SNÖ

Snö snö snö...det tar ju inte slut. Alla tjatar om den men man kan inte låta bli. Jag SPYR på snön.

Jag åker ju på e4:an till Iggesund ganska ofta. Även idag. Jag såg ingenting. Det var bara snörök.
Jag hatar att köra bil på vintern. Jag är sååå rädd! Jag blev så glad när jag hamnade bakom massa bilar som körde 40. Vilken lättnad. Då var det ju inte mitt fel att det gick så sakta. Annars blir jag så stressad av alla idioter som har så bråttomt och ska köra om i helt osannolika situationer.
Det var tydligen jättemånga bilar som kört i diket eftersom dom inte ser vart vägen slutar. Och 2 lastbilar och en plogbil hade också hamnat i diket. Fullt upp för bärgningstjänsten.

Slutar klockan sju. Då måste jag åka till shell och byta bil igen. Stackars Tommie har vart fast i sthlm hela dagen. Åkte 2.30 i natt, in i smeten, tappra försök att ta sig upp för en trång, hal backe med bilar som dubbelparkerat.
Jag är inte avundsjuk. Han kommer ju knappt hinna hem förrän han ska åka igen. Jag får hämta Isabelle i söderrå, där hon är hos farmor&farfar som är så snälla och hämtar från dagis då vi jobbar! Jag ska göra mitt bästa för att hålla henne vaken på vägen hem, vi ska ju upp tidigt i morrn.

Jaja, jag vill bara uppmana er att ta det lugnt i trafiken. Bättre att komma försent än att inte komma någonstans alls =)

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

Pratade med Daniel idag när han åkte hem från S-hamn, då gick det också 40. Snö är en sak, men den kan gärna hålla sig borta från vägen :)

2009-12-21 21:44:42
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0