Trolldeg

Jag har känt mig som en extra bra mamma dom senaste dagarna. Kan vara för att jag kom på den fantastiska idén att göra trolldeg här om dagen, vilket blev väldigt uppskattat. Hade ingen karamellfärg så den såg ju bra tråkig ut men annars tyckte stumpan om att knåda :) Så då kände jag mig superpedagogisk. och så har det bara blivit hemmalagad mat på sistone. Hon har ju börjat lessna på burkarna så en dag åt vi pannkaka med sylt och grädde i massor (onyttigt men gott), sen åt hon det en till dag hemma hos farmor, blodpudding igår, och nån dag ska jag göra lappkojs. Jag gör all mat som Tommie inte tycker om som det är så sällan man gjort. Gött =)

Beställde en boxer igår. Och lutar mot en tv från elgiganten.
Köpte en grej till diskmaskinen igår för 410 kr. Det är ju så tråkigt att lägga ut pengar på sånt.
Fick hem en gammal laptop igår också. Skönt med en dator, men har ingen nätverkskabel, men ska väl leta reda på det också. Sofforna har jag heller inte fått hem. Lamporna i taket passar inte. Och när kommer dom och tapetserar? Känns som det aldrig kommer bli nån ordning.

Idag var vi i väg till högliden och gav Isabelle sin svinspruta. Hon gnällde till en snabbis sen var det bra. Fikade kaka och festis utanför den där kvarten man måsta vänta så då var hon så nöjd så. Nu hoppas jag bara att hon inte får så ont och hemska biverkningar. Sen måste vi dit om några veckor igen för den andra dosen. Blä.
Och så en 18-månadersspruta på det. Stackars liten.

Nu jobbar man sista dagen för den här veckan. I morrn ska vi ut och äta med jobbet på bangkokkajen. Jag som hade hoppats på julbord som alla andra år. Nä, då får man thaimat i stället. Lagomt less på sånt. Jaja, bara att tacka och ta emot. Får kanske lite julklappar från chefen också. Spännande...
Och så typiskt att vi ska äta på kvällen så då kommer jag missa halva idolfinalen säkert.

På lördan ska vi till Ljusdal. Julfest på holännapaviljongen som på gamla goda tiden, middag hos farmor, sen vet jag vissa som är dundersugen på Engmans på stadt. Får se vad som händer =)

Ha det gött!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

Ååh julfest i holänna! det var tider det :)

Jo jag har en nätverkskabel om du behöver. Den är något söndergnagd av vissa bevingade små filurer men den fungerar tillsvidare :) Kom och hämta den på lördag om du vill!

2009-12-10 19:23:36
URL: http://cochise.blogg.se/
Linda

KLART du ska mä på lördag!!;)

2009-12-10 20:01:53
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0