Vaccinering avklarad

I morse kom mamma för att hjälpa mig tvätta fönster. Så medan hon gjorde det så packade jag ner massa grejer i lådor. Har packat som ett as idag men är ändå mycket kvar.
Sen tog jag mig en sväng till högliden och fick den omtalade sprutan mot the schwein-flu. Så nu har man ganska ont i armen. En irriterande, brännande, molande smärta. Hoppas man inte får feber bara...eller börjar gå baklänges.
Och man måsta sitta kvar en kvart efter sprutan och då blev det lätt att jag kände efter lite för mycket, jag tyckte halsen började täppas igen, illamående, ont i magen, sen skyndade jag mig därifrån och då blev det bättre :)

Gjorde fläsk i lökssås med potatis för första gången i mitt liv idag. Ganska misslyckat. Hade skiitmycket lök i så det blev för starkt. Personligen gillar jag inte fläsk men fick ju från farmor så...

Och vad gör man i morrn då? Måste ut och göra nåt med stumpan annars blir hon väl galen.
En ny specialtet hon har är att slänga saker i soporna om jag ber henne. Förhoppningsvis slänger hon inte viktiga saker. Men hon öppnar upp luckan, slänger, stänger och apploderar för hon gjort sånt bra jobb :D Gullunge!

Ordförrådet är ungefär: Mamma, pappa, appa (lampa), Biii (Bil + mobiltelefon), Bäh (Isabelle), ä dääh (vad/vem är det eller jag vill ha det), tittiii (tittut). Annars är det mest babblabala, lähläh och pruttljud. Många saker låter lika fast enligt henne är det olika saker. Svårt att veta... :) Vissa djur kan hon också låta som (om hon har lust).

Nä nu ska jag ta mig och skriva en recension :)

Här har vi en som har en lite udda, egen stil.

Dagens outfit: Söta foppa-inspirerande tofflor, långfjölingar,
blå t-shirt med badsvampar på, och som gräddet på moset; en stickad, varm mössa
Och inte att förglömma den nya, heta accessoaren: En gammal trasig sony ericsson

Kanske nåt man själv skulle prova på?



Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0