Matte B

Matte har aldrig vart min starka sida. Nä tacka vet jag språk och sånt. Det fattar jag, det kan jag lära mig. Men MATTE. Nej, jag är helt hopplös på det. Jag fattar nada. Men jag ska ta tjuren vid hornen och börja läsa upp mitt IG-betyg som jag fick på gymnasiet. Man kommer ju inte in på många utbildningar om man inte har just matte B. Suck... I morrn ska jag på upprop på CUL och sen blir det till att göra mitt bästa så jag får det avklarat.
Matten håller på tills november. Kommer jag hinna lära mig på så kort tid och samtidigt jobba? Phu, jag är så nervös. Hoppas det är en bra lärare som kan förklara på ett bra vis. Som tur är har jag sällskap av Elin. Känns lite bättre då iaf :)

Funderar på att plugga till sjuksköterska sen och specialisera mig på nåt. Det känns bra att jag börjar gilla tanken på att plugga till sjuksköterska. Det är ju ett sånt brett område och man kan jobba lite här och där. Men jag vet inte exakt vilket område än. Kanske psykiatri, barnmorska eller bvc-sköterska. Hur mysigt vore det inte att klämma på bebisar hela dagarna? :) Men man får ta en sak i taget. Det tar ju ändå 3½ år att bli sjuksköterska så jag har tid på mig att fundera...

Ingen sovmorgon blir det i morrn heller eftersom jag ska till CUL. Stumpan ska sova hos sin far. Och så har jag tvättid i morrnbitti med. Hoppas jag hinner med allt. Och sen blir det jobb på kvällen. Har även tagit på mig jobb på sjukhuset 28-29. Ska bli kul. Nu kan dom då inte avboka mig!

Blablabla... en rejälan promenix efter jobbet blir det för att lugna ner mina arma nerver! Hujj!

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Pällan

Tror sjuksköterska är en jättesmart idé, bra med jobb och intressant yrke. Men är det inte "bara" tre år? Hade för mig det. Lycka till med matten btw.

2010-08-18 18:48:14
Madde

Åh va kul att du hittat något som vekar intressant! Matte B kommer nog gå skitbra, även om du får jobba hårt i några månader så är det värt det i slutändan :) Lycka till imorn!

2010-08-18 18:59:29
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0