Underbara soffa!

Börjar väl med helgen då.

På fredagen blev det grillning i Iggesund med Sandra & Bakon. Trots en liten miss med potatisen (my bad(t)), så blev det en god och trevlig middag tycker jag.

På lördagen. Hmm, vad fan gjorde vi då? Inte så mycket vettigt antar jag. På kvällen hade jag och Bellis det så mysigt i stora, härliga soffan iaf. Hon somnade till och med där och jag kikade på "He´s just not that into you" och mös vidare. En bra rulle btw! Jag verkligen älskar min soffa! Den är så jävla nice. Isabelle somnade i den även i kväll så jag tror hon tycker den är skön också.

Söndagen spenderades i Sundsvall med mamma och Amanda. Handlade en massa smått och gott på IKEA. Vill ju få in en färgklick i mitt vardagsrum där allt är brunt och svart. Inte så oväntat köpte jag en prydnadskudde och en filt och blommor i färgen cerise. Mycket stiligt. La på en rosa duk på bordet också men känner att jag måste ha nåt rosa till för att det ska bli fulländat. Vill ha färg i köket också, men vet inte vad som ska passa med dom gråa väggarna.
Det var iaf roligt att komma ut på en liten utflykt över dagen.

På fredag blir det en längre utflykt till Kolmården. Har vart där en gång förut men det var längesen. Vi blir där en natt. Kommer missa torön på lördag (FAN), men 14/8 hänger kvar. På söndag blir det dop också. Ska bli kul!
Man har lite att se fram emot. Har jobbat på vanliga jobbet idag, och i morrn och på onsdag, sen har jag min lilla semester! Det vill jag fira med en pubmacka på bockarna eller nån annan uteservering + en kall päroncider. Mmm, så får det bli!!

Råkar ha i gång danska hollywoodfruar nu och jag spyr snart. Vilka jävla puckon. Nä nu ska jag hämta hallon, blåbär och byta kanal!!!

Momme och Bellis körde slut på varann förra veckan :)


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0