Hemmavid

Igår kom vi till Ljusdal. Efter mycket om och men. Det hade vart en trafikolycka på vägen ut från Hudik så det var världens kö, så då tänkte jag vara smart och vända och åka runt söderrå i stället. Mmm..det var nog det dummaste jag gjort på länge. Då hade nämligen trafiken börjat rulla från båda hållen och där stod jag. Tillslut trängde jag mig ut och åkte mot stan, vände i rondellen och åkte tillbaka dit jag började och fortsatte till Ljusdal. Isabelle började grina innan delsbo och hade det väldigt jobbigt så då stannade vi på sibylla och köpte glass. Då blev det bra igen.

Igår jobbade jag första dagen på sommarjobbet. Gick bra. Lugna puckar.
Idag har jag vart ledig. Självklart kasst väder. Gick promenad runt Horne, sen fikade på nya stället "Hemmavid". Där fanns det många goda bakverk att välja på. Jag tog kladdkaka med grädde och nån jordgubbe till. Riktigt fint upplagt. Kaffet kostade dock 20 kr och ville man ha påtår fick man betala 10 spänn. Det tycker jag var dåligt. Plus att det var minikoppar. Men mysigt och bra läge för övrigt.

Sen var vi till Låka. Annars har vi vart här hos mamma. Blir väl kvar här för evigt känns det som. Nä, men till nästa torsdag säkert. Men det går la bra. Här kommer lite pics.

Inte alls elektriskt hår eller så... :)



Gudomligt vacker :)



Stoppa näsan bra att ha?


Varsågod och skriv så fingrarna blöder!
E

Här nere kostar en kopp kaffe minst 20 spänn när man ska fika ute, oftast mer, snudd på att man tar med termos.

2010-06-22 23:01:06
Malle

Jo, det är ju oftast dyrt, men påtår brukar oftast ingå på de flesta ställena. Jag tar med mig termosen nästa gång...

2010-06-23 22:21:40

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0