Kolmården

Då har man vart på Kolmården igen. Det var ju ett tag sen sist.

Åkte dit på fredagmorgon. Stannade flera gånger efter vägen så det tog lite tid. Nä vi väl kom fram så gick vi en stund i parken på en gång. Sen blev det pirre och kolla in stugorna. Vi bodde i Varglyan (a.k.a Rävgrytet). Våran granne hette Devil så man fick vara på sin vakt. Gemensam toa/dusch/kök, men det gick ju det med. Konstigt dock att dom inte hade uppdelat för damer och herrar.

På lördagen så checkade vi ut och lyxade till det med en frukostbuffé. Gött som vanligt! Sen åkte vi på safari med bilen. Det gick sakta, men det var spännande och man fick se många djur på nära håll.
Sen blev det mer strosande i parken. Vi som tjatat på Isabelle att hon skulle få se aporna sov precis då vi tittade på dom. Typiskt. Men när hon vaknade kollade vi in delfinshowen. Den var lite sådär. Den handlade mer om Markoolio än om delfiner.

Efter lite mat så började vi vår resa hemåt. Den här gången stannade vi bara en gång. Det gick över förväntan att åka bil så långt med stumpan. Nästan inge gnäll alls. Lite på vägen hem bara. Skönt!
Vi kom hem vid tio igårkväll. Vi gick och la oss på en gång men i vanlig ordning så skulle Isabelle upp kl. 7 som vanligt.

Idag har vi vart på dop för Bellis minsta kusse Emma-Lee. Det var mysigt och man fick väldans mycket gott fika efteråt :)

Annars har dagen vart minst sagt regnig. Och jag vet inte vart Isabelles galonisar tagit vägen. Så vi har hållt oss inne. Jag lagade till kyckling med kokosmjölk och sambal olek. Blev bra! Jag har börjat exprimentera mer och mer med matlagningen. Än så länge har det inte blitt nåt misslyckat!

Undra vad man ska göra till veckan då? Baka och handla presenter är iaf nånting som måste göras. På fredag blir det kalas! Farfar fyller år på tisdag. Återstår att se om man åker dit.

Nu blir det tv och bär. Bilder från Kolmården kommer när jag fått tag i en usb-kabel...

Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
Anonym

Vad kul det vore att få träffa en massa djur på Kolmården. ;)

2010-07-27 10:21:54
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0