Första dagen

Hade min första matte-lektion idag :) Gick ju bra. Det är relativt lätt med sannolikhetslära. Men det lär ju bli värre med en massa ekvationer, algebra, geometri och annan skit. Men men jag är positiv ändå :P 10 veckors nötande bah!

Fick tillbaka ett mail från en studievägledare idag också. Jag trodde ju att jag bara behövde matte B för att plugga till sjuksköterska, eftersom jag trodde omvårdnadsdelen täckte naturkunskap B. Men det verkar som att det ändå inte räcker till. Kanske man måste ta naturkunskap till våren då. Lite trögt känns det ju.

Bellis får vara myyycket mer på dagis nu när jag börjat plugga. Men hon verkar ha kul där med sin polare Sally. Dom två håller tydligen ihop där och springer omkring tillsammans överallt. Sally ville till och med följa med oss hem idag. Blev lite ledsen när vi åkte hem. Igår hade fröknarna råkat satt på dom varandras skor också. Det var Isabelle som sa till när jag satte na i bilen. -Sallys skor! Var bara att vända då :)

Idag hämtade jag henne tidigare. Åkte då till Tommie och där kunde jag inte låta bli att packa ner lite grejer i några lådor. Den karln har ju inte den bästa framförhållningen iaf... Han flyttar till helgen. Solbågen nästa!

Nä nu är jag bra törstig faktiskt.
Ska gå och göra som kineserna. Btw var det en väldigt trevlig kines som visade mig vägen till klassrummet idag. Tack för den :) Han tyckte väl att jag såg lite lost ut bland alla invandrare. Jag stack nog ut från mängden...

Och kl. 22 ska jag fortsätta kika på den brittiska serien 5 days. En serie som pågår mellan månd-fred i 5 dagar alltså. Bra skit!


Och fortfarande ingen välling som duger...tror jag det när hon blir bjuden på PUCKO av pappa.

Förr i tiden fanns det inget bättre än lite lällä på kvällskvisten :)



Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0