Laxar

Igår när man kom hem stod stumpan i fönstret och vinkade glatt. Så underbart att se henne igen. Hon sov ju en natt hos mormor. Så på lördagen var det lördagsmys. Åt kinamat. Självklart min favorit: Stekt ris med blandat kött. Hade gött godis och kollade sen på 2 filmer med tommie. Det blev zombieland som var riktigt bra för att vara en zombiefilm, sen blev det Dread. En skräckis som var seg i början men blev läskig och bra mot slutet.
En bra lördag helt enkelt!
Jobbade igår och jobbar idag, och imorrn och på onsdag sen har jag helg! Väntar fortfarande på det nya schemat. Måste få det snart och kolla så det funkar med Tommies som tydligen kommer bli jobb månd-fred, månd-fred, sen ledig en vecka. Och så rullar det på. Får la se då...

Har fortfarande inte köpt en dator än men denna vecka ska det ske. Nu har jag några laxar i plånboken som ska spenderas. Hoppas elgiganten har nåt bra erbjudande i veckan :)

På torsdag ska vi på bvc. Alltid lika spännande att se hur mycket tösen har växt =) Blir ju spruta också. Inte lika roligt. Och till helgen får vi se. Kanske man ska ha en bjudning? :)
Om en vecka är det mars. Ett steg närmare sommarn. Längtar!!

Tog några bilder och la upp på fejjan idag också. Det händer allt för sällan. Men Amanda hade knäppt så fina så :)
Vi tar väl en här också då!





Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0