Ploppla

Söndag. Fast det känns som måndag eftersom jag jobbar.

Helgen har vart lugn och skön. Har tagit vara på det fina vädret och spenderat extramycket tid med min lilla älskling eftersom det blir mycket jobb och dagis till veckan.

Igår var vi ute hela förmiddagen. eller först åkte vi på maxi och handlade. Isabelle åkte bilvagnen för jag inte hade några mynt, men det gick bra den här gången.

Efter att ha stoppat in maten i kylen så tog vi på galonisar och stövlar och gick ut. Jag skulle också behöva galonisar. Vilken syn. Jag med röda fina galonisar med hängslen :P
Hur som helst så åkte stumpan ruschkana om och om igen. Hämtade hink och spade så fick dom också åka lite. Jag gjorde sandkakor. Isabelle krossade dom. That´s life.

Gick till en annan lekplats och gungade. Nu tyckte hon verkligen om det. I somras var det inte alls nån höjdare. Satt där och softa. Var skönt i solen, men kallt i skuggan.

Vi red även på en sån där häst som gungar fram och tillbaks. -PLOPPLA (med norrland-L såklart), säger Bellis. Haha det låter så jäkla roligt. Det sa hon när hon red käpphäst (innebandyklubba med hästhuvud) hos faster Tessa också. Så underbart att höra hennes nya ord som ploppar upp varje dag.

Ploppla, pläpple, pippa, tut-tut kacka! =Tut tut AKTA, säger hon jämt när hon åker rutchkana. Kan det vara nåt barnen på dagis säger mån tro? =)

Well. tillslut fick jag in henne med mycket gnat och tjat. Käkade blodpudding sen la jag ner henne i sängen och hon orkade inte ens protestera innan hon somnat. Friskluft är den bästa sömnmedicinen :)

Sen var vi iväg till Håsta och fikade lite, sen hemåt och gjorde tacopaj, sen söderrå och fikade. Bara massa ätandes och besökandes...

Undrar om min lilla Linda sitter i Turkiet fortfarande... vet inte om det är bra eller dåligt att vara fast i solen.
Hmm...nä nu ska jag göra...nåt...


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0