Getöga

Helgen spenderades i Ljusdal. Den har vart väldans lugn och behaglig. På lördagen blev det ju en fika på finess med Linda. Tyvärr hann jag inte njuta av min räkfralla/dammsugare pga. Isabelle som var färdig på ca 2 sekunder och ville ner och åka båten som finns på nedervåningen på centrumhuset. Stressmomentet nr 1. Sen åkte vi HEM till Linda (o Ante). Där fick stumpan leka av sig i Almas rum. Sen tog vi oss en sväng till Låka, fick mat. Vräkte i mig plättar. Alltså den här helgen har inte vart nådig. Jag vet inte om mitt lchf-försök är på väg att gå åt helvete. Är man utan kolisar så mycket blir man ju helt galen när man väl får i sig och vill bara ha mer och mer och mer. Att det ska vara så jävla svårt att hitta nån slags balans. Fan.

På kvällen åkte vi till Linda & Ante igen och kollade på melodifestivalen. Även nu var Isabelle med. Det går ju bra att ha med henne, men det blir inte samma sak. Man hinner inte prata som vanligt liksom. Men hon lekte, spelade på vuvuzelan, krossade såklart en prydnad, ställde till en oerhörd oreda, vi käkade upp alla ostkrokarna, sen stack vi när Isabelle höll på att somna. Trevliga besökare vi är :) Hon somnade i bilen såklart men lyckades bära in henne, klä av och slänga i säng utan några protester. Sen hämtade jag mami vid tolvslaget. Har inte sett så mycket av henne i helgen för hon har jobbat en massa.

Väl hemma i Hudik så blev det lite shopping på maxi, sen har vi käkat tacos med T, badat, läst och nu somnade fröken bautafort. Blir nervös när hon somnar fort, då känns det som hon är sjuk eller nåt. Men nu hoppas jag att jag kan jobba mina 3 dagar nu då. Sen har jag iofs helgen också. Så ser det ut till veckan.

Snart blir det att kasta ett getöga på solsidan :)


Flätsöndag


Inskaffade en fikus idag


Degat


Smoothie-time

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

"kan du vara snäll och kasta ett getöga i mitt anus" hahaha

2011-02-13 20:31:41
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0