Mackor

Bara massa jobbande nu förtiden. Har inte så mycket intressant att komma med. Ovanligt va?

Isabelle har struttat omkring på dagis dom senaste dagarna. Blir långa dagar för henne också. Men hon verkar trivas och har börjat ta mer plats säger fröken. Visar mer och mer sin envisa vilja :)
Men hon hade fått en omgång med klös i ansiktet och sånt gillar vi INTE. Två rejäla rivmärken på varsin kind :( Men det tillhör ju den tuffa dagistiden. Hon blir väl härdad och jag hoppas hon ger igen om det blir för mycket.


Har blivit erbjuden lite jobb i Ljusdal i början av sommarn. På mammas jobb, där jag vart förut. Det vore perfa då jag kanske blir "arbetslös" några veckor då min brukare ska resa bort. Vi får se. Måste höra med bossen först.

Satte upp gamla kort på fejjan igår, men vet inte om det var så uppskattat då jag måsta ta bort några stycken.
Är det nån mer som inte vill vara med är det ju bara att säga till...

Jag är hungrig. Käkade i Tönnebro med jobbet på lunchen sen har det inte blitt nå mer så nu blir det mackor och te. Jag har börjar göra nyttiga och goda mackor för ovanlighetens skull. I vanliga fall brukar jag köra vitt bröd med smör och ost. That´s it. Men nu har jag redigan fiberbrön med frön och grejer, ost, skinka och tomat. Och det är så jävla gött!

Japp, nu ska jag gå och firra lite sånt.


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0