2 år

Idag har Isabelle blivit firad hela dagen lång. Började i morse när vi vaknade. Då fick hon gå till sitt rum där hon hittade sin älskade dockvagn och några till paket. En mycket glad unge :)
På förmiddagen så kom först mamma, morbror, syster och farmor. Då blev det en massa fika och paket.
Sen kom Sandra, Kristoffer och Olivia. Mer fika. Mer paket.
När dom åkt tog vi en promenad så stumpan fick vila upp sig inför nästa omgång. Då kom pappa Tommie och sen min pappa. Passade på att käka lite köttbullar och mos och sen var det dags för fika. Igen.

Då kom Lars & Desse och strax efter hela Jonsson-packet. Då vart det till att koka dubbla kaffekannor, bulla upp och duka. Kakorna och tårtan gick ganska bra åt, men finns ganska mycket kvar. Får se om nån kommer i morrn och hjälper oss äta, annars får jag skänka bort lite för jag vill inte ha en massa godsaker hemma. Farligt farligt.

Såå vad har stumpan fått? Dockvagnen och kameran har vart omåttligt populära (som jag köpte ;)) Hon har gått och knäppt kort hela dagen. Annars har hon fått en gräsklippare (Kanon!), massor med städgrejer, dammsugare och skurmopp, kritor och ritblock, en nallebjörn som är större än henne, ett spöket Laban-tält, kläder, 2000 spänn, böcker, dockstol, pärlhalsband och armband (som redan gått sönder), ett troll, en anka, och lite annat smått och gott. Hon är oerhört nöjd över alla presenter. Tusen tack!

Tog lite tid att lägga henne i kväll, förmodligen för att hon var så uppe i varv av alla nya saker + en enorm sockerchock av alla kakor hon vräkt i sig. Gjorde en pink i pottan innan läggdags också. DUKTIG! :)

Här kommer lite pics från dagen.





Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0