Julkalendern

Tog mig en liten sovmorgon idag. Missade samtal från bemanningen. Men hade ju ändå inte kunnat jobba. Diskade och donade lite. Kunde inte hålla mig ifrån Bellis så jag åkte dit och hejade på dom. Sen körde jag lite pump. Ökade på vikten på benböjen. Nice! Och efter mycket snack och lite verkstad så har jag äntligen fått tag i en spinningtid som passar mig!! Man får ju boka dom passen på internet och det blir fullt på 2 röda, men nu fanns det en plats kvar och jag var snabb nog. Ska bli kul att prova nåt nytt =) Har ju massa stämplar kvar på mitt klippkort på hudikgym. Gött!

Har jobbat i kväll. Har även suttit och tävlat i en massa julkalendrar. Kan min syster så borde väl jag också kunna vinna nåt. Åtminstone EN grej... Förresten så kollade jag på julkalendern på tv:n. Den verkade för en gångs skull vara riktigt rolig!

Brorsan är på väg hem också. Skööönt! Hade tydligen missat nåt prov, och missar man så får man stryk. Usch... men än är han inte hemma. Jag blir inte lugn förrän han sitter i sin stuga och häckar igen.

Var in på en sida för att kolla hur meritvärdena brukar se ut för dom som kommit in på sjuksköterskeprogrammet. Det ser inte alls ljust ut för min del. Herregud. Varför vill alla smartbollar bli sjuksköterskor?

Nå väl. Ljusdal i helgen eller? Mjo..förmodligen. Skulle vilja komma iväg på buspalatset med...


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Madde

Skönt att Fredrik är på väg hem! Förstår inte hur någon skulle vilja utsätta sig för något dylikt efter det du informerade om i bloggen. Hualigen!



Ps. ja årets julkalender verkar kunna gå att titta på för en gång skull! ds.

2010-12-02 14:32:03
URL: http://cochise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0