Spinning

Nu har jag jobbat klart för denna vecka. Skönt!

Så hur gick spinningen som jag provade på för första gången idag? Hmm...för det första borde jag frågat ledaren om hjälp. Men passet startade på en gång så det fanns ingen tid för sånt. Man fick dra in cykeln i lokalen själv. Jag lyckades ändra höjden på sadeln, men det var också det enda jag lyckades med. Jag förstod mig inte på växlarna, om det nu fanns några. Jag höll i bromsen så det skulle bli lite trögare. Man stod upp och cyklade typ hela tiden. Orkade jag det? Nej. Man bara stod och nötte i en timme till en massa Abba-hits. Nej, det var inget för mig. Men nu har jag iaf provat!

Hämtade sen min älskade Isabelle i söderrå. Och hon pratade utav bara den. Tänk vad mycket dom förändras på bara nån dag. Flera nya ord och meningar. När vi kom hem så blev det bad/dusch, fruktstund, lässtund och sussalull. Själv har jag kikat tv, men nu är jag såå trött.

I morrn åker vi till Ljusdal. Kallhölet nr. 1!






Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Saara

Du måste ju följa med mig på det där så ska jag visa alla inställningar.. Det är kul med spinning, men man ska göra efter sin egen förmåga och takt, göra så mycket som man orkar.. När man gått några ggr så kommer det gå mycket lättare :)



Hör av dig när du är redo för ett till pass så får vi se till att jag också går på det :)

Kram!

2010-12-05 14:54:58
URL: http://saarakurvinen.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0