Fredagen den 13:e

Idag har man vart ledig men haft ganska fullt upp hela dagen. Och inga olyckor som tur är.

Började med att åka ner till hudiksvalls bostäder. Parkerade utanför kioskpiraten där man inte får stå om man inte ska handla där. Men jag skyndade mig där ifrån fast jag såg en turk i ögonvrån..
Gick upp på kontoret och fick ta med mig tapetprover hem.
Skyndade tillbaks till parkeringen och ser en vit lapp på vindrutan. Jag hann tänka många ilskna tankar innan jag kom fram till bilen. Trodde jag fått böter på självaste fredagen den 13:e, men näe, det var bara Sharif som informerade att jag tog upp plats för hans kunder...baah ingen handlar där ändå. Tur man slapp betala iaf...

Åkte sen på maxi och handlade. Lite småjobbigt är det allt att gå där. Om man kommer på att man glömt nåt och så finns det på andra sidan butiken, så orkar man inte gå tillbaks ju...förutom mat fick vi även hem en fleecedress för 79 kr! Man tackar! Sen åkte vi hem och värmde på lite färdiggräddade plättar som jag och Bellis mumsade i oss. Fast Isabelle gjorde allt möjligt annat som man verkligen inte ska göra med plättar. T.ex. mosa dom så hårt det bara går med lilla handen.

Sen kom Sandra, magen, Bakon och Rocky. Fikade lite. Sen blev det tvätt-tid, sova middag, kollade in vilka tapeter man ska ha. Tror jag bestämt mig. Men tyvärr räcker inte fonden till. Så jag funderar på att behålla det gräsliga golvet i Isabelles lekrum och köpa en stor lekmatta i stället. Orka betala över 2000 till ett hem som inte är ens eget. Äh det återstår att se.

Jaja, lagomt tills T kom hem så hade jag lagat till en god måltid; hemmagjorda klyftpotatisar med schnitzel och gräddsås. Yummie!
Sen drog me and Bellis till håsta och spelade lite m.i.g... sen godisgruvan och hem.
Gjorde kväller med stumpan på en gång, tror hon har feber. IGEN. Hon har vart krasslig länge nu :( Skitdagisbaciller! Tommie hade stupat innan vi kom hem vid sju och han ligger fortfarande. Inte konstigt när han haft en sån hemsk arbetsvecka. Så i morrnbitti kanske han är utvilad nog för att låta mig ta sovmorgon :)

Så jag har fått fredagsmyst för mig själv. Tända ljus, idol och godis, ganska soft ändå!
I kväll vill jag ha ut Eddie. Nu får det vara nog. Reza var inte heller nån höjdare så som hon sluddrar med uttalet.
Såg att broarna i madison county var på ettan i kväll. Den är ju bra fin =)

I morrn vet jag icke vad som händer. Anar att det blir en sväng till sörrå.
Trevlig helg!


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Linda

Du verkar alltid göra så god mat på helgerna!! Jag vill också orka laga såna godheter:)

2009-11-14 08:47:56
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0