjukt hår!! Passade även på att föna och platta det så nu känns det så skönt så. Men orkade inte platta så noga, så där bak under håret är det väl lika vågigt som vanligt.
Annars kan jag informera om att jag behöver en akut klippning/färgning. Nu är jag så sugen på en gyllenbrun färg. Jag vet precis vilken färg jag vill ha. En som jag velat haft i flera år men aldrig fått till. Måste spara ihop till ett frisörbesök!

Fick brev från försäkringskassan igår. Jag har begärt VAB 2 dar förra månaden. NU får jag brev om att jag måste komplettera några uppgifter som det så fint heter. Jag skulle kryssa i 4 st rutor om att min inkomst osv stämde. OM min inkomst hade ändrats skulle jag väl för fan hört av mig själv. Jävla idioter. Gör allt för att hålla kvar pengarna så länge som möjligt. Och så stod det att det tar 30 dagar innan det skulle bli klart liksom. Tack så mycket! Och nu har det gått låång tid sen jag skickade in ang. bostadsbidrag. Är det deras jobb eller? Att jävlas med folk menar jag? Blir så trött.

Idag är det temmeldagen. Eller fettis-dagen. Såg nog att det låg några semlor här på jobbet som vi ska ta till eftermiddagskaffet misstänker jag. Yummie! Kanske man ska åka och köpa nån till kvällsfikat också? :D Bellis vill säkert ha en!

Nu ser jag fram emot den 5 mars för då verkar det som ELIN kommer hem. *Gilla*
Då ska vi göra nåt lajj! Jag hoppas Nordan&Co är i krokarna också :)
Men en sak har jag gått och tänkt på. Vart fan ska vi hålla hus när Madde flyttar till Delsbo? Det tåls att tänka på.

Nä nu ska jag klägga på mig lite mascara.

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Klart du ska ha en semla till kvällsfika också!=) Jag är bjuden på födelsedagsfest här i Gävle den 5 mars, men jag kan komma hem på lördan för att träffa er!! Om ni är kvar i Ljusdal då vill säga:)

2010-02-16 17:00:18
URL: http://lindanordquist.blogg.se/
Linda

Men är ni inte kvar på lör efter den 5:e då, alltså den 6 mars då? Vore ju kul att ses:)

2010-02-16 21:25:38
URL: http://lindanordquist.blogg.se/
Emilie

Japp det är deras jobb att jävlas med folk! Sökte för sjukskrivningen och det var ju ett bra tag sen, fick papper om att jag ska betala tillbaka från bostadsbidraget 2008(!) 2500kr så istället för att få pengar så ska de ha tillbaka när man har det som sämst ställt. Kanske kan jag få svar om jag får någon sjukersättning år 2012. Tack försäkringskassan.. men ja ä int bitter!

2010-02-17 16:26:11
URL: http://emiliehedberg.blogg.se/
Madde

Vi får väl vara i Delsbo då för bövelen, kommer ju vara bättre lägenhet än min nuvarande med plats och så + att man kan sitta ute på sommarn :) Ska vi in på krogen så får väl karln agera chaufför så han gör nån nytta xD

2010-02-17 18:26:38
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0