Sthlm

I fredagsnatt, närmare bestämt 2.30 hängde jag med Tommie i lastbilen och åkte ner till sthlm.
Hoppade av i Upplands bro, hittade pendeln och åkte in mot stan. Skulle hoppa av vid Stockholms central. Hur svårt kan det vara? Väldigt svårt för nån som är oerhört trött och väldigt intresserad av vad andra människor snackar om. Så jag satt där i godan ro och tjuvlyssnade, när jag tyckte jag hade suttit där lite väl länge och såg en pil i älvsjö där det stod stockholms central och en pil mot andra hållet. Ooops...skrev och frågade Elin, och då fick man veta att det var bara att hoppa av vid nästa station, alltså farsta. Haha...vilken noob man är.

Mötte upp med elin och åkte in mot stan, kikade affärer och gick sen och åt asiatisk buffe. Vrålgott! Provad även sushi. Helt okej.

Efter lite stosande åkte vi "hem" till Rönninge för fredagsmys!
Slocknade fort och sov som en stock hela natten.

På lördagen åkte vi in och mötte upp Linda och Emilie. Shopping. Handlade en jacka, tröja, och kläder till Isabelle. Dom var ganska stora så det får bli julklapp :)
Sen begav vi oss mot systemet. Första gången jag fått stå i kö UTANFÖR bolaget. Skitmycket folk. Men fick till slut några vinare med oss. Åkte till bandhagen, gjorde oss i ordning, ut och hämtade mat. Skulle ju suttit där egentligen men så hade dom inga rättigheter. Törstiga som vi var tog vi hem maten i stället. Hade en liten mysig fest med några stycken, sen drog vi ut. Satte oss på söderkällaren och tog en cider/öl.

Gick sen mot burgerking. Där hittade jag och Elin en telefon på toaletten som ringde. Det var Linas mobbe och Linas pappa som ringde och letade henne. Och goda medborgare och hälsingar som vi är kom Linas papi och hämtade telefonen och tyckte vi var sååå bussiga. Nattens goda gärning.

Åkte hemåt. Åt rostade mackor. Körde vår lilla lek: VEM VA RE?? VEM VA RE SOM KASTA fast med andra ord.
T.ex.
-rosta, hosta, nös, kissa, skratta, tafsa, hoppa... var längesen jag garvade så mycket.

På söndagen var det dags för hemfärd. Åkte en buss som stannade vid väldigt många busstopp. Måltidsuppehåll i tönnebro, så det tog 4.40 h att åka hem. Fy bubblan...

Så såg min helg ut och den har vart så jäkla rolig!! Tack för det brudar!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Enkan

VEM VARE?!? VEM VARE SOM BLOGGA!?!? Hade riktigt kul jag med, så tack ska DU ha.

2009-12-07 15:30:32

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0